Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
voisine

spiritismul

Recommended Posts

spiritismul proclama libertatea constiintei ca un drept natural,el respecta toate convingerile sincere si cere,la randul sau,reciprocitate.spiritismul nu este nici o conceptie personala si nici rezultatul unui sistem imaginat de un grup.toate principiile constitutive,sunt deduse din experienta si intotdeauna experienta a precedat teoria.

moartea nu-i face pe oameni sa-si schimbe conceptiile si sa-si lepede prejudecatile si vederile lor inguste,iar pedeapsa karmica,pe care o primesc consta in limitarea pronuntata a viziunii pe planul material?ce le spune semenilor lor de pe pamant?transmit ei impresii cu totul neadevarate despre viata de dupa moarte,spun adevarul sau spiritismul este doar o modalitate de a ne hrani convingerile ca exista ceva si dupa ce ne stingem...ati fost la vreo sedinta de spiritism?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Eu nu, dar tu? :spiteful:

 

may,da..eu am fost si nu doar la una.ceea ce iti pot spune este ca nu e deloc cum vezi in filme sau citesti in anumite carti exagerate...totusi,m-am convins ca exista ceva in spatele mortii si acele chestii m-au speriat foarte tare...

Share this post


Link to post
Share on other sites

mie mi se rupe de spiritism! e o simpla echilibristica pe o pojghita subtire. nici nu stii unde merge drumul. unora li se rupe si pojghita :spiteful: la ce mi-ar trebui? mai bine combin bioenergia cu ortodoxismul, iese mult mai bine..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu personal n-am fost la nici o astfel de sedinta...dar au fost ai mei!! Spooky!! :crazy:

Eu nu cred ca e bine sa incerci sa iei legatura cu cei de "dincolo"...si ai spus bine, moartea nu ii face sa-si schimbe conceptiile...sau nu? :D oricum sunt sigura ca dupa o astfel de intalnire ramai socat o viata intraga

Share this post


Link to post
Share on other sites
Eu am asistat la o sedinta de spiritism. Pot spune cu mana pe inima ca am ramas ca trasnita pana-n ziua de azi. :D

 

:crazy: :) :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×