Andreyvrj 0 Report post Posted May 29, 2006 Nu numai in fotbal este rasism.Ce ziceti de treaba asta. Share this post Link to post Share on other sites
seraphimovic 10 Report post Posted May 29, 2006 (edited) ce zic?...pai nu stiu...rasismul nu mai este ce a fost dar inca este adanc infipt in noi. si cred ca protestul rapidistilor te-a inspirat. cat despre acest protest, desi are acoperire regulamentara, arunca o imagine de milogi asupra rapidistilor, ca cica am face orice ca sa castigam campionatul. si d-aia mie nu-mi place protestul asta. dar nici ce au facut stelistii nu-i bine. in caz ca n-ati observat daca ucizi un alb esti criminal...dar daca ucizi un negru esti rasist .poti injura rapidul dar nu poti injura tiganii. e complicata rau faza....si parerea mea ca nici o parte nu are dreptate totala. s-a ajuns sa se ia prea mult in considerare asa zisle sentimente ale discriminatilor. acum nu mai ai voie sa zici bancuri cu blonde ca este discriminare.cred ca topicul asta ar avea un loc mai bun la omul si societatea la politica p.s. scandarile rwspective sunt intepaturi intre suporteri. nici rapidistii nu raman datori si iau la scanat tot neamul stelei si stelistilor cu morti si vii :crazy: ...singura diferenta e ca nu-i pomenita nici o rasa sau etnie Edited May 29, 2006 by seraphimovic Share this post Link to post Share on other sites
Andreyvrj 0 Report post Posted May 29, 2006 Poate.a facut si Rapidul un protest.dar Steaua???steaua mereu cand se bucura incepe cu rasismul.......am ajuns la concluzia ca cei ce fac acest lucru excesiv ajung dependenti(aviz amatorilor) Share this post Link to post Share on other sites
seraphimovic 10 Report post Posted May 29, 2006 (edited) poate nu stii tu, dar cand se bucura rapidistii au grija sa-i dea dupa fiecare meci o portie de "bucurie" si lui radoi ..ma refer la suporteri Edited May 29, 2006 by seraphimovic Share this post Link to post Share on other sites
Andreyvrj 0 Report post Posted May 31, 2006 Macar o merita! Share this post Link to post Share on other sites
kisstina 1 Report post Posted June 2, 2006 poate nu stii tu, dar cand se bucura rapidistii au grija sa-i dea dupa fiecare meci o portie de "bucurie" si lui radoi..ma refer la suporteri nu-i nimic. important e sa nu-i dea lui banel ca atunci se cheama rasism. :good: Share this post Link to post Share on other sites
seraphimovic 10 Report post Posted June 2, 2006 nu-i nimic. important e sa nu-i dea lui banel ca atunci se cheama rasism. :D ai dreptate :good: ...unde s-a ajuns...vai Share this post Link to post Share on other sites
_cata 180 Report post Posted June 4, 2006 chiar daca se face mult tam tam si la tv pe tema asta cred ca manifestarile rasiste din romania nu doar vor continua, ci chiar vor lua amploare... Share this post Link to post Share on other sites
kisstina 1 Report post Posted June 4, 2006 dar in spania cand au inceput suporterii lui zaragoza sa-l injure pe eto'o pana l-au facut sa planga? ala e rasism adevarat nu faptul ca se trezesc cativa in ghencea sa strige "ciorile". Share this post Link to post Share on other sites