Sari la conținut
Forum Roportal
ciuboda

Reincarnare, karma

Credeti in reincanare si karma?  

153 membri au votat

  1. 1. Credeti in reincanare si karma?

    • DA
      124
    • NU
      55


Postări Recomandate

Va propun un nou subiect de discutie: reincarnare si caarma :!:

De asemenea si un chestionar pe aceeasi tema.

 

Pentru a porni discutia am postat o scurta explicatie a ceea ce se intelege prin caarma si reincarnare:

 

Ideea care sta la baza reincarnarii o reprezinta faptul ca existenta actuala nu este unica ci reprezinta doar o secventa din ciclul vietilor pe care un suflet trebuie sa le parcurga pentru a evolua. Fiecare reincarnare sau viata pe care o traim reprezinta o lectie de viata pe care trebuie sa o invatam si sa o asimilam.

Aceaste idei au generat de-a lungul timpului si genereaza in continuare o serie intreaga de intrebari si discutii cum ar fi: De ce suntem aici? De ce avem mai multe reincarnari? Ce se intampla dupa ce ciclul reincarnarii este incheiat? etc.

Prin intermediul astrologiei se poate incerca sa se raspunda la aceste intrebari. Astfel dintr-o astrograma se poate identifica in ce stadiu de evolutie se afla persoana respectiva, ce datorii caarmice are de achitat precum si cu ce plusuri vine din vietile anterioare.

Nimic din ceea ce se intampla nu este aleator si toate lucrurile au un scop chiar daca pentru moment nu ne dam seama. Pe baza celor zise mai sus sa-ar parea ca destinul este ceva liniar in sensul ca toate lucrurie din viata noastra sunt deja prestabilite si ca nu putem face nimic pentru a le schimba.

Parerea mea este ca in viata curenta sunt anumite elemente fixe prin care trebuie sa trecem: nasterea (de unde pleci) precum si o serie de intamplari independente de vointa noastra. In rest totul depinde intr-o mai mare sau mai mica masura de liberul nostru arbitru. Cunoscand ce se intampla putem actiona in sensul ca in cazul unei situatii critice, negative putem minimiza efectele iar pentru situatiile favorabile le putem amplifica.

Astrologia ne pune la dispozitie o serie intreaga de elemente care sa ne ajute in (re)cunosterea profunda a propriei persoane.

 

Ciuboda

www.astroforum.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Reincarnarea si caarma reprezinta practic cateva principii esentiale ale vietii noastre, si mare parte din realizarile si nerealizarile noastre depind de acestea doua.

In decursul vietii parcurgem un sir intreg de cicluri evolutive (uneori ne invartim in cerc), pe diverse domenii. Astfel caarma vine in ajutorul nostru si ne zice exact unde avem de invatat si pe lectie de viata trebuie insistat. Este extrem de important pentru cineva, cunoasterea bagajului sau de informatie din trecut, cunoasterea caarmei si a vietilor trecute. Chiar daca este greu o cunoastere detaliata, un traseu in linii mari tot se poate observa sau intui. Astrologia ofera o cale pentru aceasta, si pe mine m-a ajutat extrem de mult. Si cred ca pentru cei care nu au acces la cunoastere direct, este de un real ajutor astrologia.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cunostiintele voastre despre reincarnare si caarma sunt mult peste ceea ce stiu eu. Pentru a nu pune intrebari idioate imi puteti recomanda o carte/niste carti (eventual articole pe internet) pentru a avea o baza minima de discutie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Iti recomand sa citesti o carte recent aparuta: caARMA si taina reincarnarii , scrisa de Florin Gheorghita si aparuta la editura Polirom.

Este o prezentare sa zicem mai stiintifica a caarmei si reincarnarii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred in reincarnare. In fine.... eu nu pot sa-ti demonstrez ca nu exista asa ceva iar tu nu poti sa-mi demonstrezi ca exista. Oca, pana aici e "clar".

 

Intrebare: Populatia planetei este in continua crestere.

De unde apar sufletele noi daca toata lumea se reincarneaza ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Universul este in plina expansiune, iar aceasta crestere a populatiei este un efect al slabei rate de mantuire daca pot sa zic asa.

Iti dau ca si ex. urmatorul fapt. De ce populatia Europei nu este in crestere, iar cea Asiatica este totusi in crestere mare. Sa fie oare o consecinta a nemantuirii? si a incarnarii succesive mai mari a unui suflet? Sa fie oare pentru ca crestinismul a mantuit mai multe suflete decat alte religii? este doar o ipoteza.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O intrebare.....Care sunt si ce reprezinta sau cum pot fi interpretate legaturile caarmice cu parintii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×