Sari la conținut
Forum Roportal
antiprostie

Au fost fraudate alegerile din Sectorul 1 ?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ce parere aveti? 

Este sau nu Clotilde in imagini?  

Daca este Clotilde, ce cauta acolo si de ce  umbla  prin saci?  Este legal ce face? 

Filmarile sunt la intervale de cateva ore , deci asta ar explica de ce femeia bruneta  poarta diferite haine. 

Daca chiar este ea, cati ani de inchisoare risca?  Fiind cetatean francez, ar putea fi extradata in Franta unde sa decida judecatoria franceza soarta ei? 

 

Ori daca acuzatiile sunt false si femeia din imagini nu este Clotilde, atunci cine isi doreste sa o compromita ? Oare Tudorache, fostul primar PSD, care recent a fost gasit cu diamante?  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E fake-news. 

Dacă nu ești chiar Tudorache, ar fi bine să o lași baltă cu acest subiect, rostogolit furibund de cele două "televiziuni" ale unor infractori.

Ți-am ascuns deja postarea cu videoclipurile, n-aș vrea să te sancționez pentru spam. De fapt n-aș vrea să te sancționez deloc, pentru că uneori îmi plac postările tale.

Da', până la urmă, tu decizi.

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu sunt Pesedist. Am votat USR la alegerile in ultimii 4 ani si pot doar sa ma declar dezamagit. 

Dar axandu-ma pe subiect, as putea sa ma intreb de ce televiziunile liberale ca digi24 , realitatea si b1tv  nu spun nimic ? Chiar si daca sunt niste "falsuri grosolane", se lauda ca sunt priceputi la a prezenta rapid stiri.   Vreau sa vad digi24 sa-si dovedeasca rapiditatea cu care se lauda in reclame   de a prezenta stirile si informatiile imediat cum apar in presa.  Macar sa-mi demonstreze de ce ar fi FAKE NEWS! 

Pe bune, asa tacere inmormantala  in presa liberala  o vedeam poate la TVR pe vremea impuscatului.  Chiar zici ca sunt doua state paralele in Romania.  

Cand a fost faza cu Basescu cand lovea un copil, toate televiziunile de stanga si dreapta au dezbatut subiectul si televiziunile de stanga ale infractorilor sustineau ca e real, televiziunile de dreapta sustineau ca sunt false imaginile, ca e un trucaj.  

Dar important era ca exista o libertate a presei si o mai mare libertate de exprimare in 2009. Acum suntem in 2021 si zici ca presa liberala se comporta de parca-i presa ceausista. 

Editat de antiprostie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri


Si apropo, legat de Clotilde, iti place prestatia ei ca primar? Nu tin cu mafiotul ala de Tudorache, prins cu diamante, si cu amicii lui care au niste cefe de porci.  Ala categoric trebuie condamnat pentru coruptie.  

Dar de cand e Clotilde  primar, sectorul 1 e plin de gunoaie si sobolani. Inteleg ca e vina Romprestului si a administratiilor anterioare conduse de primari PNL (Chiliman) si PSD (Tudorache), dar oamenii din sectorul 1 stau de cateva luni in mizerie. 

Clotilde isi inchipuie ca poate face revolutie pe nasurile si sanatatea cetatenilor, dar se dovedeste a fi o incompetenta. Un PRIMAR BUN si COMPETENT ii tragea un sut Romprestului si gasea intr-o saptamana o alta firma de salubritate.  Dar sa stai asa de vreo 8 LUNI? 

E clar ca ea nu avea ce sa caute sa devina primar, neavand competente.   Ca imaginile sunt sau nu autentice, Clotilde oricum o sa fie demisa de consiliu: si PSD si PMP si in curand PNL vor semna pentru demiterea ei. 

Editat de antiprostie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Well, ultimele două postări ale tale nu mi-au plăcut, trebuie să recunosc.

Acum 4 minute, antiprostie a spus:

Un PRIMAR BUN si COMPETENT ii tragea un sut Romprestului si gasea intr-o saptamana o alta firma de salubritate.

Dacă ai fi lucrat cu contracte, legislație ROMÂNEASCĂ și birocrație ROMÂNEASCĂ, n-ai mai fi făcut afirmația tembelă de mai sus.

Încă mai cred în oameni, așa că nu te voi sancționa pentru propagare de fake-news. Deocamdată.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
12 minutes ago, gargbird said:

Well, ultimele două postări ale tale nu mi-au plăcut, trebuie să recunosc.

Dacă ai fi lucrat cu contracte, legislație ROMÂNEASCĂ și birocrație ROMÂNEASCĂ, n-ai mai fi pus întrebarea tembelă de mai sus.

Încă mai cred în oameni, așa că nu te voi sancționa pentru propagare de fake-news. Deocamdată.

Si ea ca primar  ar fi trebuit sa fi stiut acest detaliu si sa nu se fi pus rau cu mafiotii de la Romprest, caz in care romanii din sectorul 1 n-ar fi trebuit sa suporte 8 luni de GUNOAIE, INSECTE si SOBOLANI. 

Sunt multe alte probleme si contracte ilegale, si tocmai contractul cu Romprest s-a gasit sa-l rezolve........pe nasurile si sanatatea bucurestenilor din sectorul 1! 

Poate asta ar trebui sa invete oricine de la  parintii   inca de mic: si anume sa  nu te pui rau cu mafiotii si aia mai mari si mai smecheri  cand nu ai nici resurse, nici sustinere (in cazul de fata, sustinerea consiliului),   nici competente si nici abilitati de a te lupta cu ei, fiindca altfel o incasezi.  Asta ar trebui sa stie oricine care l-a citit pe Sun Tsu, sau care a urmat o facultate de management sau a studiat strategia, diplomatia si arta razboiului.  

Asta trebuia sa stie Clotilde, si oricare om care se crede ca are abilitati de conducere.  

Trebuia lasat contractul asa, si se concentra pe alte probleme, ca sunt multe. De exemplu, putea sa se fi axat pe alungarea cersetorilor si florareselor evazioniste de la statia de metrou Pipera si Aviatorilor!  Putea sa se axeze pe reparari infrastructurale, pe astupat gropi, pe modernizat infrastructura, pe renovat cladiri, pe construit parcuri......si acum era vazut ca un primar excelent.  

 

 

Editat de antiprostie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

M-am mai  uitat si ........chiar este ea!  Pe deasupra, nici nu poarta masca.  

@gargbird:  din partea mea n-ai decat sa ma banezi, nu-mi pasa, dar demnitatea mea si libera exprimare e mai presus .  Au murit 1000 de romani la revolutie pentru libera exprimare si mi se pare inacceptabil ce se intampla pe toare forumurile care au rubrica de politica, ca si pe softpedia, si pe CG si pe Level si pe MyGarage am vazut ca dreptul la libera exprimare e calcat in picioare. 

Cand vad ca doar Antena 3,Evz, RTV spun niste chestii rele despre Clotilde, si pe de alta parte B1, Realitatea si Digi24 tac din gura si nu spun nimic, macar sa combata fake-newsurile haznalelor pesediste, e clar ca e ceva necurat la mijloc.  

Inclusiv tacerea penelistilor privind Clotilde ma cam bulverseaza. 

 

Suntem pana la urma niste victime colaterale intre  doua tabere de mafioti si securisti  care au acaparat controlul acestei tari dupa 1989- tabara mafiotilor PSD si tabara  securistilor PNL, si partidele lor de buzunar, AUR si USR, pe care le folosesc pe post de barci de salvare. 

Pun asta aici ca sa vedeti cine este Clotilde  pentru ca asa vreau si pentru ca am  dreptul la LIBERA EXPRIMARE, macar sa stiti cine este individa  si de ce a ajuns primar in sectorul 1, dominat de companii frantuzesti.

Ce s-a intamplat acolo a fost schimbarea unei dictaturi pesediste a mafiotului Tudorache cu o dictatura corporatista a securistei Clotilde . Sunt acuzatii ca individa a fost implementata aici de serviciile secrete franceze, care au mai si mituit presa liberala sa-i faca propaganda.  

https://gazetadecluj.ro/scheletii-din-dulap-spun-ca-clotilde-armand-este-agent-de-legatura/

https://evz.ro/scheletii-din-dulapul-lui-clotilde-armand-acuzata-ca-face-parte-din-serviciile-secrete.html/2

 

 

Nu pot decat sa inchei cu "MI-E SCARBA DE CE A AJUNS TARA ASTA", daca am ajuns sa acceptam asa ceva si sa folosim metode neortodoxe pentru a combate coruptia.

Nu e normal sa fii corupt ca sa combati coruptia!  

Untitled.png

 

Daca vreti sa aratati ca inca traim in acelasi comunism , banati-va!

Daca vreti sa demonstrati ca inca exista DEMOCRATIE si LIBERA EXPRIMARE in tara asta, astept contra-argumente, asa cum se procedeaza intr-o democratie. 

Editat de antiprostie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Era clar ca tipa in salopeta  bej nu e Clotilde. Era prea inalta ca sa fie ea.  Si poate prea frumoasa. 

 

Dar cine e individa care seamana leit cu ea si poarta acel costum alb si bluza/camasa rosie, si pantalonii albi? 

 

Untitled.png

 

Inca o imagine: 

 

Untitled.png

Extrase din clipul asta: 

 

Editat de antiprostie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×