Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
vesperala

c

Rate this topic

Recommended Posts

stiu că toţi ne dăm de obicei de neclintit...şi totuşi , recunoaştem că se

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu zic ca ele.. :o:

Din punctul lor de vedere ...ei..sint mai usor,caci nu am vazut barbat sa ramona indiferent la ..gesturile unei femei..

Share this post


Link to post
Share on other sites

De sucit capul zici? Adica sa ma pierd in chipul frumos al unei zane si sa ma gandesc la ea zi si noapte? Sa imi piara pofta de mancare, sa am tremurici si sa-mi ghidez viata in asa fel incat sa ma aprorii de ea din toate punctele de vedere? hmmmm ....

Nu mi s-a intamplat, dar mi-ar place ... :o:

Nu e vorba de cine e mai vulnerabil ci de mai mult de cine e dispus sa se lase usor ametit. Ca de exemplu eu: mi-ar place, dar nu sunt dispus. Ca atare fac zile negere oricui ar vrea sa incerce, chiar involuntar si atunci poate par inteligent, cu capul pe umeri si rece la sentimente prea umane. Nu e asa, insa pur si simplu nu-mi permit.

 

Deci, usor de sucit e cineva care isi permite sa se lase sucit. Cine isi permite asa ceva? Cineva fara obligatii, fara probleme sociale, fara responsabilitati pentru viitorul altora. Cine oare e in situatia asta? Cumva adolescentii? Eu asa cred. Si iata ca stau si ma intreb, oare nu e mai potrivita intrebarea "La ce varsta ti se suceste mai usor capul?" ?

 

Nu e o chestie de sex ci de varsta. Si n-are legatura cu ideea ca in momentul in care nu mai esti copil, poti sa mori.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu. Si cineva cu responsabilitati poate lasa sa i se suceasca mintile. Pentru ca asa vrea. E si o problema de atitudine. Sau de alegere.

Edited by Amarena

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca sucirea capului vine si din alegerea de a te lasa sucit (chiar si cu obligatii) cum zice Ama. Dar e si ceva dictat din interior, care nu tine de vointa sau luciditate. Este un fior imperceptibil care da o anumita vibratie "subliminala" fiintei tale. Ca un mic zgomot de fond, cu care poti sta ani de zile - ca obligatii, ca demnitate, ca una-alata.

Si apoi, pt ca exista acest zgomot de fond care in timp genereaza un anumit tip de "stres celular" intorci capul - pt ca miscarea asta te elibereaza de stres. In clipa aia "demnitatile" sunt fum. Poate nici nu aveai dupa cine sa intorci capul. Dar pt ca ai facut-o te-ai simtit liber. Intoarcerea capului e echivalenta cu luxul libertatii de a uita ce cui datorezi. Plonjezi! Iti permiti s-o faci. Iar omul e o minunata fiinta libera, cu constiinta. Cand vom fi si liberi sa ne traim constiinta, ca sa nu ne mai intrebam daca avem sau nu LA. Si cand ne vom trai liber constiinta n-o sa ne mai mustre nimic la intoarcerea capului. Dar nici nu ne vom rupe gatul ca l-am intors.

Edited by qusay

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pt gusai:

Se poate intampla ce spui tu, insa asta tine de educatia primita. Daca ai o educatie care nu-ti permite sa lasi deoparte viata contsruita cu migala si sa plonjezi in necunoscut, atunci trebuie sa se intimple ceva in viata ta care sa-ti dea valorile peste cap. Atunci poti sa "intorci capul" si sa te lasi in voia sentimentelor fara grija zilei de maine.

Sau sa te droghezi.

 

pt amarena: Pana la urma suntem de acord, pe ideea ca ti se intimpla doar daca lasi sa ti se intample. Nu pica din cer ca un gainat de pasare :aranjare:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×