Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
roportal

Daca vedeti o bataie pe strada interveniti?

Recommended Posts

Am vazut astazi un reportaj pe Pro Tv in care sa-a simulat o bataie pentru a vedea daca intervine cineva pentru calmarea spiritelor.

Cred ca va dati seama ca in putine randuri au fost persoane care au ntervenit.

 

Voi ce ati face?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am intervenit odata cand o tipa isi batea cu bestialitate catelul, un dalmatian superb... era sa mi-o iau si yo pe cocoasa (nu pun la socoteala limbajul folosit), dar macar tipa sa-a oprit...

Acum, pentru o fata e destul de riscant sa intervina intr-o astfel de confruntare pentru ca sa-ar putea sa iasa cam "sifonata"... insa nu-i inteleg pe cei care ar putea sa intervina, dar n-o fac... e o problema destul de delicata, pentru ca romanul se gandeste ca ce sa caute el acolo, daca aia au chef sa-si rupa picioarele, n-au decat...

In concluzie, daca este vorba despre o fiinta neajutorata, cu siguranta as interveni, fara sa tin cont de posibilele consecinte... pana acum n-am fost decat o data pusa intr-o astfel de situatie... insa daca este vorba de doi tipi spre exemplu, care se bat pentru cine stie ce, n-au decat sa se ciomageasca pana obosesc...

Share this post


Link to post
Share on other sites

nus depinde totusi de cei care se iau la bataie daca au cutite si bate e mai greu sa intervii am vazut acum ceva timp o faza la tv cand cineva a intervenit pentru a-si apara prietenul si a fost injunghiat mortal....

Share this post


Link to post
Share on other sites

E o diferenta mare intre ceea ce am raspunde noi aici si cum am reactiona daca am fi pusi intr-o astfel de situatie... cred ca e bine sa intervii atunci cand socotesti ca interventia ta ar duce la oprirea bataii...in cazul in care , daca ai interveni , nu sa-ar intampla altceva decat sa fii si tu snopit in bataie, atunci e mai greu probabil...si e chiar inutil sa te bagi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca este de datoria noastra sa ajutam un alt om, dar mai sunt si cazuri in care poti sa fi batutu si tu pentru asta precum spunea si Conte'.

Mama mea a patit-o odata in Ploiesti, a vazut un baiat care o batea pe prietena lui zdravan, mama mea a intervenit si astefel ia revenit si ei un pumn in gura de i-a rupt buza in doua :) :) :cry: . Pana sa pateasca mama asa ceva si eu mai saream in ajutorul unora, dar acum sincer ma uit de doua ori pana sa spun ceva :x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu stiu pe cineva care a intervenit cand unei doamne ii era furata geanta, la-a prins pe respectivul hot si la-a dat pe mana politiei.

:winca: :winca: :winca:

A doua zi hotul a fost eliberat pentru a fi cercetat in libertate, si tot atunci, seara, tipul a luat o bataie de la respectivul si de la niste prieteni de-ai lui de a stat 2 sau 3 saptamani internat in spital.

:) :) :cry: :x :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

O fosta colega de a mea, din studentie, a intervenit ...............era in tramvai, venea la cursuri. A vazut cum un ditamai taurul il "opera" pe un amarat care habar nu avea ca are sa ramana fara painea zilnica pentru copii. A deschis gura si la-a intrebat.

"- Dar ce faci domnule? Te vad destul de bine imbracat. De ce bagi mana in buzunarul altuia? Nu iti este rusine?"

In secunda imediat urmatoare sa-a trezit cu un pum in nas de la respectivul, care i-a mai si spus:

"Data viitoare inchide ochii daca te mustra constiinta curva dracului. Sau ti-i scot eu ca sa nu mai vezi."Va inchipuiti ca nimeni nu a spus nici passss :socca: :?: :!: Ei uite ca nimeni nu a reactionat. Respectivul a coborat bine-mer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si yo stiu una in tramvai... sora unei colege de liceu a intervenit in momentul in care controlorii, din exces de zel, au inceput sa scotoceasca in geanta unei doamne, in cautarea buletinului... astfel fata sa-a ales cu o bataie buna de la controlori pentru ca "nu-i treaba ei" :) :) :cry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

mda... :? am vazut si eu chestii de genul ...scotocit in poseta calatorilor. Si la urma urmei nici politia nu are dreptul sa faca asta fara mandat. Asta e abuz.

.....dar ce poti sa le ceri unor badarani? Unii dintre ei DACA au MACAR clasele primare facute.

Share this post


Link to post
Share on other sites

evident ca la varsta mea n-as avea curajul sa sar in apararea cuiva,dar cred ca in general as face-o.

tata a sarit odata in ajutorul unei femei careia i se furase mobilul si n-a patit nimic.

oricum,cateodata ai noroc,alta data nu ai... :) totusi sa treci pur si simplu pe strada cand langa tine se bat unii e prea...crud.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×