Jump to content
Forum Roportal

Rate this topic

Recommended Posts

Schengen nicht mehr!!!   Dupa ce americanii trag poarta dupa ei, se va schimba vanzarea in zona blagoslovita,  vor folosi formula romanilor: - eu l-am creat ... eu-l distrug :lol2:   Prea mult a dominat o persoana fara sa stie ce face, nu cred ca cineva o sa regrete altceva decat timpul si banii pierduti ca sa apartina de NIMIC, ca acum nu conteaza decat Deutschland.  Bine au facut ungurii si polonezii ca au refuzat refugiatii falsi si nici acum nu sint interesati.  Nu stiu cum se va termina daca nici Brexit-ul inca nu s-a finalizat, dar am impresia ca restul tarilor nu conteaza si asa.   Foarte multi germani au plecat inapoi si din State care in tinerete au venit sa studieze, li s-a oferit joburi bune si au ramas toata viata aici.   La pensie s-au dus acasa dar copiii si familiile lor au ramas ca nu se mai pot acomoda cu traditia de acolo, copiii mai ales.   Ma intreb care va fi pozitia romaniei daca Germania se inchide???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Merciful and Gracious God: -    O explozie catastrofală amenință Anglia, inca parte din Spatiul Schengen.  Arsenal îngrozitor pe fundul mării de 70 de ani.  În cala navei se află 6225 de tone de bombe și detonatoare si alte jucarii neexpirate din pacate, care ar putea distruge si o parte din continentul Europa.  Precis rusii vin in ajutor si chinezii sa salveze intact materialul pretios cu voluntari exclusiv care se angajeaza chiar sa moara eroic pentru patrie daca se intampla ceva neplanificat!!!   Asta e surpriza secolului si inceputul sfarsitului???

This is the END???

https://evz.ro/o-explozie-catastrofala-ameninta-anglia-arsenal-ingrozitor-pe-fundul-marii.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

S-a rupt lanțul de iubire Berlin-Moscova. Germania, ultimatum pentru Putin!  Din asa material casant era acel lant???  Otrava-i amara si iarna-i rece.

Nu cred ca Putin o sa-i dea un raport scris despre ce s-a intamplat cu acea persoana, ei nu sint membri de Schengen, li se ... ridica gulerul de la palton ... si asta dupa cati ani de prietenie???

https://evz.ro/s-a-rupt-lantul-de-iubire-berlin-moscova-germania-ultimatum-pentru-putin.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Merkel și Macron vor să împartă minorii neînsoțiți din tabăra de la Moria între țările UE!

Yeah!!!   Oare cine a data foc mizerabilei cladire???  da' restul "refugiatilor" unde au disparut???   Ce varsta au acei MINORI???  17 ani si jumatate!!! :lol2:  ca au traversat planeta pe jos. 

https://evz.ro/merkel-si-macron-vor-sa-imparta-minorii-neinsotiti-din-tabara-de-la-moria-intre-tarile-ue.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se va încheia la tribunal divorțul Marii Britanii de Uniunea Europeană?       Nu se va incheia nici 10 ani dupa ce se va dizolva toata uniunea europeana ca vor mai ramane  multe cazuri in aer nerezolvate dupa experienta americana!!!

https://evz.ro/se-va-inheia-la-tribunal-divortul-marii-britanii-de-uniunea-europeana.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brexit-ul, transformat în război comercial! „Blocadă alimentară a UE”, acuză Johnson ... UK-istii si asa mananca mai mult mancare indiana, ce conteaza blocadele de pe batranul continent, orez sa fie si curry si voturi pentru indianul in functie de Primar parca!!!

https://evz.ro/brexit-ul-transformat-in-razboi-comercial-blocada-alimentara-a-ue-acuza-johnson.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Europa se cutremură. Ankara a luat o decizie fără precedent și a decis să înceapă pregătirile care dau fiori reci tuturor. Este vorba de un exercițiu de tragere.

Turcii se fac auziti si vazuti din nou pe insula Cipru, partea turceasca.   Nici n-au nevoie de mai mult spatiu pentru a cuceri Europa sa ajunga la Roma ... eventual, visul maret al sultanilor in caftan si turban  :surrender:  

https://www.capital.ro/europa-se-cutremura-decizia-luata-la-ankara-se-fac-pregatiri.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×