Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
deyoo

Masinile

Rate this topic

Recommended Posts

Ca si multi altii eu colectionez reviste cu masini, machete etc..deoarece iubesc masinile...chiar daca abia acu de 2 saptamani mi-am luat una :crazy:...daca vreti sa va mandriti cu masina voastra sau cu ideile voastre despre acest subiect puteti intra pe EDIT si descrieti-va masina sau visul :lol:..sper ca nu am suparat administratorii cu ceva in mesajul meu .. :tease:

Edited by Cristinick
link reclama

Share this post


Link to post
Share on other sites

In afara ca ai facut reclama altui forum.....in rest e ok.

 

Nu, nu am masina, dar vrei, nu vrei, dupa ce joci Need for Speed Underground, devine mai greu sa NU observi masinile din jur...mai ales ca a inceput sa patrunda febra modingului si in Romania. Desi fac cu nervii cand vad 3 dungi trase pe Dacie, si cica e mai misto asa... Get a life!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
incearca varianta CARBON pe play station 2....nu te mai desprinzi.odata, am stat o noapte intreaga cu ochii in el, pana mi-am "revendicat" tot teritoriul cucerit de "dusmanu" cu TFK pe coada....
masina viselor mele este un GTI rosu....de la need for speed mi se trage, iar apoi am tot vazut-o pe aici si mi s-a pus pata.a, da.si, mai nou imi place foarte tare FERRARI .rosu, bineinteles.acolo unde am stat inainte, un vecin de al meu avea un Corvette -rosu!- si altul un BMW pe langa care treceam de cate ori veneam acasa..imi imaginam cum mi-ar sta in el, ce voluptate sa-l conduci.....ah!de mercedes nu mai zic..mai ales daca e modelul vopsit in alb cu capota neagra , SL500, parca...nu stiu modelul, s-ar piutea sa spun prostii...dar cred ca stii tu mai bine.a, da.si inca unul care imi place LA NEBUNIE. noul LINCOLN NAVIGATOR, daca l-ai vazut...e superb.cu toate ca nici chevroletul ala urias ca o casutza pe roti n-ar strica la casa omului....toate bune :bye: Edited by Cristinick
editat citat

Share this post


Link to post
Share on other sites
eu adun masini vechi...am cateva!

 

Si nu ne spui si noua ce ai?

Nu ne arati si poze?

 

 

Si eu colectionam turbo cand eram mic...........dinalea de la guma. :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites
post-84419-1192539660_thumb.jpgpost-84419-1192539725_thumb.jpgastea-s 2 dintre ele....langa proprietar,bineinteles ,aflate in buna stare(reconditionate!)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×