Sari la conținut
Forum Roportal
Rayn

Divide et Impera

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

nu mai conteaza cum s-a facut sau cum se face, incepand cu anul 2020 se manifesta tot mai pregnant
relevant este ca:
1-in evenimentul numit pandemie au existat opinii pro-covid versus opinii anti covid
2-in evenimentul numit razboi ucraina au existat opinii pro-ucraina versus opinii anti razboi ucraina
3-in evenimentul numit razoi israel exista opinii pro-israel versus opinii anti anti razboi israel


de le-am lua pe rand vom avea, mai detaliat
1-credinciosi pandemici covid versus neincrezatori in spusele oficiale pandemice covid - credinciosi vaccin covid versus sceptici vaccin covid
2-credinciosi stiri oficiale razboi ucraina versus sceptici in privinta spuselor oficiale si imixtiuni pro-ucrainene
3-credinciosi stiri oficiale razboi israel versus sceptici in privinta spuselor oficiale si imixtiuni pro-israeliene

in oricare din aceste cazuri se poate observa o divizare a opiniilor oamenilor
de n-ar fi existat micnciuni si cenzura, pot presupune ca toti oamenii ar fi ajuns la aceeasi concluzie
 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

stiri oficiale pandemice, eficienta mastii de protectie

m2.png.45bcfa8a268aef1aab3759d3f16449ae.png

stiri oficiale ucraina, imagini dintr-on joc video, comentate in direct si exclusiv

uc5.png.4defc4d7fa8ef131bc0f1c1b4b44e37a.png

stiri oficiale israel, pana si un foc de crengi uscate lasa mai multe urme ale distrugerii

is2.jpg.199e9d4e726f67688d56f0f697a02aeb.jpg

 

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 2 minute, Rayn a spus:

stiri oficiale pandemice, eficienta mastii de protectie

Mda, pare de rasul curcilor dar vom vedea si in acest sezon de iarna cati vor fi secerati ca n-au pus macar acea masca de NIMIC.   Inainte sa fie COVID un cuvant de temut, am avut un sezon intr-un an, Pre-Craciun, foarte mortal, boala fiind FLU.    Acum ca ma gandesc inapoi in timp, persoane importante si bogate au murit in drum spre spital, acasa desi credeau ca au doar o tusa si sint obosite de la preparativele pentru Craciun!!!   Mame tinere fara semne de boala serioasa, pe langa religiosi care credeau in puterea rugaciunii erau scosi din circuit fara sa-si dea sema ca n-au dat NIMIC pe Vaccinul de Flu desi s-a oferit gratuit si atunci.    

Azi in Piata toti vanzatorii purtau masca desi clientii erau fara doar de Caini se ingrijeau, majoritatea erau in carucioare de copiii!!!   Asta m-a surprins dar nu stiu ce sa spun.   Am vorbit doar cu oameni fara animale, admirand si comentand niste Ciuperci care pareau a fi mai mult decoratie decat mancare.    

Mereu se anunta la noi cati mor de la Pesticide, stropind trandafirii ca infloresc in sezonul de iarna si oamenii sint neglijenti, nu pun masca. 

Mult mai multi mor de la taiat iarba cu masina care emana un gaz puternic si la fel nu se ia in considerare doar cand a cazut bravul gradinar. 

Cel care face pentru a castiga o existenta, stie ce are de facut dar fiecare vrea sa economiseasca pana mai poate sa se miste.   

Altii vor sa repare A/C care contine ceva chimical, care habar n-au de asa ceva si de acolo se emana ceva ... nu ma pricep care doar in anumite conditii devine periculos = in mana celui care nu stie ce face!!!   

Mai sint multe job-uri langa case la care se angajeaza nestiutorii, se urca pe acoperis, de coborat e mai greu si nu nimeresc scara ... de multe ori in spatele casei, unde nu-i vede nimeni!!!  Unu a cazut in balariile vecinului, l-au scos dupa o vreme ca din Helicopter l-au vazut unde zace, dar a murit la scurt timp.

De la Albine si Viespi este o moarte dureroasa ca vin cu miile pe un om care le deranjeaza cuibul.   Deloc nu sint luati serios insectele astea astea mici si dulci.   

Nici contra prostia umana nu se poate vaccina sau purta o masca, desi se propaga mai repede decat COVID!!!  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

io tin sa subliniez tactica "strategica" a autoritatilor
care tactica a putut fi sesizata, perceputa ca fiind uneori subtila, dar si grosolana
impartirea societatii in tabere a ferit autoritatile de un manifest comun anti-sistem si astfel si-au vazut de treaba intru dominatia lor asupra maselor de cetateni

Editat de Rayn
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

iata un exemplu de manipulare subtila

d1.png.d33dbd3d83fb21b86a937514e64b30d1.png

in aceasta imagine avem 2 oameni

printr-un fenomen de contrariere a politicilor progresiste, ne sunt prezentate persoane a caror imbracaminte difera,  pantalon versus fusta

aka fundamentul familiei, barbat si femeie, sau sot si sotie

mah, dar ce sa vezi, ambii poarta masca, iar spatiul dintre ei este impregnat cu celule virale

si ni se spune ca distantarea sociala este importanta

subtil si grosolan simultan

de-ar fi fost corecti, ar fi prezentat o imagine dintr-o aglomerare stradala urbana, sau dintr-un supermarket, ma rog, multe alte exemple ale vietii cotidiene

dar NU!

ei au avut ceva de tintit!

mai trebuia dezbinat ceva....

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Certificatul COVID

iata o alta forma simplista prin care s-a creat dezbinarea oamenilor

d2.thumb.png.f0b582169b84b47d750cf6359f707e17.png

cum adica sa poti demonstra?

daca nu ai nimic de demonstrat pentru ca esti un om normal, de ce s-a cerut sa se demonstreze ceva?

s-a mai astfel creat un punct prin care autoritatile au apelat la "Divide et Impera"

cum? la fel de simplu - cei cu certificat aveau acces in locuri in care cei fara certificat nu aveau acces

pentru asta s-au si creat astfel de locuri 

d3.png.e4cff36cf3f751ad4c98b3d2533e492f.png

 

si ne-am tot rupt, ne-am tot spart in bucatele....

 

Editat de Rayn
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In State n-a fost in efect asa un document, doar unu mult mai traditional din care a mai fost si in Romania, ca eu pe vremuri cand ma pregateam sa parasesc ROmania, pana n-am terminat toate vaccinurile de luat, nu mi-au dat VIZA de Iesire din ROmania!!!   Le era frica sa nu ma imbolnavesc prea tare de Malarie si alte boli infectioase din locurile infecte unde am de gand sa merg!!!   Dintr-o tara atat de curat si steril ca Romania Socialista, restul Planetei era o groapa de Infectie Capitalista.    

Curios ca foarte multi au murit rapid de conditii misterioase, desi furau mult, ca atare nu sufereau de foame si de lipsuri materiale.   Bolile grele nu prea se raportau pentru public la cauza mortii pana nu a murit in operatie sau in spital.  Atunci mai mult mintea lumea despre boli, jurau ca este adevarat, chiar si rudele noastre tineau adevarul departe de LUME.  

Doar cu cativa luni inainte sa moara un verisor prim, am aflat ca toata viata suferea de Diabet.   Tac-su avea Cancer metastazat zeci de ani si noi stiam ca merge la Bucuresti sa educe tineretul cum sa fie comunisti buni!!!   Totusi mie mi s-a parut curios, de ce trebuie sa duca pentru asata mancare facuta in casa la tovarasii camarazi???  Paste fainoase facuti in casa in zeci de feluri taiati din sute de oua, ca la tara nimic nu este o problema, ouale ne picau din cer, ca si Horinca de Maramu' pe langa Afumaturi Renumite si branzeturi de la Ciobani. 

Cineva-mi spunea ca veneau boli din Rusia/Ukraina ca se experimenta cu multe arme biologice.   Alti erau de parere ca niste Vulcani incep sa se re-activeze si emana otravuri, ba un cutremur este aproape si la fel ies gaze otravitoare din Pamant undeva aproape de Sighetu-Marmatiei si in zonele apropiate.    Am auzit de multe feluri de Cancer de Piele dar n-as putea sa decid originea maladiei cum acolo erau siguri de unde vin toate astea.  Asta cu mult inainte de Cernobil si multi lucrau in spitale sau in Sanatatea Publica.

Doar cei care Plecau Definitiv din Romania aveau nevoie de Acel Certificat de Vaccinare complet, restul populatiei nu era pe o pagina cu elitii selecti care atunci in majoritate erau Evrei in drum spre Palestina sau Sasi care mergeau in Germania.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu la ce pret se vand acolo vaccinurile, doar preturile in zona mea.  Cel de COVID se da cu 185 iar Prevnar-ul cu 308 de Nuci de Cocos. 

Nu va fi mare inghesuiala pentru astea stiu, doar la reclamatii si proteste.   Incinerarea in cel mai ieftin loc costa triplu cel putin, dar nu mai conteaza ... trebuia sa fie mentionat si asta pe Certificatul de Vaccinare.   Militarii trebuie sa fie tari si zdraveni in caz de un dezastru sa care cadavrele.    Am vorbit cu niste alcoolice, cunostinte care sint convinsi ca deja spirtul vorbeste din ei, moartea n-are loc ... n-am intrebat de unde s-au inarmat cu atata stiinta, stie ca n-o sa plang dupa ele.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Triple-Vaccinated Stephen Colbert Forced Off Air

Triple-Vaccinated Stephen Colbert Forced Off Air, has contracted COVID-19 for the second time, causing a halt in the filming of his CBS show, “The Late Show.”

The 57-year-old still contracted the virus despite three doses of the COVID-19 vaccine.

Initially planning to record from home, Colbert later announced that he would be out for the rest of the week due to doctor’s orders.

This is not Colbert’s first encounter with the virus, as he had it in April 2022 and had to cancel shows.

“Sorry to say, per doctor’s orders, I’m going to be out for the rest of the week,” he said in a statement on the show’s X social media account.

“Resting up so that I can deliver the hand crafted, artisanal talk show that we so enjoy serving you,” Colbert continued.

“In the meantime, a heady blend of Paxlovid and onions in my socks (thank you, Fallon) will be rebuilding my immune system,” he said, referring to NBC late-night host Jimmy Fallon.

Colbert is known as far-left Democrat who promoted the lies of Dr. Anthony Fauci and Joe Biden, particularly related to the COVID-19 pandemic.  

The post Triple-Vaccinated Stephen Colbert Forced Off Air appeared first on America Insider.

"The Late Show" Pulled Until Next Week As Stephen Colbert Recovers From COVID-19. 

https://www.msn.com/en-us/health/other/triple-vaccinated-stephen-colbert-forced-off-air/ar-AA1iCe4C?ocid=winp1taskbar&cvid=f981075a9f854ff6af5e0f0af6a82315&ei=51

*Pe langa ca a fost vaccinat, s-a mai infectat cu COVID, avand contacte cu tot feluri de persoane in show-urile respective, care nu se cred bolnavi.   Si Regi au fost raportati bolnavi dar si alte celebritati care se expun la multe in acele arene daca fac sport sau canta si de multe ori le aduce sfarsitul.*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×