Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
deea_s

Viata in doi

Rate this topic

Recommended Posts

Sunteti de acord ca in dragoste ce-i prea mult strica?De ex daca un cuplu isi petrece mult timp impreuna....Credeti ca acest lucru ii apropie sau din contra ii face sa se certe mai des?

Share this post


Link to post
Share on other sites

De-o fi sa te certi, te certi.....de cat timp petreci- nu prea afecteaza relatia....doar de calitatea relatiei depinde rezultatul....depinde de om...el sta la baza unei relatii...apoi factorii externi sunt resurse de (poti petrece mult la locul de munca...sau in familie...)...mai bine sau mai rau....in timp apar rezultatele...dar nu de el(timpul) depinde relatia...!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu zic ca depinde de cei doi, daca se cearta sau nu. Daca unul dintre ei nu vrea sa se certe si stie cum sa-la calmeze pe celalalt, fara sa se certe cu el (asta inseamna ca-la si iubeste) atunci pot trai mult si bine fara sa se certe, chiar daca stau toata ziua impreuna.

 

Daca, cand ea vine si zice ceva cu ton mai ridicat si tu in loc sa o intrebi frumos ce e, tipi si tu mai tare, atunci normal ca apar certuri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

conteaza foarte mult sa stii cu cine ai de a face .......trebuie sa-ti cunosti partenera sau partenerul inainte de a avea o relatie .odata cu implinirea acestor conditii relatie dintre cei doi va fi mult mai atenta si riscurile de a aparea noi neintelegeri este mica :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

haha...salutare oameni buni...caam de mult nu am mai intrat eu pe acest forum.....in primul rand vreau sa o salut pe ghotyca....my best frieng...caiss you prietena....:dee....asa.....si apoi ...parerea mea...eu zic asa....daca 2 persoane sunt capabile sa aiba o relatie de lunga durata....inseamna...ca trebuie sa se cunoasca bine....atat psihic...cat si sufleteste.....daca 2 suflete se iubesc cu adevarat...inseamna ca un obstacol minuscul nu le vor provoca...greutati ...au puterea de a merge mai departe indiferent de imprejurari....(am vazut ceva membrii noi:de)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×