Jump to content
Forum Roportal
denisza

A venit toamna, si iar nu am bani de haine noi! :(

Rate this topic

Recommended Posts

uffff, moda asta, bate-o vremea. La fiecare sezon se schimba trendul. trec prin magazin si ma uit. reusesc sa imi iau cate ceva dar niciodata nu pot spune ca am reusit sa fiu si eu in trend. imi doesc sa gasec un site cu combinatii vestimentare, create de designeri strong. stiti ce de?! cred ca voi putea combina ce am au in sifonier, si asa voi fi " la moda". mi s-a intamplet chestia asta de mai multe ori si cred ca mege! acum ma pun sa caut un site romanesc cu ce imi trebuie :doh:

 

va anunt cum gasesc ceva!

Voi ce zice-ti de asta? :crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites
va anunt cum gasesc ceva!

Voi ce zice-ti de asta? :doh:

 

 

Ieri am vazut la TV romanesc un show cu Banica Jr si o fata necunoscuta pentru mine care era imbracata in rosu cu niste pantaloni destui de largi, o bluza pana la genunchi din ceva material transparent si o jacheta tot rosu peste bluza si inchisa cu nasturi. Arata ca pakistanezele/indience etc. in salwari.

 

Ce moda mai este si asta ca pe aici n-am vazut inca asa ceva ???

 

Dansez pentru tine era pe program, sau asa cumva suna titlul.

 

D-l Banica era asa de excitat de culoarea rosie sau de tineretea ei ca la un momnet dat a luat-o de mana pe duduia in pauza, iar cand au revenit in fata camerelor .... inca o tinea de mana si cei cu luminile au observat miscarea secreta si au pus toate reflectoarele pe mainile lor in prim plan !!!

 

Ca lovit de fulger, abia si-a recuperat mana inclestata in degetele ei ... a continuat ce avea de zis dar toata lumea le-a vazut n-are scuze valabile.

 

Azi orice este la moda peste tot !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
imi doesc sa gasec un site cu combinatii vestimentare, create de designeri strong. stiti ce de?! cred ca voi putea combina ce am au in sifonier, si asa voi fi " la moda". mi s-a intamplet chestia asta de mai multe ori si cred ca mege! acum ma pun sa caut un site romanesc cu ce imi trebuie :cheer:

 

va anunt cum gasesc ceva!

Voi ce zice-ti de asta? :P

Denisza, de ce nu intri pe www.style.com ?..eu de acolo ma informez. eu am o prietena care imi face haine. cand am nevoie de ceva mai deosebit, merg la ea si combin tot delul de haine de la diversi designeri cu idei de-ale mele :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

da....moda ! MODA=cu ce vrei tu si cu ce te simti tu bine -parerea mea-

cine face moda in zilele noastre ? niste oameni "trecuti prin viatza" de 40-50 de ani care nau ce face,nu au treaba cu nepotii/copii si fac ei moda,dom'le ! ce sa zic ! FITI CASUAL,imbracativa cu ce va place ... nu trebuie sa fi trendi..cu ce te ajuta asta ? iti da cineva vreun premiu ceva k esti "trandy" sau te premiaza botezatu daca te vede pe strada cu ceva conceput de el ? NU !!! FITI NATURALI,imbracativa cu ce sa simtiti bine si asortativa accesoriile pe care le aveti/sau nu cum vreti ! parerea mea ! faceti ce vreti ! :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu poti sa folosesti mesageria privata decat dupa ce postezi 15 mesaje ...continua ..esti amuzant

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×