Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

"Sandra Bullock’s longtime partner, Bryan Randall, recently died at age 57 after a three-year battle with ALS.

In a statement after his death, his family said, "Bryan chose early to keep his journey with ALS private and those of us who cared for him did our best to honor his request."

The news came as a shock to the public as Bullock and Randall had kept his struggle completely private, compared to other stars who have been more open about their health issues."

Sandra Bullock in multi-colored striped dress holds onto the arm of Bryan Randall in a grey suit

Aceste zile lumea tot nu prea spune NIMIC despre decedatul doar o acopera pe prietena Sandra cat de buna femeie a fost ca l-a ingrijit in ultimele momente al vietii, adica a platit pe cineva sa faca munca.   Asa este pe aici in Amerika dar unii il interneaza in acele Aziluri private daca au nevoie de mai multe persoane sa-l miste pacientul.   Sint servicii speciale de la Serviciile de Pensionare al celor care sint diagnozati ca Bryan.   Nu se pretinde ca eu sau alta sa fim capabile de acea munca.   Vin acasa dar ea marea actrita aici n-are prea mult merit ca n-a vrut sa se casatoreasca cu omul pe care l-a iubit cel mai mult.   Asta eu nu pot sa inteleg pe langa restul, a fost bun doar pentru a-l iubi si a-l conduce la Oscar Partiuri si alte locuri sa nu fie singura, altceva nu voia sa imparta cu omul iubit.

Acum totul vine ca o scuza ca sa ne fie mila de ea nu de el, sa intelegem cat de buna este ea dar cred ca mai observa si altii ca nu voia sa imparta averea ei fabuloasa cu el.  Nici el n-a fost somer, a fost un fotograf renumit, in tinerete model de haine barbatesti dar a fost tinut in secret sa nu aflam ca nu este cu cineva foarte renumit si putred de bogat.   L-a tinut izolat de lume pe iubitul aproape necunoscut de lumea ei artistica si cinematorgrafica.   Clint Eastwood nu era interesat de ea, ca timp isi facea el de o aventura.  El mai sta pe picioare dintre actorii importanti si bogati si mereu are o femei tanara langa el. 

https://www.foxnews.com/entertainment/sandra-bullocks-partner-bryan-randall-died-after-secret-health-battle-why-stars-keep-illnesses-private

https://www.yahoo.com/entertainment/resurfaced-video-sandra-bullock-bryan-160044107.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 Who was Roxanne Tunis, who was in a relationship with Clint Eastwood?

"Losing someone, whether they’re a close family member or not, can be very painful. For Clint Eastwood, who just recently lost his former mistress and the mother of his daughter Kimber, Roxanne Tunis, the loss has reportedly hit him hard.   “Roxanne’s death was very emotional and more emotional than he ever expected,” a source told Daily Mail following the announcement of Tunis’ passing. Per the statement, Tunis passed away at age 93 “after a brief illness.”   “Roxanne was one of Clint’s true loves,” the source added of their strong bond over the years. 

https://www.yahoo.com/entertainment/clint-eastwood-reaction-former-mistress-160040129.html?fr=sycsrp_catchall

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

MV5BMDlhODg2ZTMtMDJmZi00YWYzLTllOGYtNjhlODA1NDliNTc0XkEyXkFqcGdeQXVyMjczOTU2NTI@.jpg

Tori Spelling, în vârstă de 50 de ani a anunțat printr-un mesaj că e internată în spital. Vedeta dinBeverly Hills 90210 susține că a fost diagnosticată cu „o problemă medicală necunoscută”.    

 „A 4-a zi aici și mi-e atât de dor de copiii mei." 

E vorba de Liam, 16 ani, Stella, 15 ani, Hattie, 11 ani, Finn, 10 ani, și Beau în vârstă de șase ani. Familia a locuit într-o casă mobilă pe un teren de camping din comitatul Ventura, California, din cauza unei infestări „extreme” de mucegai la casa închiriată de ea în Los Angeles. Înainte de asta, Spelling și copiii ei s-au mutat într-un motel de 100 de dolari pe noapte în zona Los Angeles.

https://retetesivedete.ro/hollywood-actrita-beverly-hills-internata-boala-necunoscuta.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Arnold Schwarzenegger nu crede că va ajunge în Rai. Este o minciună!

"Arnold Schwarzenegger nu crede că va ajunge în Rai.   Este o minciună!

*Si eu sint de parere ca este o minciuna toate religiile, biblia si bisericile de a ingenunchia poporul analfabet!!!*

https://evz.ro/arnold-schwarzenegger-doctorii-spital.html

Arnold Schwarzenegger a văzut moartea cu ochii.  Ce i-au făcut doctorii în spital ... 

Îndrăgitul actor de la Hollywood nu poate uita acele momente din spital după a treia operaţie pe cord deschis.  Medicii i-au perforat peretele inimii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

AA1gkYAU.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg  Roseanne Barr

Cititi sa vedeti parerea unei evreice, fosta angajata in filme, despre evrei.   Nu pateste nimic pentru ca este evreica!!!  A fost eliminata nesuferita din filme. 

https://www.msn.com/en-us/news/us/roseanne-barr-states-nobody-died-in-the-holocaust-and-six-million-jews-should-die-right-now-encourages-damaging-rhetoric/ss-AA1gkPM7?ocid=winp1taskbar&cvid=bda605e8b2664c0ac5895da2b16493d4&ei=23#interstitial=3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Au innebunit evreii din Hollywood cu corectitudinea politica despre "lipsa de diversity" de negri si alti sclavi, servitori, kurve si curtezane.  Habar n-au ca in Danemarka

si Europa in general, in anii 1750 populatia era de una sau doua rase umane albe locale.   Nu erau imigranti si sclavi adusi cu forta ca in Statele Unite.

Va rog sa ascultati acest VIDEO atasat in site sa auziti noutati si in lumea filmului, nu numai in politica si sport ... urmeaza muzica la dezbatere!!!

Mi s-a acrit deja de Premieri de Filme care n-au nici o valoare, iar acum se propun filme pentru Oscar, dar se analizeaza amanuntit, parca fara negri n-a existat vre-un catun in Europa.   Demult nici la filme nu ma mai uit, poate fi orice tema, banii mei nu le imbogatesc.   Sper ca se va termina cu ideologia asta din timp.

https://www.msn.com/en-us/movies/news/filmmaker-shuts-down-question-about-lack-of-diversity-in-new-movie-it-takes-place-in-denmark-in-the-1750s/ar-AA1grOuP?rc=1&ocid=winp1taskbar&cvid=008cad88678742f788e3729b882873dc&ei=9

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

2a37dae207625853d4d7a65ac925d499

https://www.hollywoodreporter.com/news/general-news/sophia-loren-hospitalized-injuries-fall-at-home-1235597900/

The Italian acting icon fell at her Swiss home on Sunday.  Sophia Loren 89, underwent emergency surgery Sunday

after suffering several fractures, including one to her femur, after a bad fall at her Swiss home.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Veste cumplită despre Bruce Willis! Chiar soţia marelui actor a anunţat acum

Veste cumplită despre Bruce Willis!  Chiar soţia marelui actor a anunţat acum. 

Bruce Willis şi-a luat deja adio de la actorie. Marele actor american suferă de demenţă frontotemporală

(FTD), iar afecţiunea cumplită îl împiedică să mai joace în filme.  

*De la actorie se ia usor ADIO, dar mai are mult pana de la el se ia ADIO, ca boala asta trage de timp cat poate.   E clar ca ea ar vrea deja afara din viata asta cu el!!!

Din cate am citit pe aici in ziare, alti oameni importanti, au murit la adanci batraneti de boala asta, Ronald Reagan e unu din ei, a trait 93 de ani.  Insa cazul de fata este mai trist ca ea are doar 45 si el 68 ...n-are timp de pierdut cu batranul dement ca nu-i infirmiera!!!  A aflat ca se transmite boala si e deja in familie, e si mai rau decat sa stai cu cadavrul in casa/pat.  Emma a negociat  trebuit celebritate mai multa  decat avea nevoie.*  

https://www.capital.ro/veste-cumplita-bruce-willis-chiar-sotia-marelui-actor-anunt-acum.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×