Sari la conținut
Forum Roportal
zodiak

Nazistii, astronavele Haunebu, Antartica, ultima Thule și partea ascunsa a Lunii

Postări Recomandate

Exista documente secretizate care arata cum nazistii printr-o stiinta avansata de nișă, respectiv ecranarea gravitationala in cadrul proiectelor navelor spatiale discoidale Haunebu I,II și III, ar fi reusit sa colonizeze Antarctica tropicala de sub calota de gheata, au trecut chiar mai departe colonizand extra-continente dincolo de zidul de gheata al Antarcticii, fie aflate in interiorul planetei prin intranduri aflate atat in zona Antarcticii cat si in zona Groenlandei spre Polul Nord in zona numita ultima Thule, un tinut paradisiac al zeilor vechilor vikingi.

Odiseea nazista nu s-ar opri aici, deoarece din Antarctica acestia ar fi ajuns in cosmos inaintea sovieticilor si ar fi colonizat partea ascunsa a Lunii.

Dovezile circumstantiale indirecte care ar sprijini toate acestea sunt urmatoarele:

1.) Recent s-a descoperit faptul ca sub Antarctica este foarte cald, o temperatura constanta de +15C/+20C, existand totodata un habitat tropical enorm, un sistem de pesteri si cavitati uriase, tuburi de gheata sculptate de aburi, practic sub toata Antarctica ar exista un sistem vast de pesteri, lacuri, rauri si mari calde.

Explicatia geo-fizicienilor pentru toate acestea este ca crusta planetara din Antarctica este foarte subtire, de aici cedarea accelerata a caldurii interne spre suprafata. 

De asemenea viteza curentilor de magma fierbinte din mantaua planetara ar fi mult mai mare spre suprafata in aceasta regiune.

Pe partea ascunsa a Lunii avem alte "coincidente", de pilda in apropiere de regiunea polara australa avem depozite uriase de apa plus un scut magnetic destul de intens, toate exact in zona presupuselor colonizari naziste.

Oare nu cumva aceste scuturi magnetice sunt generate prin aparate de origine umana?!

Aceleasi "coincidente"le regasim pe Marte, adica regiuni cu camp magnetic la sol in regiuni cu resurse importante de apa.

Despre astronavele Haunebu, alte ciudatenii.

De pilda aceste clopote zburatoare aveau dimensiuni impresionante, erau facute din otel si erau grele precum submarinele, fara sa aiba o propulsie jet ori helicoidala, ci totul se misca exclusiv prin ecranare gravitationala.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Minuni ale naturii aproape de necrezut, iar acele clopote zburatoare depasesc imaginatia umana.  N-am vazut inca e cert, poate nici n-as vrea.  

Fii-mea a vazut o imensa Farfurie Zburatoare care a trecut pe langa noi, ea fiind in masina, conducea dar s-a intors inapoi de frica sa nu fie furate

ca erau vreo 6 fete in masina, erau in drum spre un Concert de Muzica pe care l-au pierdut 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Recent am citit ca argentinienii o duc prost cu traiul insa nu toti.

10% dintre argentinieni au 99% din bogatia tarii, iar eu as completa ca este vorba despre germanii vechi de acolo si mai ales despre nazistii retrasi in partile acelea aproape de Antarctica!

Cu privire la astronavele Haunebu, NATO a facut o mare actiune de desant in Antarctica exact dupa incheierea ww2 in 1946, dar s-au intors cu coada intre picioare.

Atat sovieticii cat si americanii au confiscat din Cehia, Austria si Germania aparate Haunebu si instructiuni tehnice, insa nici pana astazi nu au reusit sa gaseasca cheia propulsiei secrete din spatele acestor aparate de zbor.

Nu au reusit sa gaseasca frecventa potrivita din plasma si nici sa genereze capacitatea energetica necesara in plasma, deoarece nici astazi nu poseda echipamentul necesar izolarii plasmei in mod eficient.

S-ar putea ca nazistii sa fi fost pur si simplu norocosi gasind echipamente extraterestre perfect functionale in astronave Haunebu originale apartinand unei civilizatii straine umanitatii din sec XX.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

bolșevicul spațial este inepuizabil, oscileaza cand in spatiu, cand pe un pamant plat si gol ca si craniul lui

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Taci "petarda" ca te-am mirosit!

Apropo, mai porti plete, barba si banderola aia albastra?!

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ca fapt divers, daca eu sunt asa cum spui tu, atunci tu esti de pe alta planeta si uite de ce:

Un bunic a luptat contra rusilor la Cotul Donului iar din divizionul lui au scapat doar 10 insi printre care niciun gradat.

I-a luat rusii cu pamant cu tot cum fac astazi cu bietii de soldati ucraineni.

De asemenea dupa ce s-au intors armele si rusii au ajuns prin Maramures, bunicul s-a imprietenit cu doi ofiteri rusi care i-au si devenit nasi de cununie.

De asemenea ma mandresc deoarece am avut unchi batrani din partea celuilalt bunic care au fost legionari si au tinut rezistenta pana prin anii 60.

Au mitraliat comunisti, iar unul a murit rapus de un glonte comunist.

Arme au fost gasite ruginite sub gramezi de lemne, prin gradini, samd.

Aici in Maramures totul a avut limita deoarece fiecare are un spate si un trecut, de aceea aici s-a ingropat securea razboiului spre binele ambelor tabere.

In padurile din Maramuresul de nord pe langa Sighet si spre Viseu si Borsa inca este cel mai periculos loc pentru garzile statului si aici este cel mai mare numar de politisti si gardieni de frontiera si forestieri care "au fost sinucisi".

Intreaba-o pe d-na Olga si iti poate confirma!

Editat de zodiak
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dealul Solovan din Sighet ca si restul de Munti ce se vede din oras era al nostru, adica al strabunicilor pe care eu nu le-am cunoscut.  Muntele are foarte multe ascunzisuri cu capcane ...

Merg, dar nu prea, unde sint trimisi Specialistii ca le e frica, voiau informatie de la noi copiii securistii pe vremuri, parca eram nascuti cu 300 de ani in urma si stiam ce PLM vor

de la noi, cautau arme secrete!!!   La fel cautau prin casa si dupa ce ne-au dat afara din casa noastra, fiind convinsi ca noi mancam gloante de cina!!! 

Au miscat acoperisul dar nu l-au pus la loc, zapada fiind greu a rupt restul de acoperis si a ajuns in camere, din casa a ajuns o ruina, iar ei tot cautau.   

In camasa de noapte ne-au scos pe strada la ora 3 dimineata cu lanterna in ochi, dar le recunosteam dupa voce cine sint, si tot cautau armament pe noi.    

Si dealurile din Campulung la Tisa contin COMORI dar si pericole mortale pentru curiosi si care nu respecta natura.  Dispari pe ocolo si nimeni nu te cauta  :surrender:     

Eu culegeam ciuperci chiar pe cele mai periculoase locuri iar un DOMN comunist bine ingrasat deja sa crepe de sanatate cu obrajii inrositi, a disparut fara urme

desi tot dupa ciuperci s-a dus, iar eu n-am patit nimic niciodata.   L-au cautat superficial, nu cum se face azi cu analize din sol si de pe Luna sa vada daca nu

cumva un blestem a fost aplicat.   Lumea era obisnuit iarna cu Lupi sa coboare dupa mancare, dar intarziau in acel an.  La topirea zapezii s-a produs un Potop

mai mic care a adus multe frunze uscate si altele de prin prapastia respectiva, bocanci, rucsac, sapca, briceag, si asa a fost reconstruit cazul trambitat ca a fugit

omul in Rusia, poate s-a inecat in Tisa dar era in partea opusa al satului Raul care atunci se putea trece pe jos ca nu era adanc mereu.   

In toamna anului din 1956 unu disparut era precis in Ungaria undeva, ca altfel nu se putea explica si se terminau si zvonurile acolo.

Rusii baricadau apa ca le trebuia pentru ceva si atunci era pescuitul cu mana la liber pentru amatorii de pesti.   

Omul fiind gras si greu nu trebuia sa fie pe o panta abrupta care din alunecare de teren s-a format, toamna era plin padurea de frunze uscate mari ca nu era padure

conifera iar cand a alunecat spre vale a mai urmarit-o si multe frunze, crengi uscate, pamant din belsug plus ciuperci daca a cules ceva pan'atunci. 

Avea o functie omul in sat si nu era din localitate, n-a fost ingropat acolo ramasitele, l-au dus acasa de unde era, dar acel proces s-a facut din Sighet si nu mai stiu

detalii, numai in ce a mai carat aluviunile s-au mai gasit indicatori ca a fost un om pe acolo undeva, candva.  Lupii aveau ce manca toata iarna de pe el.  

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

672679main_hassler02-43_full.thumb.jpg.1755b660a37012cc50c12ac360e3730b.jpg

1596333749_-0_moon2.thumb.jpg.231671cc66d905f77b196a192cc92488.jpg

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
34 minutes ago, zodiak said:

672679main_hassler02-43_full.thumb.jpg.1755b660a37012cc50c12ac360e3730b.jpg

1596333749_-0_moon2.thumb.jpg.231671cc66d905f77b196a192cc92488.jpg

Interesantă chestia cu Hunebu și ultima Thule. Am mai citit și io despre așa ceva, nu-i bai. 

Dar zi-mi și mie ce relevanță au aceste poze, că mărturisesc faptul că nu prea mi-am dat seama unde vrei să bați.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt zonele aparate cu scut magnetic de pe Luna cat si de pe Marte si culmea coincid cu povestea cu nazistii ori chiar cu Barsom, adica cu ultimele ramasite ale unor paleo-civilizatii selenare ori martiene.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×