Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
bogdan_5844

uff...bored at hours

Recommended Posts

plictisit...rau de tot...cine ma poate ajuta?Nu ma pot concentra la ore oricat as incerca...ori ma uit in gol prin clasa...ori ma intind...ori ma prefac ca ma culc....ori stau ca prostu...ideea e ca eu incerc sa fiu atent da dupe 20 de secunde ma plictisesc sau nush ce naibii am de imi vine sa ies din clasa sau nush sa fac cu totu alceva...problemele is la majoritatea orelor...mai putin la Religie si Muzica...iar rau de tot la Mate(care o ador da nu pot fi atent! :stars: )si la Lb.Romana....si la celelalte ore de asemenea....please help...mi-e sa nu imi afecteze situatia la scoala(invat destul de bine...cam de 9,87) :yahoo: :stars: :cry: :crazy:

Edited by bogdan_5844

Share this post


Link to post
Share on other sites
plictisit...rau de tot...cine ma poate ajuta?Nu ma pot concentra la ore oricat as incerca...ori ma uit in gol prin clasa...ori ma intind...ori ma prefac ca ma culc....ori stau ca prostu...ideea e ca eu incerc sa fiu atent da dupe 20 de secunde ma plictisesc sau nush ce naibii am de imi vine sa ies din clasa sau nush sa fac cu totu alceva...problemele is la majoritatea orelor...mai putin la Religie si Muzica...iar rau de tot la Mate(care o ador da nu pot fi atent! :yahoo: )si la Lb.Romana....si la celelalte ore de asemenea....please help...mi-e sa nu imi afecteze situatia la scoala(invat destul de bine...cam de 9,87) :vava: :stars: :stars: :cry:

 

saracutu' de tine. poate daca repeti anul te vei concentra mai bine :crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bai baiatule,pe cine minti tu aici?????????????pai dc tu nu esti atent la ore,cum de mai ai aceasta medie ?????????????ce faci,inveti acasa de unul singur,dc nu intelegi la scoala,ca...garantat,dc nu esti atent,nu intelegi?????si sa nu bagi minciuna ca iti iei lectia de la coleg sau ca afci meditati,ca sti si tu ce ai zic la topicul de dinainte,ca sunteti o cls vai de ea,ca va luati de prof,etc............lasa vrajeala!!!!!!!!!!!!!! :crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu mey...cred ca nu m-am exprimat eu bn...chestia asta e de cateva sapt. incoace!nush ce e cu mn(e chestie de curand nu o am de cand ma stiu) :crazy: :cry:

Share this post


Link to post
Share on other sites
plictisit...rau de tot...cine ma poate ajuta?Nu ma pot concentra la ore oricat as incerca...ori ma uit in gol prin clasa...ori ma intind...ori ma prefac ca ma culc....ori stau ca prostu...ideea e ca eu incerc sa fiu atent da dupe 20 de secunde ma plictisesc sau nush ce naibii am de imi vine sa ies din clasa sau nush sa fac cu totu alceva...problemele is la majoritatea orelor...mai putin la Religie si Muzica...iar rau de tot la Mate(care o ador da nu pot fi atent! :o: )si la Lb.Romana....si la celelalte ore de asemenea....please help...mi-e sa nu imi afecteze situatia la scoala(invat destul de bine...cam de 9,87) ;) :P ;) :o:

 

Culca-te mai devreme sau bea cafea :o:, poate esti prea obosit (works fo' me).

Daca n-ai "prins" mai nimic din ora, invata acasa sa nu ramai in urma. Sau daca nu intelegi, intreaba proful/un coleg.

In rest nu stiu :good:

 

la restu media 5 este suficient

Nu... chiar. Nu zic sa toceasca la orice rahat de materie precum muzica, desenul sau religia; dar nu cred ar vrea sa aiba media generala 5 si ceva in fiecare an. Totusi iti afecteaza si asta media de la capacitate/bac.

Edited by Scythe

Share this post


Link to post
Share on other sites

ufff...cred ca sunt cam obosit....si cred ca aveti dreptate cu materiile ca religia si alea alea,da nu as vrea sa am nota 5...:Dca ce naibii ma fac de ras...cred ca o sa repet asa sa stiu lectia de zi...si sa incep sa ma mai bucur de viata :shout: ;) Merci amigos :cry: U are COOL ;) :doh:

P.S.:Se poate o solutie asemanatoare cu cafeaua dar...sa nu fie cafea?la 13 ani totushi.... :o:

Edited by bogdan_5844

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nu mey...cred ca nu m-am exprimat eu bn...chestia asta e de cateva sapt. incoace!nush ce e cu mn(e chestie de curand nu o am de cand ma stiu) :crazy: :D

 

Asa pateste si fiica mea. E intr-a zecea si se plictiseste, dar e toootuuusi atenta. Tot asa invata foarte bine, dar scoala asta e intr-adevar foooaaarteeee plictisitoare. Ce faci, ca incep lucrarile, verificarea orala? Cum merge cu invatatul? :focus:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×