Sari la conținut
Forum Roportal
Bagherra

Radiatiile de forma

Postări Recomandate

Formologia se ocupa cu studiul influentelor formelor spatiale sau plane asupra viului si mediului ambiant.

Radiatiile de forma sunt radiatii perturbatoare ale cimpurilor de radiatii ambientale.

Efectul de piramida este unul din larga gama de fenomene pe care le studiaza formologia.

Ce fel de forme pot emite radiatii si ce influenta pot avea aceste radiatii asupra noastra?

Va invit la o dezbatere pe aceasta tema... :doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru a ilustra influenta formei asupra fiintelor vii,vom lua ca exemplu experientele facute de catre un calugar,pasionat apicultor si cercetator in energetica.

Acesta,a modificat forma acoperisurilor stupilor de albine dindu-le unora forma piramidala,altora forma semisferica si lasind fireste,altele, ca lot martor,cu acoperis plan!

Dupa o perioada de timp a observat ca albinele care au locuit in stupul cu acoperis piramidal au devenit foarte active,agresive dar si...mult mai productive,dind mai multa miere! :good:

Locuitoarele stupului cu acoperis semisferic in schimb,au devenit mai lenese,mai lente in miscari,foarte docile,au produs mai putina miere ca de obicei dar de o calitate superioara celei normale sau fata de locuitoarele agresive din stupul cu acoperis piramidal! :stars:

Acelasi lucru cred ca se intimpla si cu noi...si ar trebui sa fim mai atenti la forma acoperisurilor caselor noastre!

Pentru cei care nu au auzit de efectul de piramida va pot spune ca orice forma geometrica bidimensionala sau tridimensionala, modifica campurile exitente in apropierea lor, in sens pozitiv sau negativ...Astfel:Persoanele care locuiesc intr-o casa piramidala, muncind intr-o cladire sub forma de piramida, sau care mediteaza ori dorm sub un schelet de piramida, sau care dorm deasupra unor mici piramide aliniate in serie plasate sub pat, in majoritatea cazurilor se simt pozitiv, reactionand imediat. :P Fiintele vii sunt atrase de piramide ca un magnet: animalele de tot felul ,cresc puternice si sanatoase stind periodic sub piramide shelet. Se observa ca pisicile si cainii raspund acestui unic, mediu al energiei de forma in diferite feluri armonioase.

Amintiti-va de ceea ce va spuneam pe topicul "Pisica terapeut"! :)

Mai mult: mancarea tinuta in piramida va sta proaspata pentru un timp de doua pana la trei ori mai mare decat mancarea neacoperita. Aromele artificiale din mancare isi vor pierde savoarea, dar aromele naturale se vor intensifica. Savoarea mancarurilor se schimba; ele devin mai putin aspre si acide. Cand executam o citire spectrografica a unui articol tratat, vom observa o schimbare in structura moleculara. Piramida va deshidrata si mumifica lucrurile, dar nu va permite sa putrezeasca sau sa creasca mucegai.

De asemenea este o incetinire sau o stopare completa a inmultirii microorganismelor. Fotografii Kirlian ale subiectilor umani arata aura ca fiind mai stralucitoare dupa o perioada de expunere de 15 minute. :P

Cercetarea piramidei: Bill Kerell este un cercetator al piramidei si face experimente cu piramide de 17 ani. El a facut multe experimente folosind crevetele de apa sarata. Crevetele de apa sarata de obicei traieste 6 pana la 7 saptamani; dar sub piramide,Bill i-a tinut in viata peste 1 an. El a remarcat de asemenea ca

dezvoltarea in piramida a crevetelui duce la cresterea lui de 2-3 ori mai mari decat in mod normal. Bill a facut de asemenea o multime de experimente cu oameni. Unul dintre lucrurile pe care el si asociatii lui le-au gasit este faptul ca indivizii hipersenzitivi devin linistiti, iar oamenii apatici devin energici din nou. O multime de experimente au fost facute cu indivizi care mediteaza. S-a descoperit ca undele cerebrale theta si alpha au crescut in amplitudine. Aceste frecvente sunt de asemenea mai mari iar amplitudinea semnalului e de doua ori mai mare decat in cazurile normale. Dr. Carl Benedicks (un cercetator suedez) a descoperit ca piramida produce o rezonanta sau o frecventa inauntrul ei. Doi oameni de stiinta germani, Born si Lertes, de asemenea au descoperit ca aceasta frecventa este in domeniul microundelor. Cercetatorii spun ca lucruri plasate sub piramida stau "incarcate" pentru perioade de timp diferite dupa scoaterea lor de sub piramida. S-a constatat ca apa isi pastreaza "incarcarea" sa mai mult decat orice altceva. Piramidele au fost exprimentate de asemenea de doctori. Bill povesteste de un doctor dintr-un spital canadian care a incercat sa foloseasca piramida in sectia lor de arsuri. Dupa ce un pacient sta sub o piramida pentru cateva minute, durerea incepe sa dispara. Ei au descoperit de asemenea ca zonele cu arsuri se vindeca mult mai repede. Una dintre cele mai interesante relatari despre puterea piramidei a fost citata de Serge King in cartea sa "Pyramid Energy Handbook". In aceasta carte, King vorbeste despre felurile in care oamenii isi pot ajuta cainii, pisicile, pestii si pasarile.

Cele mai obisnuite efecte pe care oamenii spun ca li se intampla cand stau sub piramida sunt: un fel de stare de imponderabilitate, o distorsiune a timpului cat si a vitezei si o incetinire, o senzatie de furnicare a pielii, similara cu aceea a unui curent slab, o incalzire a temperaturii pielii, un efect de amortire a sistemului nervos, o "adormire" mai adanca in starea transcedentala si vise foarte detaliate in culori foarte

vii.

Cu apa energizata sub piramida,putem uda plantele pentru a creste frumoase si viguroase,ne putem spala fata,ranile,etc.... :)

Cand apa este incarcata sub piramida, in realitate molecula de oxigen este incarcata, intrucat molecula de

oxigen este elementul din apa care formeaza cristalul octaedron.

Vectorii oxigenului se realinieaza singuri cand se afla sub piramida.Folosirea piramidelor amplifica cristalele, ierburile si uleiurile volatile ;trebuie pus articolul inauntrul piramidei pentru cel putin 2 pina la 24 ore. Oamenii de stiinta au observat o schimbare in structura moleculara a apei, dar nu stiu din ce motiv.

Apa pierde din mirosul de clor si are un gust mai bun. Plantele cresc de doua ori mai repede sub piramida, in perioada timpurie a cresterii lor, decat plantele care nu sunt sub piramida. Plantele tinere tratate arata mai sanatoase si au mai putine pagube produse de insecte. S-a gasit ca piramida facuta din cupru are cele mai bune efecte si intensifica efectele asupra materialelor organice.

Piramida de asemenea are efecte si asupra lucrurilor anorganice; lamele de ras sunt pastrate mai mult timp ascutite daca se aseaza sub piramida dupa fiecare folosire.

Editat de bagherra

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Imi amintesc ca si pe vremea Impuscatului s-au facut la noi unele experimente cu Efectul de Piramida dar nu s-a mai mediatizat.

Am si eu o intrebare pt. tine: Ai experimentat ceva in sensul asta sau tot ce-ai scris se bazeaza doar pe teoriile altora?

Te intreb asta pt. ca mi-ar placea sa incep si eu sa fac niste experimente iar niste indicatii ar fi mai mult decat binevenite.

Editat de taranus

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da,am facut multe experimente cu piramida,desi pot spune ca nu sunt recomandate...decit in urma unui studiu aprofundat.

Pe mine, m-au captivat dintotdeauna piramidele intr-un mod inexplicabil...

Nu am studii de specialitate,nici macar superioare...dar mi-am spus ca marile adevaruri isi gasesc raspunsul in lucrurile simple...

Nu stiu: cu ce sa incep?

Cred ca piramidele,nu erau un loc al mortii...chiar daca adaposteau mumii...

Efectul piramidei,am constatat ca este acelasi cu cel al bioenergiei...al terapiilor complementare aplicate de ...viu;de catre oameni.

Piramida insa,nu e vie....e piatra! Si totusi,"traieste"...in interiorul ei se produc multe fenomene cel putin ciudate.Singura explicatie ar trimite la forma....

M-am gindit s-o experimentez chiar pe mine;mi-am pus o mini-piramida din carton,sub patul in care dorm impreuna cu sotul meu.

Aveam senzatia ca mii de ginganii se plimbau toata noaptea pe corpul meu...si ma scarpinam...si nu puteam dormi din cauza asta...desi,in putinul timp cit reuseam s-o fac,dormeam bine si ma trezeam odihnita!

O perioada,n-am mai avut probleme....

Apoi,iarasi...

Intr-o dimineata,m-a trezit aceeasi senzatie ca as avea ceva"miscator" pe piele...

Am gindit ca e vre-o ginganie..."sa vezi ce-o pocnesc"- mi-am zis...si deschid ochii incetisor,privind locul de pe bratul unde simteam miscarea.Stupoare! Nu era nimic..sau,mai bine-zis,nimeni...fiindca,in lumina ce venea de la fereastra,am observat firele de par de pe bratul meu cum se leganau ca lanul de griu in adierea vintului! :tease:

Ati ghicit! Energia,care se misca pe deasupra corpului meu! Efectul piramidei...de sub pat!

Si "mi-a cazut fisa" si de ce o perioada,n-am mai simtit nimic:cind am facut curatenie,am lovit piramida...am gasit-o deplasata...de pe directia nord-sud...si am redirectionat-o.Si "gindaceii"au revenit!

"Efectul,e prea puternic!"- am gindit...si am impins piramida mai catre jumatatea de pat a sotului meu in ideea ca voi imblinzi reactia.

A doua zi,sotul meu racnea:"ce mama dracu' o fi in salteaua asta ca nu pot sa dorm de mincarime!? Ai pus cainele in pat?"

I-am aratat "cainele"...sub pat! Si am pus "cainele" pe biroul meu,in apropierea pc-ului.

Nebunie curata...neplaceri cu bietul pc...chem "doctoru'"la pc...nimic! Era sanatos,pc-ul!

Copilul "doctorului de pc...",incintat de piramida mea,plinge ca vrea sa se joace cu ea...si o rupe!

Dupa plecarea lor,desi nu-i facuse nimic,absolut...pc-ul meu,a functionat impecabil!

Ati ghicit,iarasi! Cimpul magnetic, generat de piramida....era cauza!

 

M-am gindit s-o folosesc ...pe mine;pe chackre...

Dupa citeva zile,sotul meu a constatat ca are o sotie " fooooarte...pasionala,de la o vreme" ...iar subsemnata,a constatat, grave probleme ale ....vezicii urinare!

Piramida,nu se pune pe chackra a doua!

 

De mai multi ani,sufar de dureri de coloana vertebrala;spondiloza,cifoza,lordoza...toate, pe carca mea!

Toamna,chinurile iadului....insomnii asigurate....dureri,cit cuprinde!

Cum "incercarea,moarte n-are!" energizez o folie de aluminiu sub piramida,apoi,mi-o pun pe ceafa,fixind-o cu scotch,si ....dorm bustean!

 

Experiente am facut multe...dar,cum eu dactilografiez greu,ma opresc aici ca nu vreau sa stau toata noaptea pe topicul asta! :roll:

 

Si ca sa va creez si eu voua insomnii,gindindu-va toata noaptea:"cine l-a batut pe Napoleon la Waterloo?"va dau si o tema...de "rumegat":

Primesc raspunsuri,oniric...

Intr-o seara,inainte de culcare,imi fac rugaciunea si zic:

-"Doamne...care-i secretul piramidelor? Da-mi un raspuns in vis...!"

Si visez... o tabara de vara unde toti...pictau!

Eu,imi las sevaletul si ma furisez...prin tabara...sa caut piramidele!

Si gasesc ...o piramida,de inaltimea si marimea unei case,de o frumusete ireala...de un verde minunat,pe care nu ma mai saturam privind-o si gindind:"sigur...cum nu m-am gindit? Jad..."

Innauntru,avea ceva,tot din" piatra ",cu niste forme ciudate pe care ma chinuiam sa le disting...

In timpul acesta,apare profesorul-supraveghetor de la desen care,furios,imi spune:

-"Ce cauti aici? Nu e voie!"

"Acum,ma vor ucide!- gindeam,in timp ce "soldatii" ma insfacasera.

Ca si cum cineva striga dupa mine...in spatele meu, dar parca...in mintea mea,aud o voce:

-"Intre sfintii apostoli biblici,a existat o relatie matematica,aplicabila triunghiului!"

Si...m-am trezit!

Voi,ce intelegeti de aici? :jester:

 

La ce fel de indicatii te referi?

Daca stiu,ti le dau cu placere... :yes:

Editat de bagherra

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La ce fel de indicatii te referi?

Daca stiu,ti le dau cu placere... :)

 

Am citit putin despre fenomen, dar a fost cam de multisor...a fost o perioada in care s-a vorbit despre ea.

Din cate intelesesem eu, mormintele faraonilor erau plasate chiar in centrul piramidei...

Se pare ca ala era punctul in care se producea acel efect...

Cineva isi ascutea lamele de ras intr-o piramida in miniatura, plasandu-le tot in centrul ei...

Din spusele tale reiese ca si in exterior se produc efecte...chestie care ma intriga un pic.

Vorbesti de studiu aprofundat...ce anume ai studiat?

Chestii de-astea ma intereseaza...

Am sa fac si ceva "sapaturi" pe net dar voiam sa aud si parerea unei persoane care a experimentat...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:o: Ha...ha...ha... :)

Cind spun ca am experimentat,nu te gindi la lucruri care sa revolutioneze ...

Am experimentat pe pielea mea,fenomenul...in diverse ipostaze;pentru a ma convinge de realitatea efectului...

Tot ce am citit si am gasit pina acum,sunt "vechituri"...nimic revolutionar! Dar, ce mai conteaza?

Efectul,in sine e cunoscut;ceea ce nu se cunoaste inca este scopul constructiei piramidelor.

La ce au servit ele? Si cum au reusit sa le construiasca atit de bine in acel timp cind tehnologia nu era ca astazi...Astazi,nici un amarit de bloc de caramida nu suntem in stare sa-l construim ca lumea!

Partea haioasa este supozitia ca blocurile de piatra ale piramidelor,a caror imbinare este perfecta,a fost facuta cu...pasta de usturoi! :focus:

Efectele piramidei pot fi simtite si in interior si in exterior;in interior,efectul maxim se manifesta cam la 1/3 din inaltime.

Experientele facute la fata locului,au demonstrat ca laturile de est si de sud ale piramidelor actioneaza cu o tendinta "devoratoare de energie"in ceea ce priveste psihicul si vigilenta spirituala,in timp ce laturile de nord si vest sunt "donatoare de energie".

Linia ce uneste cele doua colturi ale piramidelor,pare sa fie un cimp special de diagnoza a bolilor glandulare.

Efecte asemanatoare piramidelor produc si obeliscurile.

Putere vindecatoare are si sfinxul.

Din labele sfinxului pornesc cimpuri de forta negative si pozitive.Acestea pot fi gindite ca fluxuri de forta ale incarcarii sau ca flux al descarcarii.

In schimb intre labele lui s-a constatat ca este zona neutra.

Daca se sta cu spatele la sfinx se produce o incarcare a fortei spiritului pe care indienii o numesc kundalini iar egiptenii,sarpe originar.Acest efect este simtit imediat de catre persoanele sensibile,ca batai in chackre,in special in chackra crestetului.

Daca se sta cu fata la sfinx,dupa un scurt timp se simt batai in chackra fruntii si in zona coccisului.

Unele persoane au simtit fiori usori pe piele,de sus pina jos...

Niste piramide naturale sunt de fapt,muntii! :yes:

http://www.universulmeu.ro/arhiva/nr2/PAG1...20obelisc%20%22

http://panorama.weblog.ro/2005-12-20/Crani.....9-.html#59830

Editat de bagherra

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Astept totusi parerea voastra;cum ati interpreta mesajul-raspuns pe care l-am primit in visul pe care vi l-am povestit? :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Astept totusi parerea voastra;cum ati interpreta mesajul-raspuns pe care l-am primit in visul pe care vi l-am povestit? :crazy:

Pai tu ce crezi?...eu sunt in ceata...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai...buuuu....habar n-am!

E vorba de logica matematica...

Eu,stau rau la amindoua...

Daca rezolvam problema,aflam secretul piramidelor! :good: Si un secret biblic...

Un punct de plecare ar fi "Varia mathematica"...din care,am doar un fragment!

Heeeeeeelp!" Cine l-a batut pe Napoleon la Waterloo?" :P

Editat de bagherra

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Pai...buuuu....habar n-am!

E vorba de logica matematica...

Eu,stau rau la amindoua...

Daca rezolvam problema,aflam secretul piramidelor! :good: Si un secret biblic...

Un punct de plecare ar fi "Varia mathematica"...din care,am doar un fragment!

Heeeeeeelp!" Cine l-a batut pe Napoleon la Waterloo?" :P

Ducele de Wellington conducea o armata de coalitie...

Spune-mi te rog, daca te ajuta chestia asta...ca io is in ceata si mai deasa...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×