Helene 23 2 Report post Posted October 10, 2006 na, ca am dat si eu peste topicurile astea. imi place sa raspund la mesajele altora, asa ca mi-ar placea si mai mult daca intrebarile mi s-ar adresa direct. o sa va raspund la intrebari cand cineva m-o ajuta sa rezolv problema tehnica cu care ma confrunt. :yahoo: Share this post Link to post Share on other sites
Fluturel 564 Report post Posted October 10, 2006 urraaa :yahoo: care e ID-ul tau de mess ? Share this post Link to post Share on other sites
Helene 23 2 Report post Posted October 10, 2006 urraaa :yahoo: care e ID-ul tau de mess ? daca ti-l dau, ma ajuti cu forumul? :flowers: Share this post Link to post Share on other sites
Dunedainul 0 Report post Posted October 10, 2006 sa "te ajute cu forumul" inseamna sa-ti explice de ce i se spune "MOVUL" unui user care are ca avatar o pasare MOV? :yahoo: Share this post Link to post Share on other sites
OacOac 11 Report post Posted October 10, 2006 cum e cu tortu ala??mi-ai oprit o bucatica? :yahoo: Share this post Link to post Share on other sites
Helene 23 2 Report post Posted October 10, 2006 sa "te ajute cu forumul" inseamna sa-ti explice de ce i se spune "MOVUL" unui user care are ca avatar o pasare MOV? :flowers: funny. :yahoo: nu, ca asta aflam eu oricum. nu pot sa vizualizez mesajele de la celelate topicuri. de la niciunul. imi apare textul topicului si dedesubt o lista cu userii si inceputul mesajelor.vad ca la topicul asta am acces inca. stiu ca a mai avut cineva o problema de genul. cum s-a rezolvat? cum e cu tortu ala??mi-ai oprit o bucatica? :yahoo: parca era o ciocolata :hi: Share this post Link to post Share on other sites
Fluturel 564 Report post Posted October 10, 2006 daca ti-l dau, ma ajuti cu forumul? :flowers: iti place sa pui conditii ??? :yahoo: Share this post Link to post Share on other sites
Helene 23 2 Report post Posted October 10, 2006 iti place sa pui conditii ??? :yahoo: of, nu neaparat, dar chiar am nevoie de ajutorul cuiva. :flowers: altfel nu pot sa postez nicaieri. :yahoo: :hi: :) Share this post Link to post Share on other sites
Fluturel 564 Report post Posted October 10, 2006 incearca cu roportal sau shur'tu Share this post Link to post Share on other sites
Helene 23 2 Report post Posted October 10, 2006 am incercat, dar nu sunt activi...i-am trimis lui shur'tu PM, dar nimic pana acum. merci oricum. sper sa pot sa raspund de acasa la mesaje. :yahoo: Share this post Link to post Share on other sites