Jump to content
Forum Roportal
deea_s

Of of Manelele... (teme combinate)

Recommended Posts

Simplu si la obiect : mie NU imi plac deloc. Fiecare insa asculta ce-i doreste inima. Eu insa nu am gasit nimic interesant in acest gen , prin urmare...lipseste din colectia mea de muzica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

credeam ca nu se mai deschide subiectu asta abia asteptam sa ma iau din nou de manelisti :dee deci in primu rand nu numai ca nu le suport mi-e greata pur si simplu cand vad tiganii aia care se lalaiesc la microfon si faza cea mai nasoala e ca inca mai sunt promovati la tv .... FUCca de vito si cei care il asculta ... de guta ce sa mai zic FUCca him too

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa cum am mai spus in postul de mai sus, cred ca fiecare e liber sa asculte ce vrea... problema poate sa apara insa atunci cand versuri care ar trebui interzise in mod normal celor sub 18 ani razbat cu putere de zeci de wati din boxele tarabagiilor care vand muzica la colt de strada. Acest lucru mi se pare de neacceptat. In rest insa... nu am nici o problema cu manelistii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nici mie nu imi plac manelele.

La fel cum a spus si Conte, fiecare este liber sa asculte ce vrea, dar este si problema mea, atunci cand se asculta la maxim, sa se auda pana la blocul vecin ;) :x :( !

Am avut un vecin, care asculta tot weeca-end-ul manele la maxim (si cand zic tot weeca-end-ul ma refer sambata de la 8:00 :) :) pana duminica seara) dar spre fericirea mea si a vecinilor mei, nu i-a placut la bloc si a cumparat o casa in centru :twisted: :twisted: :twisted: si am scapat de el :winca:

Share this post


Link to post
Share on other sites

manelele ar trebui interzise prin lege, dar nimeni nu face nimic!!! :) oare nu vede nimeni cata poluare fonica iese pe gurile manelistilor? si cata cultura!!!! sa nu mai vorbim de bunul gust care le lipseste cu desavarsire!!! F**ca THEM! they're not human! (vorbesc cate se poate de serios) :twisted:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu ce gasesc in manele cei care asculta asa ceva, mai ales in cele obscene. :?: :?: :?:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma bucur sa vad ca nu va plac manelele...am deschis acest subiect din curiozitatea de a va afla parerile si in nici un caz pentru ca mi-ar place acest gen:) si acum parerea mea:)....inainte de a se apuca de cantat ar face bine sa puna mana sa invete ceva romana pentru ca stau prost cu acordarea predicatului cu a subiectului si nu numai;si parca nu ar fi de ajuns mai si plagiaza multi artisti.Versurile melodiilor lasa de dorit,"temele"se repeta la nesfarsit si ritmul se aseamana.Cu toate acestea manelele au succes.Cum va explicati acest lucru?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×