Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Cred ca a venit timpul sa oferim un exemplu  presedintilor   Romaniei  din  urmatorii 100 ani.  Sa vada ce li se intampla daca nu-si fac treaba, daca nu-si cantaresc si nu-si indeplinesc promisiunile electorale,  daca se comporta inadecvat si neconstitutional. 

Iohannis ar trebui suspendat.  I-am tolerat destul comportamentul  abject al acestui  arogant lipsit de empatie, dar deja a  intrecut masura.  Situatia e foarte grava, iar vremurile disperate cer masuri disperate.  Ne trebuie un lider capabil sa rezolve problemele tarii.  La vara trebuiesc organizate alegeri prezidentiale anticipate.  Si cred ca n-ar fi rau daca s-ar reduce durata mandatului la unul singur, pe 5 ani. E suficient. De la al doilea mandat li se urca puterea la cap. 

 

 

 

 Sunt in acest moment oameni mai capabili decat el  sa ne conduca si sa ne reprezinte  tara.

Anca Dragu, care e seful Senatului si potential presedinte interimar, ar putea fi un succesor foarte bun.Are SNSPA si ASE absolvite, are titlul de doctor. A  ocupat funcția de Ministru al finanțelor publice între 17 noiembrie 2015 și 4 ianuarie 2017, timp în care economia Romaniei a crescut, leul a trecut in deflatie,  si au fost implementate     un număr de măsuri de relaxare fiscală,  precum simplificarea CoduluI Fiscal si cresterea   transparenței finanțelor publice și informatizare a sistemului de plată a taxelor și impozitelor. 

Anca Dragu (USR PLUS) a fost aleasa presedinte al Senatului pentru  legislatura 2020 - 2024

 

 

Dacian Ciolos, care poate nu a fost un premier de succes  in rezolvarea problemelor interne, ar putea sa ne reprezinte foarte bine tara pe plan extern, fiind fost comisar european, mai ales ca este si fost  lider al grupului europarlamentar RENEW EUROPE. Cu toate astea, eu vad USR-ul ca un partid mort dpdv ideologic pentru ca nu reuseste sa-si respecte doctrina progresista. 

Dacian Cioloș și-a anunțat demisia de la șefia grupului Renew Europe |  DCNews

 

 

 

Mircea Geoana, secretarul adjunct al NATO, ar fi un lider mult mai capabil decat Iohannis, in ciuda reputatiei sale. Nu cred ca oricine poate sa ajunga secretar adjunct NATO. Sunt sanse mici ca PSD sa-l nominalizeze, prioritari fiind Alexandru Rafila si probabil vreun primar PSD mai de succes precum Negoita.  

MIRCEA GEOANĂ: "Situaţia din Orientul Mijlociu rămâne în continuare  complicată" - 14.01.2020 | BURSA.RO

 

 

George Simion- empatic, patriot si proactiv, este exact tipul de presedinte de care au nevoie romanii in aceste momente dificile.  Evident, cu un guvern tehnocrat  alcatuit numai din specialisti   din mediul de afaceri si din partide liberale , cu niste consilieri care sa-l mai traga din maneca cand are rabufniri nationaliste  , si cu niste delegati si ambasadori la fel de liberali ca cei actuali  care sa ne reprezinte tara  pe plan extern. El ar trebui sa fie doar in tara sa se preocupe de problemele interne ale romanilor.  

 

George Simion, copreședinte AUR, despre protestele față de restricții | RFI  Mobile

 

 

 

Cristian Diaconescu -    l-am vazut la Congresul PNL organizat recent si inca ma intreb  cum de este  presedintele  unui partid obscur (PMP) si nu este  presedintele PNL-ului.  A fost si in PSD, dar macar omul asta are scoala  multa si comportament de politician.   A fost ministrul  justitiei  din PSD in 2004 si ministrul  de externe independent in 2012.  Pare rigid, dar e  cu 10 clase peste Iohannis la personalitate. 

Cristian Diaconescu, președintele PMP, la Congresul PNL 2021: Ce se  întâmplă aici e urmărit de marile capitale occidentale | DCNews

 

 

 

 

 

 

 

 

Deci avem 5 oameni mai prezidentiabili decat  actualul presedinte. 

Acum  intreb: de ce naiba mai sta asta la Palatul Cotroceni?

SUSPENDATI-L ODATA! 

Iohannis calatoreste la casa business - Felix RacheFelix Rache

Editat de antiprostie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 18 ore, antiprostie a spus:

Acum  intreb: de ce naiba mai sta asta la Palatul Cotroceni?

SUSPENDATI-L ODATA! 

Iohannis calatoreste la casa business - Felix RacheFelix Rache

Daca ar fi sa-l judeci, ce acuzatii i-ai aduce?

Ca e neamt si a inchis ochii la poza? :lol2:

@Rayn, ti-am gasit anturaj!

  • Like 2
  • Downvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 9 ore, Motorină a spus:

Daca ar fi sa-l judeci, ce acuzatii i-ai aduce?

Ca e neamt si a inchis ochii la poza? :lol2:

@Rayn, ti-am gasit anturaj!

E pur si simplu INCOMPETENT! Si o JIGODIE de politruc profitor.  A ingropat definitiv dreapta liberala din Romania. Zeci de ani de acum inainte Romania va fi condusa de PSD-isti si AUR-olaci din cauza lui! 

Plus ca a promis ROMANIA NORMALA IN 2019! In 2014 a promis  ca va dezvolta Romania PAS CU PAS si ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT! 

Ti se pare ca ce traim acum e ROMANIA NORMALA?  Ti se pare ca traim in ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT

 

 

A promis lege, nu hotie, fapte, nu vorbarie.

Si numai de hotie si vorbarie avem parte! 

Klaus Iohannis: Împreună pentru România Normală – Program PrezidențialCele 12 puncte ale programului presedintelui Klaus Iohannis, ''Impreuna  pentru Romania Normala''Pentru O Românie Normală și kinky: RomaniaAr putea fi o imagine cu 1 persoană

 

 

 

Pas cu pas - Klaus Iohannis - eMAG.roRomânia lucrului bine făcut: revenirea TVA la 19% este o prioritate absolutăRomania lucrului bine facut si candidatul Klaus Iohannis la presedintie |  BRAILA CHIREI

Două greșeli din campania lui Iohannis - nwradu blog

 

  • Downvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@Motorină

Eu zic  sa ti-l iei acasa pe presedintele tau  .  Sau sa-l duci inapoi la Sibiu de unde vine.  Inceteaza sa-mi mai dai minusuri ca la gradinita.

NOI, MAJORITATEA POPULATIEI, NU-L MAI VREM PE ACEST OM CA PRESEDINTE!

VOM MERGE LA REFERENDUM SI VOM VOTA PENTRU DEMITEREA SA!  Ne vom vaccina in masa numai sa ne exercitam votul si sa-l vedem pe acest om plecat de la Cotroceni! 

 

Citeste comentariile, articolele si trezeste-te la realitate!   Nici mass-media  nu-l mai vrea! 

https://arhiblog.ro/maine-referendum-suspendarea-klaus/

https://arhiblog.ro/uram-iohannis/

https://zoso.ro/viitorul-presedinte/

https://www.facebook.com/klausiohannis

https://www.mediafax.ro/politic/val-de-critici-ironii-si-jigniri-pe-contul-de-facebook-al-lui-iohannis-domnule-presedinte-sunteti-bine-20290515

https://www.timesnewroman.ro/sport/emma-raducanu-primul-mesaj-in-limba-romana-mie-iohannis/

https://forum.softpedia.com/topic/1158869-al-doilea-mandat-al-presedintelui-iohannis/page__st__8082

https://www.capital.ro/suspendarea-lui-iohannis-dezbatuta-de-usr-plus-ce-spun-dan-barna-dacian-ciolos-si-irineu-darau.html

https://republica.ro/cristian-tudor-popescu-zflorin-citu-a-ajuns-la-un-grad-de-impopularitate-de-antipatie-de-ura-comparabil

 

Iohannis este istorie, o cauza pierduta! 

 

 

Editat de warmonger2020
  • Downvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu ai dat un raspuns clar, de aia iei minusuri.

Te-am intrebat de ce anume l-ai acuza, iar tu vii cu pareri din popor.

N-am zis ca il sustin, zic doar ca esti un spam.

  • Like 1
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 19 minute, Motorină a spus:

Nu ai dat un raspuns clar, de aia iei minusuri.

Te-am intrebat de ce anume l-ai acuza, iar tu vii cu pareri din popor.

N-am zis ca il sustin, zic doar ca esti un spam.

 Vrei un raspuns clar? Iti dau mai multe motive pentru care acest personaj odios trebuie sa plece de la Cotroceni: 

1. Incompetenta in gestionarea pandemiei , esecul combaterii  coruptiei si rezolvarea crizei economice care tine de vreo 12 ani  

2. A numit numai prim-ministri incompetenti in ultimii 7 ani : l-a tolerat pe Ponta un an, ok ... l-a pus pe Ciolos timp de un an  (hai sa zicem ca are scuze ca a fost interimar),  dar apoi i-a pus pe Grindeanu, Tudose, Dancila, Orban si Citu care au fost cei mai PROSTI premieri "EVER".  Atat de PROSTI incat ca imi vine sa plang dupa Nastase, Tariceanu si Boc.    

3. Nerespectarea promisiunilor electorale din campaniile electorale din 2014 si 2019. A promis "Romania lucrului bine facut " si "Lege, nu hotie, fapte, nu vorbarie". Nu le-a respectat. Ba in primul mandat am avut parte de multa hotie pesedista si multa vorbarie din partea dumnealui in primul mandat. In 2019 a promis ROMANIA NORMALA. Inteleg ca in 2020 a inceput pandemia, dar ROMANIA E ANORMALA cand vine vorba de gestionarea pandemiei.  Peste 30 000 de romani morti si doar 5 milioane de romani vaccinati sunt strict din vina lui si a guvernului sau.  

4. Nu a fost deloc un presedinte impartial si al tuturor romanilor, ba s-a implicat foarte mult in alegerile interne din PNL.   Asa ceva e neconstitutional  .  A divizat societatea in trei tabere, instigand mereu la razboaie politice cu PE-SE-DE si U-SE-RE.  N-a avut deloc atitudine de  diplomat si presedinte mediator.  

5. A avut  dosare penale in privinta caselor si a fost suspectat pentru traficul cu minori. Ori cand ai asemenea reputatie nu ai ce cauta sa candidezi pentru o functie publica. Clasarea aia mi se pare oricum cu semnul intrebarii, la fel si clasarea dosarului lui Ludovic Orban pentru care trebuia sa faca puscarie un an pentru coruptie. 

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24488659-dosarul-caselor-din-sibiu-ale-lui-klaus-iohannis-clasat-definitiv.htm

https://www.dcnews.ro/klaus-iohannis-27-de-dosare-penale-la-parchetul-de-pe-langa-judecatoria-sibiu_624188.html

https://www.cotidianul.ro/implicarea-sotilor-iohannis-in-traficul-international-de-copii/

 

6. N-are deloc atitudine de om prezidentiabil. E arogant, rigid, lipsit de empatie, trufas. Declaratia cu "golful" a umplut paharul. 

7. Am ajuns sa-l regret  pe Basescu!   Basescu a facut mult mai multe decat Iohannis. Si chiar Constantinescu.

8. N-a fost in stare sa bage Romania in Zona Schengen si nici sa adopte moneda Euro. N-a fost capabil sa ne scape de loteria vizelor pentru calatorii in America, si totusi, suntem stat membru NATO de aproape 20 ani. 

9. A demis-o pe Kovesi de la sefia DNA. N-a avut curaj sa riste o suspendare ca oricum votam impotriva demiterii sale la referendum in 2018.  Dar nu, si-a batut joc de justitie definitiv dupa ce a demis-o pe Kovesi. 

10. Cam prea multe vacante si prea putine realizari.  

 

E DESTUL? Ti se pare clar? 

Mai ales ca avem in acest moment politicieni mult mai capabili decat el sa conduca Romania? Precum presedintele actual al Senatului?

Editat de warmonger2020

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 6 minute, warmonger2020 a spus:

 

E DESTUL? Ti se pare clar? 

 

Alea nu sunt motive de suspendat o persoana aleasa prin vot.

Esti copil.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×