Jump to content
Forum Roportal
e-X-plorer

Ghimpele zilei

Recommended Posts

Topic in care v-as ruga sa fiti liberi sa spuneti ce useri v-au jignit sau indispus in ultima vreme. Useri recalcitranti, rautaciosi, subiectivi, etc. Atentie: Nu ne vom referi la cei care vi se par antipatici! Antipatia e o chestie subiectiva si de gust. Pe acest topic vom dezbate doar problemele obiective, vizibile daca nu de toata lumea, macar de majoritatea userilor.

 

Voi incepe eu prin a spune ca userul care s-a cam legat de mine fara rost in ultima vreme e o useritza: Heidy 2006. Daca ma veti intreba de ce aceasta persoana, va voi arata si de ce.

 

Si inca un amanunt important: incercati sa aduceti critici constructive. Sa aruncam cu noroi din orice, e usor... :ok:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vai, vai, vai, ce flatata ma simt! Creste inima in mine numa cand imi vad numele aici! Hai, mai scrie, mai scrie, nu cumva sa ratezi ceva! Apoi sa verifici topicul "Sex anal" si sa vii sa postezi si raspunsul meu + miile de mesaje pe care le-ai postat la adresa mea pe alte topicuri, ok? Multumesc anticipat. :ok:

Edited by heidy2006

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vai, vai, vai, ce flatata ma simt! Creste inima in mine numa cand imi vad numele aici! Hai, mai scrie, mai scrie, nu cumva sa ratezi ceva! Apoi sa verifici topicul "Sex anal" si sa vii sa postezi si raspunsul meu + miile de mesaje pe care le-ai postat la adresa mea pe alte topicuri, ok? Multumesc anticipat. :P

Faci parte din randul acelor oameni care vor sa-si faca popularitate cu orice pret? Chiar si atunci cand cineva ii face de cacao? Te simti flatata, tu crezi ce spui sau pana si simturile te inseala, nu doar creierul? Cu acest mesaj n-ai facut altceva decat sa scazi si mai mult si asta nu doar in ochii mei, ai sa vezi mai incolo! Sunt multi oameni, multe fete care nu te suporta, daca ma vei intreba, am sa-ti dau exemple. In rest.. poate ai dreptate, ti-am dat cam multa atentie, desi din partea mea asta nu insemna nici macar un Buna-Ziua. Dar daca la tine conteaza si niste jigniri numai de dragul de a vb cineva si despre tine, inseamna c-ai ajuns rau. Incearca sa duci si tu o viata mai variata. :P Daca n-ar mai exista roportal, cu ce ti-ai mai umple timpul si viata?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe mine ma enerveaza (intr-un mod placut) Vesperalul cu scanteierile lui pasionale pt marii romani si cu mandria lui cultural-patriotica. Vesperalule, hai la duel!

Share this post


Link to post
Share on other sites

să se certe o seară cu o stea? poate s-o ridice la cer,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nici sa ma lupt cu el nu pot, nici sa ma plimb la brat cu el nu pot (fara sa-mi vorbeasca de Eminescu in loc sa-mi povesteasca despre el, Vesperalul). Povestea noastra a sfarsit inainte de a incepe....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×