Jump to content
Forum Roportal
zodiak

Nazistii, astronavele Haunebu, Antartica, ultima Thule și partea ascunsa a Lunii

Recommended Posts

Exista documente secretizate care arata cum nazistii printr-o stiinta avansata de nișă, respectiv ecranarea gravitationala in cadrul proiectelor navelor spatiale discoidale Haunebu I,II și III, ar fi reusit sa colonizeze Antarctica tropicala de sub calota de gheata, au trecut chiar mai departe colonizand extra-continente dincolo de zidul de gheata al Antarcticii, fie aflate in interiorul planetei prin intranduri aflate atat in zona Antarcticii cat si in zona Groenlandei spre Polul Nord in zona numita ultima Thule, un tinut paradisiac al zeilor vechilor vikingi.

Odiseea nazista nu s-ar opri aici, deoarece din Antarctica acestia ar fi ajuns in cosmos inaintea sovieticilor si ar fi colonizat partea ascunsa a Lunii.

Dovezile circumstantiale indirecte care ar sprijini toate acestea sunt urmatoarele:

1.) Recent s-a descoperit faptul ca sub Antarctica este foarte cald, o temperatura constanta de +15C/+20C, existand totodata un habitat tropical enorm, un sistem de pesteri si cavitati uriase, tuburi de gheata sculptate de aburi, practic sub toata Antarctica ar exista un sistem vast de pesteri, lacuri, rauri si mari calde.

Explicatia geo-fizicienilor pentru toate acestea este ca crusta planetara din Antarctica este foarte subtire, de aici cedarea accelerata a caldurii interne spre suprafata. 

De asemenea viteza curentilor de magma fierbinte din mantaua planetara ar fi mult mai mare spre suprafata in aceasta regiune.

Pe partea ascunsa a Lunii avem alte "coincidente", de pilda in apropiere de regiunea polara australa avem depozite uriase de apa plus un scut magnetic destul de intens, toate exact in zona presupuselor colonizari naziste.

Oare nu cumva aceste scuturi magnetice sunt generate prin aparate de origine umana?!

Aceleasi "coincidente"le regasim pe Marte, adica regiuni cu camp magnetic la sol in regiuni cu resurse importante de apa.

Despre astronavele Haunebu, alte ciudatenii.

De pilda aceste clopote zburatoare aveau dimensiuni impresionante, erau facute din otel si erau grele precum submarinele, fara sa aiba o propulsie jet ori helicoidala, ci totul se misca exclusiv prin ecranare gravitationala.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minuni ale naturii aproape de necrezut, iar acele clopote zburatoare depasesc imaginatia umana.  N-am vazut inca e cert, poate nici n-as vrea.  

Fii-mea a vazut o imensa Farfurie Zburatoare care a trecut pe langa noi, ea fiind in masina, conducea dar s-a intors inapoi de frica sa nu fie furate

ca erau vreo 6 fete in masina, erau in drum spre un Concert de Muzica pe care l-au pierdut 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recent am citit ca argentinienii o duc prost cu traiul insa nu toti.

10% dintre argentinieni au 99% din bogatia tarii, iar eu as completa ca este vorba despre germanii vechi de acolo si mai ales despre nazistii retrasi in partile acelea aproape de Antarctica!

Cu privire la astronavele Haunebu, NATO a facut o mare actiune de desant in Antarctica exact dupa incheierea ww2 in 1946, dar s-au intors cu coada intre picioare.

Atat sovieticii cat si americanii au confiscat din Cehia, Austria si Germania aparate Haunebu si instructiuni tehnice, insa nici pana astazi nu au reusit sa gaseasca cheia propulsiei secrete din spatele acestor aparate de zbor.

Nu au reusit sa gaseasca frecventa potrivita din plasma si nici sa genereze capacitatea energetica necesara in plasma, deoarece nici astazi nu poseda echipamentul necesar izolarii plasmei in mod eficient.

S-ar putea ca nazistii sa fi fost pur si simplu norocosi gasind echipamente extraterestre perfect functionale in astronave Haunebu originale apartinand unei civilizatii straine umanitatii din sec XX.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×