Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Mallorca

Despre chat

Recommended Posts

Pe scurt, chatul e dragut. Are si sunete :mda:! Dar sunt cateva chestii care as vrea sa le stiu lamurite.

 

Cine a facut camera 'lumea pisicilor'? Nu vad pe nimeni acolo ;) niciodata. In sfarsit, nu cere de mancare, nu ma doare capul.

Dar, culoarea de fundal nu poate fi schimbata? Sau e toata tema pe albastru? Intreb, pentru ca asta ne limiteaza culorile care le putem alege la textele noastre; spre exemplu, rosul arata groaznic, e aproape indescifrabil.

A, mie dupa vreo ora de chat, incepe sa-mi mearga greu Flash playerul. Solutia este sa ies de pe chat si sa mai intru o data. E ok, dar ma intreb daca nu se poate face ceva. Nu a mai aparut vreun update la soft sau ceva?

Si ultima chestie, mie mi se pare ca e mare consumator de banda. Daca n-are latime de banda, are lag imens, si ii afecteaza si pe ceilalti. Eu spre exemplu aveam pornit DC++, cu multe downloaduri si uploaduri in paralel. Aveam lag de juma' de ora (glumesc), si ceilalti se plangeau si ei, dar nu asa ca mine. Dupa ce am inchis DC si m-a relogat, a mers struna.

 

...si mai aveam cateva intrebari, dar le-am uitat :fool:. revin. thanks anyway :cry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am facut un upgrade la ultima versiune.

Categoriile le-am schimbat. Sa-mi spuneti ce ati mai vrea pe acolo.

Tema se pot schimba de la: Optiuni.

Se pot schimba si culorile sau tema cu totul.

Eroarea cu DCC stiu ca era documentata dar nu stiu daca mai este si in versiunea care am instalat-o acum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru schimbarea culorilor de fundal: optiuni --> teme

 

Pentru a va adauga emoticon in fata nick-ului: optiuni --> efecte --> avataruri. Alegeti din lista emoticonul dorit (liste separate pentru emoticon in fata nick-ului in fereastra de chat, si in lista de utilizatori). Nu uitati sa bifati casutele corespunzatoare dupa ce v-ati ales 'zambaretul'.

 

Spor la.... sporovait.

Share this post


Link to post
Share on other sites

am si eu o intrebare la nenea admin si anume :

daca creez o tema noua si gresesc ceva la ea (de exemplu imi dau seama ca as putea imbunatatii un chestionar sau ca l-as putea face sa mearga.... cum pot sa fac aceste modificari? mi s-a intamplat o data sa fac un chestionar care sa nu mearga si nu am stiut cum sa schimb asa ca am creat o tema noua identica cu cea precedenta doar ca am spus ca aceasta functioneaza. deci? se poate schimba de catre cel care a facut tema?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Il poti modifica editand primul mesaj din topicul respectiv, mesajul tau, dar ai un timp limitat in care poti modifica. Daca nu apare butonul edit inseamna ca nu il mai poti schimba dar te poate ajuta un moderator.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:( iar am ceva probleme. Cea mai recenta si frecventa, este ca ma afiseaza ca activ pe chat, cand eu abia am intrat pe site :think: Si mai si greseste la listarea userilor. Sau este vreun calcul implicat? Pentru ca imi zice ca sunt 3 useri activi, si in lista sunt doua nume, printre care si al meu. Cand intru, sunt intr-adevar 3, daca nu ma pun si pe mine la socoteala. Hmm... :o: nu-i vital, but it's annoying.

Edited by daemon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daemon, listarea aceasta deficitara pe care o consideri tu afiseaza si membrii anonimi care sunt pe chat. Dar ei nu sunt afisati in josul forumului pentru ca sunt anonimi. :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×