crystyann 287 Report post Posted July 24, 2006 Ce-ai face daca ai ramane paralizat? Ai mai putea sa zambesti? Ai mai putea sa traiesti in continuare? Ai avea puterea de a trece peste acest handicap major? Ai avea ganduri sinucigase? Share this post Link to post Share on other sites
cristina.12222 0 Report post Posted July 24, 2006 Cu siguranta ca as avea ganduri sinucigase (asta nu inseamna ca le-as si pune in practica), dar nu ma voi impaca niciodata cu ideea ca voi fi dependenta de cineva. Ma voi simti inutila. Poate as alege sa mor. Share this post Link to post Share on other sites
stea de mare 1 Report post Posted July 24, 2006 as vrea sa traiesc si sa ma fac bine........ Share this post Link to post Share on other sites
Adina&Cristina 0 Report post Posted July 24, 2006 pui si tu niste intrebari!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
crystyann 287 Report post Posted July 24, 2006 pui si tu niste intrebari!!!!! Dai si tu niste raspunsuriiiiii :( Share this post Link to post Share on other sites
mayama34 2 Report post Posted July 24, 2006 as vrea sa traiesc si sa ma fac bine........ Sa ai ce iti doresti! :( :think: Ce-ai face daca ai ramane paralizat? Ai mai putea sa zambesti? Ai mai putea sa traiesti in continuare? Ai avea puterea de a trece peste acest handicap major? Ai avea ganduri sinucigase? Eu nu sunt paralizata, dar traiesc cu handicap fizic...si zambesc, gandesc, sunt fericita. Ii multumesc lui Dumnezeu ca traiesc si pentru cei din jurul meu! Amin! Share this post Link to post Share on other sites
kisstina 1 Report post Posted July 24, 2006 sincer nu stiu... nici nu vreau sa ma gandesc. Share this post Link to post Share on other sites
Miss Bitch 343 Report post Posted July 26, 2006 A se lua o funie, a se agata de o scandura, a se pune dupa gat, a se scrie un bilet de adio si gata. :) Share this post Link to post Share on other sites
Lily_84 0 Report post Posted July 27, 2006 o intrebare: daca esti paralizat cum mai poti sa-ti pui in aplicare planul sinucigas??? Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted July 27, 2006 :flowers: cum draqu sa ma sinucid... paralizat ? Share this post Link to post Share on other sites