Sari la conținut
Forum Roportal
Gafu

Confruntarea Nastase vs Basescu de la TVR

Cine a comis greseli si a aberat mai mult in confruntarea directa Nastase vs Basescu de la TVR?  

  1. 1. Cine a comis greseli si a aberat mai mult in confruntarea directa Nastase vs Basescu de la TVR?

    • Basescu
      5
    • Nastase
      6
    • Cristian Tudor Popescu
      1


Postări Recomandate

In sfarsit toate miturile ca Nastase la-ar evita pe Basescu sa-au incheiat. Nu numai ca i-a facut fata dar cred ca la-a surclasat. Temperamentul si vocabularul lui Basescu la-au dat de gol ca o persona mult prea impulsiva si deloc diplomata, una peste alta nepotrivita functiei de presedinte al tarii noastre. Plus faptul ca sa-a iritat la intrebarea lui Cristian Tudor Popescu despre Stolojan, denota faptul ca A MINTIT !!! Ori a mintit ori nu are curaj sa vorbeasca, adica e LAS. Cand se putea mai bine exprima despre "santajul" PSD-ului asupra lui Stolojan, decat in confruntarea directa la TVR cu Nastase?

Plus a fost prins cu o alta aberatie - cea cu 65.000 de autobuze, care de fapt nu exista in Romania.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

STIRE DE ULTIMA ORA - sursa www.tvr.ro

 

Romanii care, duminica, vor fi in tranzit prin Capitala vor putea vota numai la Gara de Nord, potrivit ultimelor reglementari ale Biroului Electoral Central, a informat, miercuri, Prefectura Bucuresti, potrivit Mediafax.

 

Potrivit comunicatului Prefecturii, cetatenii care au domiciliul in alte localitati si care se vor afla in ziua de 12 decembrie 2004 in municipiul Bucuresti isi pot exercita dreptul la vot in sectia de votare nr. 1311, din incinta Garii de Nord.

 

Biroul Electoral Central a hotarat, marti, ca persoanele cu drept de vot care se afla, in ziua alegerilor, in alte localitati decat cele de domiciliu isi vor exercita dreptul de vot in sectiile speciale organizate in gari, autogari, in porturi si aeroporturi.

 

BEC a revenit, miercuri, potrivit Mediafax, precizand, printr-un comunicat ca aceasta categorie de persoane isi vor exercita dreptul de vot, "de regula", in sectiile special organizate in statiile de cale ferata, aerogari, autogari si porturi. Daca in gari nu sunt sectii, se va putea vota in sectiile din apropiere, a declarat purtatorul de cuvant al BEC, Victor Pasca, potrivit Mediafax. Cetatenii aflati in astfel de situatii vor fi inscrisi in liste electorale speciale de tip 2.

 

Data: 08-12-2004

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

CE SE INTAMPLA DUPA ALEGERI:

 

Intrunirea noului Parlament, juramantul presedintelui si investirea Guvernului dupa alegeri sunt evenimente strict corelate prin prevederile Constitutiei, astfel incat atat partidele aflate pe primele locuri, cat si seful statului au un cuvant hotarator in formarea noii majoritati parlamentare.

 

Noul Parlament se intruneste, la convocarea presedintelui in functie, in cel mult 20 de zile de la data alegerilor, respectiv cel mai tarziu in 18 decembrie, la sase zile dupa turul doi al alegerilor prezidentiale. Dupa ce noul Parlament isi alege structurile de conducere, noul presedinte ales depune juramintul in fata forului legislativ.

 

Presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru, in urma consultarii partidului care are majoritatea absoluta in Parlament ori, daca nu exista o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate in Parlament, arata noua Constitutie a tarii.

 

Candidatul pentru functia de prim-ministru va cere, in termen de 10 zile de la desemnare, votul de incredere al Parlamentului asupra programului si a intregii liste a Guvernului.

 

In ceea ce priveste alegerea presedintelui, prevederile constitutionale au ramas neschimbate. Presedinte este declarat ales candidatul care a intrunit, in primul tur de scrutin, majoritatea de voturi ale alegatorilor inscrisi in listele electorale.

 

In cazul in care nici unul dintre candidati nu a intrunit aceasta majoritate, se organizeaza al doilea tur de scrutin, intre primii doi candidati stabiliti in ordinea numarului de voturi obtinute in primul tur. Este declarat ales candidatul care a obtinut cel mai mare numar de voturi.

 

Nici o persoana nu poate indeplini functia de presedinte al Romaniei decit pentru cel mult doua mandate. Acestea pot fi si succesive. Rezultatul alegerilor pentru functia de presedinte al Romaniei este validat de Curtea Constitutionala. Candidatul a carui alegere a fost validata depune juramantul in fata Camerei Deputatilor si a Senatului, in sedinta comuna.

 

Mandatul presedintelui Romaniei este de cinci ani si se exercita de la data depunerii juramantului, spre deosebire de fosta Constitutie, in care mandatul era de patru ani.

 

La articolul referitor din atributiile presedintelui referitor la numirea Guvernului este preluat textul din vechea Constitutie. Astfel, presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru si numeste Guvernul pe baza votului de incredere acordat de Parlament. In caz de remaniere guvernamentala sau de vacanta a postului, Presedintele revoca si numeste, la propunerea primului-ministru, pe unii membri ai Guvernului. Acest articol a fost completat cu un nou text care prevede ca, daca prin propunerea de remaniere se schimba structura sau compozitia politica a Guvernului, presedintele Romaniei va putea exercita atributia prevazuta mai sus numai pe baza aprobarii Parlamentului, acordata la propunerea primului-ministru.

 

sursa informatie: LEGEA ROMANEASCA IN VIGOARE

sursa text: undeva de pe net (nu mai stiu de unde) :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda :winca:

 

Am incercat aseara sa gasesc ceva care sa ma faca sa il votez pe Basescu

NIMIC, tot ce a facut este sa se maimutareasca. Sa vedem acum unde este cenzura de la TVR1 de care se vorbea.......tot ce am vazut eu este ca Basescu comenta atunci cand era randul lui Nastase......................iar comentariile lui erau uneori deranjate, dar ce ma bucur este ca Nastase nu sa-a coborat la nivelul lui :dee

 

Tot Basescu a fost in stare sa spuna ca PSD a impartit fluturase in Orase, dar eu nu stiu cum si-a permis sa acuze PSD de campanie necurata cand la el pe site se afla astfel de poze cu Nastase(mai multe poze cu Nastase decat cu el ::): ::): ::): )

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nici pe mine nu m-a convins basescu. asteptam solutii concrete la probleme dar el a preferat in continuare sa-si atace adversarii. nici la capitolul diplomatie nu prea a castigat puncte multe. a mai facut si citeva gafe... asta e... din pacate iarasi trebuie sa alegem dintre doua rele ... :doubt:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Departe de mine gandul de a porni o polemica, dar cred ca nu ati observat faptul ca Nastase a ramas de multe ori cu o privire "tampa" la unele intrebari adresate, ceea ce denota lipsa lui totala de reactie...aduceti-va aminte doar de intrebarea pusa de CT Popescu legata de obiceiurile sale vanatoresti... eh, una peste alta, a fost o intalnire interesanta, care nu a facut decat sa confirme spusele lui Basescu , si anume faptul ca amandoi sunt niste (fosti) comunisti. Nu-i nimic. Noua ne place. Important e insa, indiferent de cel pe care il vom vota, SA MERGEM LA VOT, sa nu ii mai lasam pe altii sa aleaga in locul nostru. De cate ori ii aud pe cei care vorbesc cu o oarecare "scarba" cand vine vorba de votare, imi vine in minte declaratia unei mame difuzata la primele alegeri de dupa revolutie : "Fiul meu si-a dat viata in decembrie 89 pentru ca voi , acum, sa puteti vota..." Luati aminte, prieteni !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
.... "Fiul meu si-a dat viata in decembrie 89 pentru ca voi , acum, sa puteti vota..." Luati aminte, prieteni !

 

... macar pentru cei ce si-au dat viata ar trebui sa mergem la vot ... poate chiar ar trebui sa mergem la vot ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate lumea nu prea mai gandeste asa...si asta nu poate fi decat un lucru trist... oricum, noua nu prea ne place sa fim responsabili si atunci fugim si de vot

.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

daca nici acum basescu nu la-a surclasat pe nastase inseamna ca v-ati uitat in alta parte. daca ati fii urmarit emisiunea de dupa, de pe realitatea ati fii inteles cam cat de departe este nastase

 

imi pare rau sa vad oameni asa indoctrinati :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×