Sari la conținut
Forum Roportal
antiprostie

Uniunea Europeana nu mai are niciun viitor!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Asta o sa fie viitorul UE daca Armin Laschet,, din CDU/CSU o sa devina succesorul lui Merkel pentru functia de cancelar al Germaniei - o intoarcere la origini, adica la trecutul glorios din secolele 18-19. 

Si nici Olaf Scholz, care pare un pic cu cateva clase peste el, nu e o varianta prea fericita dat fiind partidul socialist de provenienta, adica calea sigura spre falimentul Germaniei.  

Pe locul 3 in topul preferintelor e partidul Altenativa pentru Germania, partid eurosceptic nationalist  de extrema dreapta-partidul asta vrea   sa desfiinteze UE  si sa interzica accesul imigrantilor din spatiul extra-european. 

 

Cam asta a fost doamnelor si domnilor, dragi cetateni europeni, experimentul numit " Uniunea Europeana"    se opreste aici dupa 70 ani! 

Armin Laschet: The CDU′s chancellor candidate | Germany | News and in-depth  reporting from Berlin and beyond | DW | 20.04.2021

 

 

 

 

Editat de antiprostie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/ue-la-un-pas-de-prabusire-oficialii-de-la-bruxelles-clocotesc-succesul-brexit-i-a-pus-pe-jar.html   

"Brexit-ul a generat unde de șoc în toată Europa, Regatul Unit părăsind oficial blocul la 1 ianuarie 2021, după aproape 50 de ani de aderare."

*In acei 50 de ani este inclus si Piata Comuna si pe urma UE, care n-a functionat deloc.   Se voia cu totul altceva decat au inceput nemtii.*  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

UE se pregătește să lanseze interdicția secolului: Adio, aragaz! Gospodinele sunt șocate de această decizie

UE se pragateste sa ne ucida sau ce PLM???    Ce facem in loc sa gatim, mancam cartofi cruzi ca de carne nici vorba pentru noi amarati, doar politicienilor sa le creasca burtile sa ne mai scoata legi de exterminare in masa.   Nu cred ca ei vor manca cu prea mara pofta dupa acel eveniment cand ne opresc gazele!!!

https://retetesivedete.ro/ue-se-pregateste-sa-lanseze-interdictia-secolului-adio-aragaz-gospodinele-sunt-socate-de-aceasta-decizie.html

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aragazul meu este aproape identic cu cel din poza, am si partea ovala si vase la fel de ovale ca-l folosesc mult.

La noi gazul este mult mai ieftin, il folosim si la incalzirea casei, iar electricitate pentru racire cu A/C. 

In Arizona gatitul nu costa mult ca majoritatea mananca afara si din pensionari.  Incalzitul la fel nu ruineaza economia ca iarnile de obicei nu sint foarte reci, de multe ori incepe deja de Craciun vara direct ca bradul se usuca si in apa cu bunatati sa-l hraneasca iar in casa este nevoie de A/C.   La vara folosim curent electric - energie nucleara, dar si acolo s-ar putea reduce daca era o lege omeneasca de construit case cu mai multa izolatie, mai inalt fundament si geamuri mai mari ca bucatarie este esa de oarba in case vechi de n-ai idee.   Cand s-au construit aceste case, nu era ceas/comptoir de consum pentru nimic, costau asa de putin, nu conta cat consumi.  

Dar le plimba grija de avorturi si ultima chestie al democRATS-ilor este sa introduca in scoli si gradinite pe DRAG dancers, pentru proletari numai ca ei sint toti cuplati cu evrei, deci urmasii lor nu vor avea parte de tratament egal cu sclavii. 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La acest moment este mai interesant ce va face UE cu Romania pe plan economic decat razboiul din Ucraina. 

Daca Germania si UE mai au un dram de intelepciune, pierzand treptat resursele din BRICS, ar putea investi in Europa central-apuseana pentru a suplini macar partial pierderile colosale prin caderea "Noii Cortine de Fier" dintre BRICS si blocul apusean. 

UE trebuie sa nu rateze aceasta sansa unica pentru a evita colapsul. 

UE trebuie sa distruga oligarhii straini si români care capuseaza Romania si celelalte state si sa conduca Europa central-rasariteana cu mana de fier. 

UE trebuie sa renunte la green-deal, sa ieftineasca energia din zona balcanica si extrabalcanica, sa investeasca in prospectiuni pe uscat cat si in Marea Neagra, apoi sa investeasca in mine si combinate chimice si siderurgice moderne in Romania, Polonia, Bulgaria, Serbia, samd. 

Exista sansa ca resursele Europei central-orientale sa salveze UE cat si economiile Romaniei, Bulgariei, Poloniei, samd. 

Asadar anul 2023 este anul deciziilor cruciale in UE. 

PS: Suplimentarea resurselor din Europa Central-orientala va veni din tarile africane din zona Golfului Guineii. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vor fi chemați în Armată! Decizie pentru toți bărbații sub 70 ani. S-a dat ordinul chiar acum

"Vor fi chemați în Armată toți bărbații sub 70 ani ... s-a dat ordinul chiar acum: - Aux armes citoyens!!!   

:lol2:  Asemenea ordini ma fac sa rad.  Daca vor sa scape de oameni, de ce nu-i cheama pe cei fara case, barbati tineri majoritatea sau veterani betivi si drogati???

Nu cred ca-i prea aplaudat pentru asta presedintele francez, ca re-votat n-o sa fie, asta-i clar."    

https://www.capital.ro/vor-fi-chemati-in-armata-decizie-pentru-toti-barbatii-sub-70-ani-s-a-dat-ordinul-chiar-acum.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

UE are un viitor de tip nazist (naționalist)?!

UE are viitor, numai ca posibil unul de tip nazist (nationalist) subordonat Federației  Ruse, acesta fiind unul din scopurile războiului din Ucraina, să aducă la putere în țările  europene regimuri naziste (Rusia  fiind un stat nazist). 

Argument

 Cine sunt adepții extremei  drepte sau stângi? Săracii, cei care stau în chirie, care au rate. Cine sunt majoritari în UE? Bogații, proprietarii, cei educați, care prin meritocrație au dobândit avere? Nici vorbă! Majoritari sunt săracii. Și Putin știe asta, doar și el a fost cândva sărac, un taximetrist sărac (n-am nimic cu taimetristii si toti cei ce-si vad lungul nasului). Dar, prin cariera kgb-istă, Putin a ajuns un criminal de talie globală, pentru că i-a sărăcit pe toți cu cel puțin  10% (real cu 33-50%) și nu-i pasă dacă-și infometează prietenii africani sau din orientul mijlociu chiar până la moarte. Nu-i pasa ca pana acum a dus la moarte vreo 2 sute de mii de oameni din propriul popor.

De ce nazist și nu comunist? Pentru că, așa cum știm, diferența dintre nazsim si comunism ține de proprietate. În nazism, proprietatea și firmele sunt menținute (dispare doar democrația).  In comunism, dispar ambele, și proprietatea privata și democrația. Sunt aboslut convins ca Putin cu cei pe care i-a îmbogățit, nu-și vor ceda averile săracilor pe care de zeci de ani îi manipulează împotriva occidentului, adică împotriva ălora care au primit mai mulți talanți și i-au  inmulțit.

Veți vedea în doar câțiva ani nazismul reinstaurat la putere în majoritatea țărilor  UE și pupându-l în fund pe Putin.

Dacă ați fost prin satele românești populate de ucrainieni veniți in ele cu traista în băț, veți afla stând de vorbă cu ei că sunt putiniști.

Dacă sunteți proprietari și ați închiriat apartamente, garsoniere la unii și la alții și i-ați tras de limbă, cu siguranță ați aflat că sunt putiniști.

Să nu  credeți că sunt și stupizi acești putiniști, mentalitatea lor este "după noi potopul", sau "dacă eu nu am, atunci să ajungi și tu proprietarule, să nu mai ai nimic". Da, cu sufletul sunt alaturi de rusi si Putin dar beau pepsi-cola si asculta muzica la boxe JBL si Bose (sunt amatori de produse americane).

Acest Putin - Putler, este asadar speranța lor în acest sens, a săracilor. Ei pozează în naționaliști patrioți și vin la voi in piele de oaie eminesciană (stiu ceva versuri din Eminescu), ca să vă câștige  încrederea. Unii sunt și habotnici demenți, umblă cu icoane și cărți de rugăciune ortodoxe, dar atenție, nu cunosc Biblia, sunt antisemiți și unii propovăduiesc Apocalipsa Islamică (tradusă in romaneste de una Georgeta Florea, dar care sustine ca a fost inspirata de ingerul ei păzitor să scrie acele bazaconii de sorginte iraniana) .

Partidul AUR este reprezentantul principal in România  a acestor nebuni funcționali. In Grecia, partidul similar AUR, intitulat Zorii Aurii a fost scos in afara legii iar liderul lui  a primit vreo 13 ani de inchisoare.

 

 

Editat de Avalon73
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Avalon, lucrurile sunt mult mai complicate decat par. 

In Romania nu exista doar bogati si saraci, ci o multime de nuante intermediare. 

Proprietarii cum le spui tu, sunt doar conjunctural in aceeasi barca cu cei putrezi de bogati. 

Daca maine vor fi impuse impozite pe proprietati si imobile similare cu cele din Elvetia, inclusiv romanii care au muncit in UE si au achizitionat case si apartamente, vor fi terminati. 

De asemenea aceasta categorie va fi puternic lovita in momentul in care vor fugi din tara tot mai multi cetateni iar piata imobiliara va cadea. 

De asemenea sistemul economic romanesc nu poate exista la infinit, adica nu poate exista o societate a saraciei peste care sa troneze o clasa foarte bogata dupa cum indica unele aspecte ale economiei. 

Se spune ca UE a cerut oprirea subventilor in energie pentru clientii casnici, ceea ce ar face viata imposibila pentru majoritatea romanilor. 

Daca se va continua cu aceasta politica, atunci vor ramane cateva orase mari si doar atat. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
9 hours ago, zod said:

De asemenea sistemul economic romanesc nu poate exista la infinit, adica nu poate exista o societate a saraciei peste care sa troneze o clasa foarte bogata dupa cum indica unele aspecte ale economiei. 

 

Am stat de vorba cu expozantii acestei clase foarte bogate. Preoti, vamesi, doctori, politicieni, cam spre aceste directii tanjesc pentru copiii lor acesti  oameni fara Dumnezeu. Si nu de acum ci de sute de ani. Sunt clanuri bazate pe oportunism cumparat cu bani (mita) si nu pe competenta data de Ăl de Sus sau de Mama Natura daca ești ateu. Aștia nu pot pleca de aici. Occidentul nu vrea asemenea "valori". Nici manelistii nu pot pleca. E mediul lor. România este mediul prielnic nelegiuirilor, al familiilor si clanurilor familiale mafiote.

p.s. Ieri tot românul isteț a sărbătorit de fapt coborârea duhului spurcat peste preoți, vameși, doctori, politicieni.

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×