Jump to content
Forum Roportal
roportal

The Sims 2

Recommended Posts

Ati jucat noua versiune The Sims? Eu nu am apucat inca.

Am citit prin reviste si pe internet ca nu sunt schimbari majore.

Grafica este la zi, la fel si cerintele de sistem.

 

Deoarece jocul nu are o finalitate bine definita, ai ajuns in punctul X si jocul a luat sfarsit, dupa un timp gameplay-ul devine plictisitor si repetitiv, in functie desigur de gradul de suportabilitate al fiecarui jucaret. In aceasta directie, una dintre noutatile jocului vine de la un sistem de

Share this post


Link to post
Share on other sites

este destul de reusit ansa are cerinte destul de mari ... grafica mi se pare foarte reusita , din punctul meu de vedere ........... este pe 4 CD-uri cam mult ... Al recomand unuia care are mai mult timp liber ca sal poata juca ! :cry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

E destul de frumusel Sims 2 chiar il am pe cd-uri dar eu unu nu prea ma joc!! Insa la-am vazut la un prieten si a fost destul de frumusel si grafica a fost imbunatatita!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fratilor!!! Primul lucru care TREBUIE mentionat e ca e facut in colaborare cu E.A.! => calitate garantata! eu am o ver. piratata (so sue me) si nu pot face nimic in build mode. Ma streseaza la culme! Daca stie careva remediul! raman dator...(trimit o bere pe mail sau ceva vedem noi:de)

Share this post


Link to post
Share on other sites

BTW aproape am umplut primul oras de familii! E cool! am avut o tipa care amu e pensionara pe penultima treapta la cariera de politica! si acuma ma chinui al dreaq sa ajung la varf la scientifica cu o alta! Wis me lucca(preferably GOOD lucca)

Share this post


Link to post
Share on other sites

In legatura cu faptul ca nu poti construi este din cauza cracca-ului pe care la-ai copiat in locul exe-ului de la joc. Daca bagi iar exe-ul original si rulezi jocul cu cd-ul bagat sau cu o imagine a primului cd va merge.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa ce am experimentat NFS U2, am trecut la Sims 2... si mi se pare mai mult decat reusit... grafica exceptionala, multe optiuni etc... desi nu are un final bine stabilit, reuseste sa te tina in priza si daca nu esti atent sa-ar putea sa ai probleme... mi-a luat ceva timp pana am inteles ca trebuie sa le indeplinesc anumite dorinte zilnic pentru ca membrii familiei mele sa fie fericiti... avand in vedere ca e prima oara cand joc Sims (pe primul il stiam doar "din vedere") am inceput cu o familie alcatuita din 4 membrii (2 maturi/ 2 copii), intre timp a aparut si al 5-lea membru (un baietel f. destept :) ), iar acum sunt pusa in situatia sa-i casataoresc pe cei doi copii deveniti intre timp adulti... nu stiu cum o sa reusesc sa fac fata unei familii cu 7 membrii :-ca Pe langa toate astea, ma mai confrunt cu o problema... am avut inspiratia sa-mi fac gard viu si astfel mi sa-a umplut gradina de balarii... nici gradinarul nu face fata... sa-i vezi pe saracii simsi cum se chinuie sa smulga toate balariile alea... ::):

PS: Voi stiti cum reusesc sa organizez petrecerii frumoase??? Pentru ca niciodata nu mi-a reusit.. de fiecare data imi spunea ca invitatii nu sa-au simtit bine sau ca n-au venit... :?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The sims 2 e schimbat radical fata de primul sims.

Problema e cu construitul pe care am remediat-o dupa sfaturile lui laly20_ro caruia ii multumesc foarte mult.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru monique

 

E mai bine sa joci cu mai putini simsi intr-o casa, 1 sau 2 ideal, maxim 4. Cu cat sunt mai multi cu atat sunt mai greu de controlat si nici jocul nu merge grozav daca sunt multi simsi pe un singur lot, inclusiv vizitatori. Dac

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×