Jump to content
Forum Roportal

Rate this topic

Recommended Posts

:D Si eu am problema asta . Am mers la dermatolog si am aflat ca sunt de mai multe feluri , din mai multe cauze. Pentru cearcanele negre mi-a zis de o crema : CERNOR se cheama , produsa de Auriga (concern belgian vestit in dermocosmetice ) - se gaseste cu greu in farmacii. Costa cca 600.000 lei . Eu o folosesc de 1 saptamina, dimineata si seara , vad ca are efect, in sensul ca s-au mai decolorat. Acum, depinde si de virsta, tot medicul mi-a zis ca in jur de 40 ani problema se rezolva mai greu decit la 30 sau 25. Informatii suplimentare pe www.auriga-int.com/ Inca ceva : se da o cantitate extrem de mica, cit un bob de orez, de la comisura ochiului catre exterior, niciodata invers!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Incearca produsele de la firma Hemel sunt 100% naturale si dau rezultate .Eu sunt foarte multumita si le recomand tuturor.Daca va intereseaza stam de vorba in detaliu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
avand in vedere k sunt barbat - LOL

ce imi recomandati? :focus: sa scap de cearcane sau sa le maschez fara sa ma dau cu GIRLish stuff prea mult

 

De multe ori cearcanele indica un dezechilibru interior...mai bine mergi la medic !

Share this post


Link to post
Share on other sites
:stars: Si eu am problema asta . Am mers la dermatolog si am aflat ca sunt de mai multe feluri , din mai multe cauze. Pentru cearcanele negre mi-a zis de o crema : CERNOR se cheama , produsa de Auriga (concern belgian vestit in dermocosmetice ) - se gaseste cu greu in farmacii. Costa cca 600.000 lei . Eu o folosesc de 1 saptamina, dimineata si seara , vad ca are efect, in sensul ca s-au mai decolorat. Acum, depinde si de virsta, tot medicul mi-a zis ca in jur de 40 ani problema se rezolva mai greu decit la 30 sau 25. Informatii suplimentare pe www.auriga-int.com/ Inca ceva : se da o cantitate extrem de mica, cit un bob de orez, de la comisura ochiului catre exterior, niciodata invers!!!

hmm eu stiam de auriderm nu de asta...totusi pe unde se gasesc aceste produse caci eu am cautat prin farmacii si degeaba :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites
avand in vedere k sunt barbat - LOL

ce imi recomandati? :roll: sa scap de cearcane sau sa le maschez fara sa ma dau cu GIRLish stuff prea mult

 

Nu ar fi mai bine sa-ti faci un control riguros al sanatatii?Cearcanele sunt efectele unor probleme mai mici sau mai mari...de la viermi intestinali pana la disfunctii ale rinichilor ,intestinului,etc,etc.

Vezi de sanatate si cearcanele pot disparea de la sine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×