cineva_ 0 Report post Posted October 4, 2006 (edited) puteti pune si fotografii... mai am... da' mai punetzi si voi! Edited October 4, 2006 by iulishka Share this post Link to post Share on other sites
Shadowdancer 4 Report post Posted October 4, 2006 1. exista o sectiune de muzica pe forum. 2. te rog nu mai folosi scris de mick (sh, tz, k...). Share this post Link to post Share on other sites
Dunedainul 0 Report post Posted October 4, 2006 si te rog sa-l scoti de la rock Share this post Link to post Share on other sites
cineva_ 0 Report post Posted October 5, 2006 ooooh doaamne! ok, ok! gata! nu mai dati! Share this post Link to post Share on other sites
Mallorca 1 Report post Posted October 6, 2006 A fost tipa, i-a trecut vremea... Imi placea pe vremea hitului Skater Boy. Insa cand am vazut coverul dupa Fuel (Metallica Icon Performance), mi-o pierit cheful. I mean, instrumentalul bun, aproape ca originalul, da' ea nu s-o chinuit sa semene nici pe departe. Bleah. Share this post Link to post Share on other sites
cristache35 0 Report post Posted October 6, 2006 si te rog sa-l scoti de la rock :kiss: Cam asa!Ce treaba are duduia cu rock-ul?Produs publicitarsuta la suta!Basca la vocea ei trebuia sa aibe bunul simt sa se apuce(cel mult)de dance! Share this post Link to post Share on other sites
UnhollySAINT 7 Report post Posted October 11, 2006 (edited) O simpatizam pana sa ascult coverul facut dupa Soad-Chop Suey.Nu mi-a venit sa cred cat de naspa putea sa cante :oops: . Edited October 11, 2006 by Cain Share this post Link to post Share on other sites
seraphimovic 10 Report post Posted October 11, 2006 O simpatizam pana sa ascult coverul facut dupa Soad-Chop Suey.Nu mi-a venit sa cred cat de naspa putea sa cante :cheer: . cover dupa chop suey? :oops: wow ... am ascultat si eu fuel :cheer: :D . mie imi place asa de ea ca-i dragutica dar nu prea are mult de-a face cu rockul. Share this post Link to post Share on other sites
pusculina 0 Report post Posted October 12, 2006 mi-a placut de ea la inceput cand a aparut pe micile ecrane si cand eram si eu mai mica dar acu am mai crescut si gusturile in materie de muzica mi s-au schimbat si ele,sper eu ca in bine... Share this post Link to post Share on other sites
anna_leoaica95 0 Report post Posted April 5, 2007 (edited) Va place de Avril Lavigne?Eu cred ca e cea mai buna!Ea si cu Shakira sunt preferatele mele! Edited April 5, 2007 by anna_leoaica95 Share this post Link to post Share on other sites