@anyry 105 Report post Posted July 12, 2006 Ce ai face daca te-ai intalni cu Freud? Share this post Link to post Share on other sites
@anyry 105 Report post Posted July 12, 2006 Ce ai face daca te-ai intalni cu Freud? Daca ar fi posibil sa-l intalnesc pe Freud, cred ca as incerca sa devin studenta lui. Ma intereseaza foarte mult psihanaliza si as profita de ocazie sa invat mai multe despre aceasta. M-am inscris la niste cursuri online de psihanaliza, am citit diverse articole de pe net, am citit si niste carti scrise de Freud. Desigur, cine ar fi cel mai bun profesor, daca nu insusi tatal psihanalizei? Bineinteles ca as dori sa ii vizitez cabinetul de psihanaliza, eventual sa fiu si psihanalizata. Daca l-as intalni in epoca lui, probabil ca as dori sa-i cunosc si orasul, sa ii cunosc poate si pe ceilalti studenti ai lui (precum Jung, Reich...). Daca l-as intalni in epoca mea, i-as spune ca teoriile lui mai sunt inca un subiect de discutie, dupa atata timp, si poate ar dori sa vada cabinetele de psihanaliza din zilele noastre. Poate i-as arata si grupurile de discutie de pe Internet despre psihanaliza. Poate ca Freud ar fi surprins sa vada ca si astazi mai este actual. Dar cred ca el a anticipat deja aceasta, el fiind acela care a spus: Share this post Link to post Share on other sites
Fobosan 0 Report post Posted April 25, 2007 Cred ca mai degeaba l-as ruga sa-mi studieze si sa-mi analizeze mentalitatea si l-as asigura inainte de toate ca nu va gasi niciun raspuns pentru ca specimenul din fata lui va pune bazele unei noi psihologii. :lol: :D Share this post Link to post Share on other sites
treispe 7 Report post Posted April 25, 2007 L-as intreba daca "Uneori, un trabuc e doar un trabuc" e spusa la misto, sau chiar a vrut sa se inteleaga ca lucrurile nu sunt absolute. :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Two 1,994 Report post Posted April 25, 2007 Asa sta cu el de vorba si l-as studia ,sa vad ce angoase are ..si ce viseaza . Share this post Link to post Share on other sites
treispe 7 Report post Posted April 25, 2007 Asa sta cu el de vorba si l-as studia ,sa vad ce angoase are ..si ce viseaza . Crezi ca te-ar "lasa"? :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Fobosan 0 Report post Posted April 25, 2007 Crezi ca te-ar "lasa"? :D Cred ca dupa atata timp de inactivitate ar fi atat de entuziasmat ca ar accepta orice. :lol: Share this post Link to post Share on other sites
treispe 7 Report post Posted April 25, 2007 Cred ca dupa atata timp de inactivitate ar fi atat de entuziasmat ca ar accepta orice. :lol: Tocmai ma gandeam ca Tata Freud e una dintre cele mai "active" personalitati, tocmai pentru ca nu cred ca exista un om cu o minima cultura generala care sa nu stie nimic despre complexe, interpretarea viselor si simbolul falusului. :D Share this post Link to post Share on other sites
Marlboro 5 Report post Posted April 25, 2007 Ce ai face daca te-ai intalni cu Freud? Daca ar fi posibil sa-l intalnesc pe Freud, cred ca as incerca sa devin studenta lui. L-as Share this post Link to post Share on other sites
treispe 7 Report post Posted April 25, 2007 Imi imaginez un fel de discutie de genul... - Spuneti-mi, domnule Freud, in urma carei analize ati ajuns la x lucru? - Ce anumte te-a determinat sa pui tocmai intrebarea asta, si nu alta? - Pai m-am fandit ca... - Continua... Share this post Link to post Share on other sites