Jump to content
Forum Roportal
Mallorca

Idei forumuri si subforumuri

Rate this topic

Recommended Posts

Ok, nu sunt vechi pe Roportal, dar de cand sunt, am remarcat o chestie foarte interesanta: tot timpul se gases useri noi care sa deschida topicuri despre un gen muzical. Pana acum s-au deschis despre rock topicuri ca slipknot, metallica vs LP, rock-totul despre rock, rock=satanism, s.a.m.d. Nici houserii nu se lasa mai prejos, si apar topicuri. Nu se poate sa facem sub-topicuri pt astea doua genuri? Please!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ideea unui subforum dedicat acestui gen muzica este excelenta si felicit conducerea! Dar totusi nu s-ar putea ca denumirea sa ii fie schimbata in "muzica electronica", deoarece din cate am vazut se dechid topicuri care nu prea sunt in concordanta cu denumirea ariei (de exemplu se discuta despre trance,eurodance, techno...) .

Ma gandesc ca schimbarea denumirii ar lasa loc si altor useri care nu asculta in special house ci si alte genuri : drum&bass , breakbeat, ambient recunoscute alaturi de house,trance,techno ca apartinand muzicii electronice.

Multumesc mult ! :nea:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ai remarcat, Shur'tugal a anuntat ca aria de acoperire a celor doua sub-forumuri este mai larga decat o accepta simpla denumire. La rock intra si black metal, si power metal, si punk, si ska, si multe altele. La fel, si la house, luam in considerare tot ce e muzica electronica... In sfarsit, daca tu zici ca e musai sa se scimbe numele sub-forumului... te descurci. :nea:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Deja s-a inceput sa se arunce cu oua, salata si rosii.. doh.gif

 

A fost doar o sugestie! Nu stiu ce te face sa crezi ca am adus critici sau am impus aceasta schimbare. Si oricum nu am zis ca e obligatoriu, din partea mea poate sa ramana cum doresc administratorii, nu ma voi supara si nu voi arunca cu "oua, salata, rosii".

 

@daemon : numele subforumului "rock" are o denumire mult mai generala si e clar ca aici se pot include nu stiu cate sub-genuri/genuri din aria rock decat "house".

 

Offtopic: Apropo ai fost vreodata la TmBase? :nea: ca vad ca esti din Timisoara.

 

Oricum imi cer scuze daca am ofensat pe cineva! Numai bine!

Share this post


Link to post
Share on other sites

salut guest.

nici o jignire, heidy facea referire la anuntul de la muzica, postat atunci cand s-au 'infiintat' cele doua subforumuri :nea:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, si s-ar putea sa ma intind, si mai ales s-ar putea sa treceti peste postul meu, dar nu am vrut sa mai deschid un topic pentru inca o cerere.

 

E vorba de sectiunea Sport a forumului. Nu ar fi mai ergonomic daca s-ar crea doua sub-categorii, gen "Competitii" si "Generalitati despre sport"? Inot, ciclism, box, toate ajung la a doua. Anyway, acolo n-am postat inca, deci n-o sa plang prea tare daca o sa ziceti ca nu ieste o idee buna :). E o sugestie micuta, atat.

Edited by daemon

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu ma gandeam la un subforum de fotbal - sunt multe topicuri despre varii echipe etc. daca ar avea un subforum separat, cred ca s-ar aerisi restul sectiunii

Share this post


Link to post
Share on other sites

poate gasiti si voi moderatorii o solutie astfel incat sa nu mai fie atatea subiecte la gramada... eu uneori ma pierd si nici nu mai stiu la ce topic sunt... mersi :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×