Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

“Rezoluţii” pentru Anul Nou ... care vine

Postări Recomandate

Sa nu mai imbatranim ca deja au trecut ani destui peste noi si viata nu devine mai usoara.  - desigur nu se va aproba

Sa se termine razboaiele inutile inceput de oameni fara minte si cap. - nici asta nu se va implini in viata asta

Sa dispara partidele inutile din politica, cu cei care doar fura si mint ca au folosit banii pentru lucruri Internationale -  asta ar fi prea de tot sa-mi doresc

  • Like 2
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Rezoluții.. să fim sănătoși. - Să promovez sau sa găsesc un job care să-mi placă mai mult, că se apropie momentul unei schimbări. - Să găsesc bilete la preț bun pt Japonia. :cool: - Să văd cel puțin trei țări noi. - Să citesc măcar o carte pe lună. Anul ăsta... doar cu 8 mă laud. 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce a zis Olga de război. Când are dreptate are. Eu numai când încerc sa îmi imaginez cum trăiește lumea pe-acolo.... Foarte trist. 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Adica???   Ce ti se para atat de trist ca sa clarific.   Mi-au spus si altii ca din cate scriu se intelege altceva, desi daca vreau sa scriu altceva, il scriu.  

Uite, am avut parte de o "aventura" in alimentara mai devreme.   Am cumparat 2 bucati, o conserva mica de mazare si 1 litru de ceva cu lapte.   La casa domnul dupa mine, isi etaleaza marfurile din cart si le amesteca intentionat cu ale sale, motivand ca vrea sa-mi faca "cadou".   Era mai matur ca mine dar nu l-am analizat de aproape ca nu de asta eram acolo.   Casiera a observat manevrarea si mi-a spus ca ea le va sorta marfurile, ma cunoaste din 1990 cel putin.     Cand era mai aproape de mine a spus ca glumea, si l-am intrebat daca mai sta in picioare acel CADOU, macar sa pun o sticla de sampanie scumpa in loc de lapte de 2 dolari???    Era de acord daca si gatim ceva bun ... casiera i-a spus ca nimeni nu ma poate speria afara din bucatarie ... era deja aproape sa comande remodelarea casei sa am o bucatarie de vis!!!    Trebuia sa radem si noi de ceva macar in ultimele zile sau ore din acest an, ce a mai ramas. 

A oftat greu ca nici de data asta n-a reusit ... 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce așteptări au românii de la clasa politică

Întrebați ce ar dori să se schimbe în anul 2023, în România din punct de vedere politic, respondenții indică mai frecvent schimbări fundamentale, sistemice (ex. doresc să se schimbe în totalitate politicienii/clasa politică ori conducătorii țării, Guvernul/partidele de la guvernare ori Parlamentul) și au mai puține solicitări concrete.

Românii intră cu pesimism în noul an

Jumătate dintre participanții la sondaj sunt pesimiști cu privire la ceea ce va aduce anul 2023 va fi pentru România, 51% spun că anul care vine va fi mai prost pentru țara noastră decât a fost 2022. Aproape un sfert (24%) sunt de părere că va fi la fel ca și acest an și același procent cred că va fi mai bun. Tendința este una similară cu cea manifestată în ianuarie 2022 pentru anul în curs.

https://evz.ro/romanii-sunt-din-ce-in-ce-mai-pesimisti-nu-mai-au-incredere-in-politicieni-anul-care-vine-va-fi-mai-prost-decat-2022-sondaj-ires.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am scos cozonacul dupa 15 ani din congelator sa-l dau la pasarile cerului, dar m-am razgandit si l-am pus inapoi la rece, ca nu se stie la ce ne trezim pe 1 Januarie sau pe 2!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cutremur mare înainte de Revelion? Gheorghe Mărmureanu îi linişteşte pe români. Când ar urma să aibă loc, de fapt

"Cutremur mare înainte de Revelion?   Gheorghe Mărmureanu îi linişteşte pe români: - Mai multe cutremure s-au produs, în România, în ultimele patru săptămâni. 

Seismologul a precizat că un mare cutremur nu ar trebui să aibă loc mai devreme de anul 2040, existând posibilitatea ca acesta să apară chiar și peste o sută de ani."

Sa bemceva pe informatia asta ca merita  :drunk:

 

https://playtech.ro/stiri/cutremur-mare-inainte-de-revelion-gheorghe-marmureanu-ii-linisteste-pe-romani-cand-ar-urma-sa-aiba-loc-de-fapt-632995?utm_source=EVZ+LINK+TEXT&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

The bad news: 2023 is already shaping up to be a very, very bad year

https://www.msn.com/en-us/news/politics/the-bad-news-2023-is-already-shaping-up-to-be-a-very-very-bad-year/ar-AA15OrvV?ocid=winp1taskbar&cvid=ba3053aa4f6f47c2c360592c229a0945

Satana n-are moarte, deja ne planifica cea mai mare mizerie in care au trait americanii vreodata dar multi cred ca democratia americana este ce va urma si inca au curaj sa pomeneasca de numele TRUMP ca din cauza lui sufera AMERICA!!!   Va urma un POST foarte strict si lung cand vor muri de foame multi ca sa fie arme destule in Ukraina si banii lui fii-su in siguranta undeva ascunsi pe niste Insule din Atlantic.

Ho-ho-ho!!!   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×