Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
ady_maris

Adam si Eva !1

Rate this topic

Recommended Posts

:crazy:

OMULE, TE POTOLESTI ODATA CU COPIATUL SI MESAJELE ASTEA? CA M-AI EXASPERAT !

tu n-ai vocabular? nu stii sa articulezi doua vorbe coerente?

si mai uita-te Dumnezeului pe sectiune, ca sunt subiecte care deja trateaza problemele astea !

te-am lasat o data, te-am lasat de doua ori, dar tu chiar nu intelegi de vorba buna !

considera mesajul asta un avertisment iar de acum incolo, cum vad mesaje ce contin numai copy-paste sau citate biblice, LE STERG !

Share this post


Link to post
Share on other sites

[/b]AM INTELES CA ACESTA CATEGORIE DE FORUM ,IN SPECIAL ACEST TOPIC ,SE TRATEAZA SUBIECTE SPIRITUALE ,NU SEXUALE ,SI NICI LINGVISTICE SAU GRAMATICALE,NICI UMORISTICE,SUNT TOPICE DESTINATE PTR. ACESTE CATEGORII DE SUBIECTE ,CINE NU VREA SA CITEASCA CE AM POSTAT ,POATE TRECE PE ALTE TOPICE LA ALTE SUBIECTE,TE SALUT RESPECTUOS,....DESII NU AI MERITA !!!

 

:crazy: Proverbele, 22

 

12 Ochii Domnului păzesc pe cel ce are ştiinţă, dar

Share this post


Link to post
Share on other sites

forumul e pentru schimburi de pareri, pentru dialog, nu pentru copiat din alta parte si atat. ce-o sa facem? o sa copiem toti bucati de texte religioase si gata ! o sa vorbim in citate. si cu ce ajuta sau ce scop are treaba asta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

TIMPUL COSTA BANII...... eu am aceste mesaje pe mai multe forumuri ,si nu le copiez de pe alte surse ,ci sunt scrise de mine ,si nu le rescriu de 1000 de ori ,pe fiecare forum,deci atentie ca sunt ffff. importante aceste mesaje ,si sunt ultimele mesaje de dragoste ptr. aceasta generatie ,care este si ultima de pe acest pamant ,vb. ffff. serios ,stati putin si meditati ,la cea ce am scris ,nu sariti ca arsi ,ca este vb. de viata si moarte.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TIMPUL COSTA BANII...... eu am aceste mesaje pe mai multe forumuri ...

...

...este vb. de viata si moarte.

mai mult de :crazy:

exista o ffff. (ca sa ma exprim in termeni pe care-i intelegi) mare discrepanta intre mesajele copiate si cele in care mai ai scapari cu cuvintele proprii. asa ca lasa treaba cu "eu le-am scris" pentru cei care au un nivel de dezvoltare cerebrala care sa le permita sa ia de buna declaratia asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sunt scrise de mult pustiule ,si nu sunt scrise pe calculator ,ci sunt pe format electronic ,revizuite si recitite ,ca sa nu deranjeze persoane atat de gramate si de sensibile ca tine ,un licentiat in lingvistica limbii romane!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

trecand peste limbajul de mahala care iti dovedeste pe deplin nivelul, imi mentin parerea. atata timp cat vei veni cu copy-paste sau cu mesaje ce contin numai citate biblice, acestea vor avea aceeasi soarta - vor fi sterse. asta o mentionez clar ca sa nu te plangi ca nu ti-am spus.

ah, da, si sa nu uit. deoarece se pare ca n-ai observat pana acum din mesajele mele - sunt tanti si nu nenea.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×