Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

https://www.youtube.com/watch?v=2NO7ptOYDG0

Poate topicul ar merge mai bine la coltul trist, nu stiu

Actorul Sushant Singh Rajput, 34 de ani,  s-a sinucis. A fost gasit azi spanzurat in apartamentul sau. In urma cu 4 zile secretara sa a murit ( nu stiu inca in ce conditii)

Este a 15-a sinucidere in ultimele trei luni in randul actorilor din Bollywood si Tellywood, dar el este cel mai celebru si unul din cei mai buni dansatori . Socul este ca nu lasase nimic de inteles in acest sens

https://www.youtube.com/watch?v=HFX6AZ5bDDo

https://www.youtube.com/watch?v=PP3gJF7oBcI

 

Editat de Kleopatrah

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce m-a speriat aia cand venea pe spate ca un paianjen in sunete de groaza ... brrrrrr!!!!   si cu asta pe foarte lung timp am terminat cu film indian.  

Depresia nu glumeste din cate se vede oriunde ar trai omul.  E pacat de orice om dar mai ales cand un tanar paraseste lumea in acest mod.  

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce pacat! Nici celebritatea,  nici bani si nici frumusetea si nici tineretea nu umplu sufletul.

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Provenea dintr-o familie saraca, dar fiind stralucitor la studii a facut facultatea de inginerie. In cadrul facultatii s-a inscris la cursuri de dans remarcandu-se in domeniu. De acolo a fost recrutat de producatorii de seriale TV ajungand la Tellywood. Apoi a fost unul din putinii actori de televiziune care reusesc sa faca o cariera la Bollywood. Din pacate mafia si concurenta de acolo este prea mare si sansele sa te mentii sunt foarte mici.

Imi aduc aminte ca acum 5 ani cand l-am descoperit pe Hrithin Roshan in postura de dansator, am cautat sa vad daca sunt si alti dansatori buni in India. Si intr-un concurs de dans era invitat SSR cu concurentul care era protejatul lui si Hrithik era in juriu. I-a zis ceva incurajator, ca daca va munci mult va ajunge sa danseze ca el, sau ceva de genul. Tin minte ca m-a socat cat de urat s-a uitat SSR la HR. M-am intrebat atunci daca are ceva cu Hrithik sau daca sufera de vreo boala, pentru ca actor fiind, si unul bun, nu avea voie sa scape o asemenea privire in public. Nu mai gasesc acum videoclipul pe yt, dar mi-a ramas in minte pentru ca priviri din astea ne arunca si fratele meu in ultimii ani de viata.

 

 

SSRTWEET.jpg

Editat de Kleopatrah
  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa speram ca reactiile dupa moartea lui nu se vor stinge ca un foc de paie si ca se va acorda mai multa atentie sanatatii mintale, psihologiei si psihoterapiei.

 

trends.jpg

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Off, Doamne! M-a intristat topicul asta, dar e ca un semnal de alarma, prea multi tineri isi pun capat vietii si cei ramasi se intreaba de ce. E ingrozitor de trist ca nimeni nu observa nimic in neregula la ei si nici macar celor apropiati ei nu au curaj sa le spuna durerea pe care o traiesc. Saptamana asta la mine in oras o tanara s-a sinucis spanzurandu-se, avea 18 ani si voia sa devina medic, invata foarte bine. Toti au ramas consternati de moartea ei, nimeni nu isi poate explica gestul.

Revenind la topic si la episodul descris de tine, cred eu ca explica foarte bine faptul ca arareori  talentul și  munca te pot ridica si te pot mentine la un nivel ridicat, iar asta pe termen lung are efect devastator, daca nu esti fiul, sotul, sotia, nepotul, pupila etc. cuiva, doar daca esti copilul preferat al hazardului, poti razbi.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aici un videoclip in care Sushant spune deschis ca nu avea prieteni, sau ca are foarte putini prieteni. De la min 00:27

Nu e din cauza ca nu imi plac oamenii, chiar imi plac. Dar ei nu ma plac pe mine, intr-un fel considera conversatiile cu mine plictisitoare. Si chiar daca se prefac ca le place sa discute cu mine, de a doua zi nu mai imi raspund la telefon. Deci nu am prieteni. Si e nevoie de mult efort si energie ca sa fii mereu in forma, plin de viata, sa pari ca stii ce spui si sa ai sens in ceea ce spui.

 

 

Editat de Kleopatrah
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×