Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
severius

Aflati care este Semnul Fiarei

Rate this topic

Recommended Posts

si un copil de 5 ani ar avea mai multa coerenta... plus cultura, plus simtul ridicolului...

din text se scurg aceleasi si acelesi idei pline de "lumea e impotriva noastra" si victimizari inutile pe de o parte si "toti e prosti numa' noi nu" pe de alta parte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

o interpretare mai realista a semnului fiarei gasiti pe www.profetii-biblice.go.ro/3.htm

 

CNP-ul de 13 cifre de pe buletine corespunde sistemului de codare EAN 13, ala cu 666 in el.

Ma intreb daca nu va avea un rol si sistemul de sateliti Galileo, cu localizare la 1m eroare (mult mai performant ca GPS-ul american).

 

Nu are rost sa ne gandim de pe acum la semnul fiarei, fiindca desi regele al saptelea a venit si a stat putin (Hitler, apoc. 17:10) mai sunt 4 profetii de implinit:

1. Secarea Nilului si a limbilor de apa ce inconjoara peninsula Sinai

2. Secarea Eufratului (apoc. 16:12)

3. Extinderea lui Israel intre Nil si Eufrat

4. Venirea celor 2 proroci (despre care se spune ca vor fi Ilie si Enoch, care n-au gustat moartea fiind rapiti la cer). Biblia spune ca nu exista om care sa se fi nascut si sa nu guste moartea. Asa ca e foarte probabil ca cei doi prooroci sa se intoarca brusc asa cum au plecat, si sa restabileasca ordinea si sarbatorile pe care Antihristul le va schimba in timpul domniei Fiarei a 4 cea care era, nu mai este si va veni (fostul imperiu roman restabilit sub forma UE, parte slab, parte tare, vezi vedenia lui Daniel, cu chipul cu picioarele de lemn amestecat cu fier).

 

Inca n-am asistat la apocalipsa climatica (cea din apoc. capitotul 16).

 

In apocalipsa cap. 18, se spune de o mare imparatie, Babilonul cel Mare, iar evreilor un alt glas din cer le spune: "iesiti din mijlocul ei, poporul Meu", eu cred ca e vorba de USA, fiindca multi evrei bogati sunt in USA, emigrati din europa in timpul persecutiei regelui al saptelea (Hitler); tot in america, in mijlocul ei e un vulcan imens care erupe odata la 800 mii de ani si distruge totul pe o raza de 1000 km. Cei 800 mii de ani sunt impliniti tocmai acum, in perioada asta. Apocalipsa cap. 18:8,9,10 descrie tocmai un asemenea fenomen. Sunt aratati si marinarii comercianti care asista de departe la chinul arderii babilonului cel mare. Asta ne spune ca arderea nu e provocata de caderea unui meteorit, a carui unda de soc ar nimici corabiile, poate ar crea si uriase tsunami. Cel mai probabil e vulcanul, lucru deja cunoscut ca exista si e pe cale sa erupa.

Asta nu exclude profetia cu steaua care pica din cer, undeva va fi si asa ceva.

 

Ma intreb ce inseamna apoc. 18:14, "roadele poftei sufletului tau s-au departat de la tine" odata cu disparitia Babilonului cel mare. Care sunt roadele sufletului nostru? Or fi cumva filmele, jocurile care le descarcam de pe net? Principalele servere / noduri de internet sunt localizate in USA. Daca erupe vulcanul ala, adio net, torenti si alte retele de unde ne vin "roadele sufletului" ca sigur nu e vorba de mancare si haine.

Edited by iosafat

Share this post


Link to post
Share on other sites
tot in america, in mijlocul ei e un vulcan imens care erupe odata la 800 mii de ani si distruge totul pe o raza de 1000 km. Cei 800 mii de ani sunt impliniti tocmai acum, in perioada asta. Cel mai probabil e vulcanul, lucru deja cunoscut ca exista si e pe cale sa erupa.

 

Daca erupe vulcanul ala, adio net, torenti si alte retele de unde ne vin "roadele sufletului" ca sigur nu e vorba de mancare si haine.

Pe asta de unde ai mai scos-o????? :o: 8) :) :doh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pe asta de unde ai mai scos-o????? :o: 8) :) :doh:

 

In apoc. 16 si 18 e vorba de fiara (imperiul roman refacut - UE) si prostituata cu care fac negot toti imparatii lumii (USA). Imi pare rau sa dezamagesc sectarii, dar cu vaticanu nu face nimeni comert, si nu spre vatican se indreapta zi si noapte cargoboturile pline cu mii de tone de marfuri. Cum am mai spus, in secte avem oameni cu putina scoala si redusa putere de intelegere, care accepta usor orice fara argumente solide.

 

Despre vulcanul gigantic din centrul americii am aflat dintr-un reportaj de 2 ore difuzat pe tvr1 in mai 2006. Era tvr1 nu otv sau etno. Personal cred in chestia cu vulcanul care va distruge america, decat in teoria cu meteoriti. Nu urasc america, nici pe americani, admir sistemul lor economic si democratic care l-au impus europei occidentale si tigrilor asiatici. Dar daca va fi asa, inseamna ca america din viitor nu va mai fi ceea ce e acum, altfel D-zeu n-ar distruge-o. Daca te uiti in istorie, fiecare mare putere mondiala s-a prabusit din interior, din prostie si coruptie morala, vezi maiasii, incasii, romanii, nazistii, comunistii. Singurul lucru care poate distruge america ar fi decaderea ei morala, ea exista deja dar nu la un nivel sufucient de intens (ca la noi in romania) pentru a afecta puterea sa economica. Iar daca D-zeu va distruge america prin acel vulcan, inseamna ca nici in viitor decadera morala a americii nu va fi suficient de intensa pentru a-i afecta puterea militara.

 

In Biblie se spune ca la final, D-zeu se va uita ingrozit in jurul sau, si nu era nimeni sa-L ajute, poporul sau (evreii) vor ramane fara aparare. Nu vor mai avea sprijin nici de la americani, nici de la europeni. Iar multimea asiatica (arabi, musulmani de toate rasele) care va inconjura Israelul va fi de neimaginat de mare, atat de mare incat insusi D-zeu s-a ingrozit. Atunci, spune El, in mania s-a aprinsa, bratul sau tare ia venit in ajutor. Atunci, El insusi va nimici orice popor care va inconjura Israelul.

 

Stiti unde scrie toate acestea in Biblie? Daca nu v-as spune, nu m-ati crede, asa-i? O sa va spun, Isaiah 63:4,5,6:

 

4Căci

Edited by iosafat

Share this post


Link to post
Share on other sites
Despre vulcanul gigantic din centrul americii am aflat dintr-un reportaj de 2 ore difuzat pe tvr1 in mai 2006. Era tvr1 nu otv sau etno. Personal cred in chestia cu vulcanul care va distruge america, decat in teoria cu meteoriti.

Eu cred ca reportajul a fost difuzat pe 1 aprilie, sau ar fi trebuit sa fie, pentru ca este o foarte mare pacaleala.

:o:

Nu lua de bun tot ce apare in media, chiar daca are o poleiala de respectabilitate.

Edited by Marinel

Share this post


Link to post
Share on other sites
imi poate explica cineva ce inseamna asta ? :jester: ... adica Avraam e omul lui Dumnezeu, stiu ca a preacurvit cu slujnica dar ... nu e pacat preacurvia, nu e pedepsita? :tease:

CITESTE ATASAMENTUL SA VEZI CARE E TREABA SI CU AVRAAM

faptele_legitimeaza.pdf

Edited by severius666

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×