Carrina_19 0 Report post Posted June 15, 2006 Ce intelegeti,cum interpretati aceasta fraza? "Apoi Dumnezeu a zis:"Sa facem om,dupa Chipul si asemanarea Noastra"..de ce pronumele"nostru"?si nu "al meu"? sper ca nu am dat in bara cu aceasta intreb sau sa fie catalogata demna de topicul:crestinism vesel Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted June 15, 2006 Ce intelegeti,cum interpretati aceasta fraza?"Apoi Dumnezeu a zis:"Sa facem om,dupa Chipul si asemanarea Noastra"..de ce pronumele"nostru"?si nu "al meu"? sper ca nu am dat in bara cu aceasta intreb sau sa fie catalogata demna de topicul:crestinism vesel sincer ?... probabil era o munca in echipa ! Share this post Link to post Share on other sites
Carrina_19 0 Report post Posted June 15, 2006 sincer ?... probabil era o munca in echipa ! of..site-ul tau se numeste:www.sunt raulmaniac.com...? Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted June 15, 2006 of..site-ul tau se numeste:www.sunt raulmaniac.com...? :giverose: taree rauuu ! asa micaela ! :giverose: Share this post Link to post Share on other sites
Carrina_19 0 Report post Posted June 15, 2006 :giverose: taree rauuu !asa micaela ! :giverose: opa..tu esti raul maniac cel care manaca spanac? Share this post Link to post Share on other sites
iskender 0 Report post Posted June 15, 2006 "Apoi Dumnezeu a zis:"Sa facem om,dupa Chipul si asemanarea Noastra"..de ce pronumele"nostru"?si nu "al meu"? Din pricina Treimii. Este una din revelarile Treimii din Vechiul Testament. Mahomedanii insa, care nu au Treimea, explica asta prin faptul ca Dumnezeu s-ar adresa ingerilor dar din cate stiu eu este vorba de persoana Treimii si de asta s-a folosit persona intai plural. Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted June 15, 2006 opa..tu esti raul maniac cel care manaca spanac? :giverose: cred ca ai incurcat "cartoon"-urile ! Share this post Link to post Share on other sites
OacOac 11 Report post Posted June 15, 2006 Doamne ..ce copila :P Eu nu ma mai uit la carton de la 14 ani :P :giverose:cred ca ai incurcat "cartoon"-urile ! las-o bre si tu in pace :giverose: Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted June 15, 2006 Doamne ..ce copila :P Eu nu ma mai uit la carton de la 14 ani :P las-o bre si tu in pace :giverose: :giverose: mai, mai... glumeam, mai mult a facut si ea o gluma tareeee rauuu ! :P Share this post Link to post Share on other sites
harald 1,722 Report post Posted June 15, 2006 Din pricina Treimii. Este una din revelarile Treimii din Vechiul Testament. Mahomedanii insa, care nu au Treimea, explica asta prin faptul ca Dumnezeu s-ar adresa ingerilor dar din cate stiu eu este vorba de persoana Treimii si de asta s-a folosit persona intai plural. Un copac cu flori :P Si c Share this post Link to post Share on other sites