Jump to content
Forum Roportal
Crusher

Router

Rate this topic

Recommended Posts

Deci, mi-am luat Router. :bear:

 

Model name: ipTIME VE. Zioncom ®

Standard: IEEE 802.3.IEEE 802.3U

NAT Transfer Rate: 94Mbps

Protocol: CSMA/CD

Data Rate: 10/100Mbps

Diagnostic LEDs: 10M Link/Activity;100M Link/Activity

PS: are 4 porturi

 

Eu am intrat pe http://IpulRouterului si am adaugat un user si pass.

Vreau daca puteti sa ma ajutati sa-l configurez. Am carte de la el dar... nu-mi place de cartea aia, e urata.

Acum in primul rand vreau sa fac un Security Sistem. Ca sa ma protejez impotriva idiotilor.

In al 2lea rand cum pot sa ma conectez cu Putty pe el ?

Iar in al 3lea rand vreau sa stiu daca se poate sa schimb ipul. (am ip dynamic cred, faza e ca nu prea stiu care-i treaba cu ip roturabil si dynamic si etc.)

edit: a si uitasem mai am problema asta -->

 

post-38536-1160912948_thumb.jpg

 

Cand bifez PPPoE User nu mai merge netu nici pe calculator nici pe laptop. De ce ? :/

 

Care stie shoot please. danke for the time.

Edited by Crusher

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ideal ar fi sa spui si cum anume ai rezolvat problema, poate vor invata si altii ceva din experienta ta! :cry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gasesti documentatiile pe siteul lor: http://www.zioncom.net Cred ca parola este aceasi pentru toate modelele, deci citeste pentru oricare

 

In manual zice ca:

You can login directly without account & password confirmation

because there is no account information required by factory default

configuration.

Edited by Argv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pania, nu au nici un user default. Il creezi tu.

 

Iar daca are cumva, iei un pix, sau ceva ascutit si-l infigi in gaurica mica din spate unde scrie "Reset" si-l tii acolo in jur de 20 de secunde. Aceasta operatie, a resetat userul si parola (adica nu mai este nici unul) si ip-urile care el avea in minte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-am luat un router ipTIME VE(mai bine nu ),l-am configurat exact ca in manual(cred),pentru varianta cu ip static.Nu stiu ce fel de ip mi-au alocat cei de la UPC,dar cand am incercat cu dinamic nu mi-a mers.Deci am parcurs toate etapele,de mai multe ori si tot nu reusesc sa ma conectez la net.Mentionez ca lan-ul realizat prin router merge si ca la wan status imi apare Succesfully Connected.

Ma puteti ajuta si pe mine?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu am avut probleme asemanatoare. Insa nu pot sa te ajut, pentru ca rezolvarea, nu era aceeasi tot timpul. Scoteam firele din spate, de la router, de la calculator, intram pe http://iprouter mai umblam pe acolo, mai dadeam reset la router. Incearca si tu asa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Puteti sa imi postati si mie o configurare pentru varianta cu ip static(eventual niste print screen-uri)?ma gandesc ca poate nu l-am configurat eu cum trebuie.Cu toate ca am aflat ca de obicei cei de la upc aloca ip dinamic,router- nu a mers configurat asa ,si am presupus ca am static.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×