Jump to content
Forum Roportal
elenutzabalenutza

Iubirea, iluzie sau realitate?

Rate this topic

Recommended Posts

eram convinsa ca noua nu o sa ni se intample asta ,sustineam sus si tare ca exista IUBIRE :o:

m-am casatorit din dragoste ,am visat si pe zi ce trece ma trezesc la realitate.REALITATEA E ALTA !!! indif ca e vb de o femeie sau de un barbat ,atunci cand obtine ceea ce a dorit ,se pleaca pe o ureche : "lasa ca pe mine ma iubeste,lasa ca ii ofer o viata comoda etc " si uita ca o relatie trebuie ingrijita.nu imi vine sa cred ca mi se intampla mie ,asa cum nu am crezut ca tata are cancer ,asa cum nu am crezut ca o sa mai imi revin vreodata dp tot ce mi-a facut exul ,si uite ca se intampla ,atunci cand nu te astepti ,atunci te loveste in cap realitatea,ca si cum ar zice : gata nu mai visa ,nu exista iubire impartasita ,intodeauna unu iubeste mai mult iar altul mai putin ,sau deloc :doh: degeaba il iubesc ,degeaba imi doresc ,degeaba visez ,iubirea e o iluzie .pe asta se bazeaza viata ,pe iluzii,caci putin sunt cei ce intr-adevar au parte de o iubire impartasita .nu mai cred ca ma iubeste ,poate sa zica asta de n ori,comportamentul arata altceva .si sincer acum ,in mometul asta si dc as vedea ca face sex cu una ,as ramane indiferenta ,pt ca eu stiu ca am dat tot in relatia asta ,ca nu mi-am oprit nimik pt mine ,am facut aceeasu greseala cu exul ,numai ca de data asta am facut pasul de a ma marita ,crezand ca o idioata ,ca el e altfel ,ca voi trai cu el o minunata poveste de dragoste pana la adanci bataraneti ,ca vom fi inconjurati de nepotzei etc asa a fost la inceput ,prezentul e altfel .astfel mi-am dat seama ca traiesc o iluzie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti este greu acum, e adevarat dar viata nu-i usoara. Nu te descuraja! Nu mai e totul chiar asa de rau! Daca zici ca sunteti casatoriti consider ca va iubiti cu adevarat. Barbatul nu prea se insoara cu cineva pe care nu-l iubeste! Poate pur si simplu nu stie cum sa ti-o arate! Cum poti sa spui ca nu exista iubire! Exista, si ea necesita sacrificii! Crede-ma daca ai oferit atit de multa dragoste sunt sigura ca vei primi si tu inapoi! Poate ar trebui pur si simplu sa discutati, sa-i spui despre problema ta! Daca te iubeste o sa te inteleaga si o sa se schimbe! N-are rost sa plingi ca nu schimba nimic! Fii tare si ai rabdare! Ai sa vezi ca totul va fi bine!

Si eu consideram odata ca ofer foarte multa dragoste si primesc putin de tot, uneori eram si eu descurajata, dar lucrurile se schimba! Si acum sunt extrem de fericita! Orice situatie indiferent cit de incurcata n-ar parea, areo solutie! Totul se va rezolva, numai nu dispera! :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites

E rau al naibi cind constati ca te-ai inselat,ca ai crezut ce spune si vezi ca sa schimbat .

Iar cind te gindesti ca ..ai o viata intreaga inainte..te apuca disperarea . :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites
am dat tot in relatia asta ,ca nu mi-am oprit nimik pt mine ,am facut aceeasu greseala cu exul

 

noh, vezi ..singurica stii unde ai gresit ... 8) sa nu mai dai totul nimanui, decat lui Dumnezeu

 

pan una alta gaseste-ti ocupatii si nu te mai framanta ca nu e folositor la nimeni si la nimic...planteaza-ti singura flori in gradina sufletului prin placeri marunte caci nimeni nu vine sa iti planteze decat cand ar interes...

 

si eventual stai cu noi pe-aici, suntem simpatici ... cica :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
eram convinsa ca noua nu o sa ni se intample asta ,sustineam sus si tare ca exista IUBIRE :)

m-am casatorit din dragoste ,am visat si pe zi ce trece ma trezesc la realitate.REALITATEA E ALTA !!!

realitatea Elena e c-ai gresit ... TU ! nimeni altcineva nu e reponsabil pentru visele tale , visele sunt vise , iar realitatea e realitate ... .

visele tebuiesc impartasite partenerului... tocmai pentru a nu ramane in stadiul de vise, altfel... iluziii 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites
si daca partenerul face acca pe visele tale ? 8)

 

Ella , repet... visele sunt vise = irealizabile ; daca insa impartasesti aceste vise partenerului de viata si el ca dovada a iubirii sale tine cont de ele, atunci pot deveni cu efort din partea amndorora = realizabile ;

daca insa face caca pe ele, nu te merita ca partener :)

Edited by Ravl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×