Jump to content
Forum Roportal
The Unknown

Qatar - 2022 - FIFA WORLD CUP

Recommended Posts

Alcool la liber în lojele stadioanelor de la Cupa Mondială din Qatar, în 2022

Alcool la liber în lojele stadioanelor de la Cupa Mondială din Qatar, în 2022

Ce interesant lucreaza SATANA doar cei care au bilete in loje adica ei Qatarienii ca altii nu-si vor permite.   Cred ca vor sa organizeze si alt sport dupa un meci de fotbal cu cei care au baut pe pamant sfant si au pacatuit mortal contra islam!!!    Ar fi fain daca NIMENI nu s-ar duce acolo ca spectator ca nu se stie ce va pati, puscarie pentru restul vietii e partea mai usoara, moartea e cealata varianta.   

Nu numai alcoolul este interzis, dar si injuraturile sau vorbele urate pentru care se ia bataie nu gluma sau cum vor ei.  Ceva-mi spune ca asta este o capcana pentru necredinciosi sa se laude celui de sus cu numarul mare de executati intr-o zi in public ca ONU sau alta organizatie NU comanda la ei ce fac cu vietile prizonierilor!!!  Aveti grija, nu-i de glumit cu barbarii.  

Edited by The Unknown

Share this post


Link to post
Share on other sites

În primul meci al preliminariilor CM 2022, care se va desfășura în Qatar, România bate Macedonia de Nord. După un meci în care era cât pe ce să arunc cu televizorul pe fereastră, România bate in extremis Macedonia cu 3-2, după ce am condus cu 2-0 și am fost egalați în min 83. Ianis Hagi a adus golul trei pentru noi în min 86. Să nu ne îmbătăm cu apă rece. Dacă în atac am mișcat binișor, apărarea noastră a fost slabă. 

Una peste alta începem cu o victorie, ceea ce e important în economia unei eventuale calificări și aș zice că după primul meci avem 51% șanse să ne calificăm.

Urmează peste trei zile meciul cu nemții. Sper ca Rădoi să găsească soluții optime în apărare, pentru că dacă nu o face atunci nemții ne vor da vreo patru boabe. 

Eh, vedem...

Edited by Vriies
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Masina de razboi nemteasca nu stie sa se opreasca, nu are asta in setari. Nu are mila. Eu zic ca vor da bravilor romani de la 9 goluri in sus. Singura solutie pentru romani ca sa opreasca tavalugul infernal ar fi sa sape transee in gazon, ca la Marasesti, unde au oprit asalturile terminatorilor cu piepturile goale si baioneta. Nu vad insa ce baionete ar putea opune firavii astia de azi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meciul de azi a aratat exact unde se afla echipa Romaniei. Nu m-a mirat egalarea intr-un singur minut, ci m-a mirat golul din noroc pe final al lui Hagi mic.

Daca o echipa micuta pune probleme grave, ce vor face romanii in fata Germaniei si Islandei? Noroc ca nu are voie pe stadioane galeria islandeza, care face HUH din rarunchi de parca s-ar pregati sa sara ca si cumplitii vikingi din categoria grea berserkers. Armenii sunt in crestere de forma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Faptul ca Islanda nu a luat decat 3 goluri de la Germania arata ca este o echipa solida. Romania trebuie sa nu isi ia scor fluviu de la Germania, pentru ca golaverajul conteaza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spania-Grecia 1-1

Ungaria- Polonia 3-3

Franta-Ucraina 1-1

Finlanda-Bosnia 2-2

Moldova-Feroe 1-1

Turcia-Olanda 4-2

Letonia-Muntenegru 1-2

Slovenia-Croatia 1-0

 

Echipele mici au facut rezultate bune in fata celor mai titrate, mai vechi.

Ceea ce inseamna ca rezultatele devin tot mai greu de prezis.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Corect. 

Și tocmai d'aia ziceam că victoria de aseară, chiar dacă muncită și chinuită, a fost una importantă care ne dă șanse pentru calificarea la Mondiale. Macedonia de Nord nu-i chiar slabă, a prins o generație bună cu mulți jucători care joacă în campionate puternice. Faptul că i-am bătut, la problemele pe care le avem, e ok. Rămâne să nu ne împiedicăm de Armenia (a se citi: să-i batem) și să nu pierdem cu Islanda, care, fie vorba între noi, nu mai e ce a fost acum 4-6 ani. Cu nemții, chiar dacă nu cred că vom lua chiar nouă goluri, la apărarea pe care o avem, tre să fim realiști și să pornim de la premisa că nu tre să ne supărăm dacă vom pierde cele șase puncte din cele două meciuri pe care le vom juca împotriva lor. Orice eventual punct în plus cu nemții va fi un bonus.

Rămâne, cum spuneam, să ne concentrăm în special pe celelalte meciuri, respectiv cu Islanda, Armenia și returul cu Macedonia, pentru a accede după mulți ani la un campionat mondial. Mai ales că în 2022 se va termina și cu nea covidu, după cum estima amicul nostru Bill Gates. :laugh:

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce meci aiuristic au avut olandezii, aproape tot jocul mingea la ei si abia au scremut doua goluri.

Si ce urat e cu arbitru femeie. :sad:

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×