Sari la conținut
Forum Roportal
observant

Demascarea bisericii ortodoxe

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Acum se vede cine sunt preotii care intra in casele oamenilor si mangaie copiii pe cap cu zambete mieroase.

Pedofilia, violurile, coruperea de minori au fost mereu o realitate odioasa in randul manastirilor ortodoxe, a seminariilor teologice ortodoxe si a preotimii ortodoxe. Insa au fost musamalizate, ascunse sub pres, sa nu stie presa, sa nu afle credinciosii. Dar aceasta dosire a informatiilor a dus la raspandirea infractiunilor si la coruperea altor si altor copii nevinovati.

Citez dintr-un articol recent:

"Procurorii au adunat un maldar de probe impotriva fostului episcop de Husi: interceptari si filmari explicite cu minori violati si abuzati! Unul dintre judecatori sustine ca nu a mai vazut asa ceva in toata cariera sa. Va fi cutremur la Seminarul Teologic si la Episcopia Husi unde vor cadea si alte capete. Procurorii vor sa aduca in fata instantei si alti preoti de la Catedrala Episcopala, dar si profesori de la Seminarul Teologic. Surse judiciare au declarat pentru stiriest.ro ca procurorii vor face plangeri penale pentru cei de la Seminarul Teologic si pentru o parte din preotii Episcopiei Husilor. Majoritatea elevilor povestau la spovedanie despre abuzurile sexuale ale lui Corneliu Onila si ale lui Sebastian Jitaru, dar nimeni nu i-a ajutat. De asemenea, profesorii de la Seminarul Teologic stiau de orgiile sexuale din chiliile Episcopiei, dar au tacut. Fiind fapte penale, sustin procurorii, preotii aveau obligatia sa sesizeze politia, la fel si profesorii de la seminar. O parte dintre filmarile din dosar au fost furnizate catre procurori de calugarul Sebastian Jitaru. Aceasta a fost strans cu usa de anchetatori inca de anul trecut cand oamenii legii i-au propus o intelegere: sa isi recunoasca faptele si in schimb va beneficia de o reducere de pedeapsa. De asemenea, Denis Turcu le-a predat si el anchetatorilor inregistrari video. Jitaru este constient ca va  scapa ieftin deoarece in cazul in care va primi spre exemplu inca 5 ani de inchisoare, din condamnare i se scade pedeapsa executata, adica cea actuala de 3 ani jumate si ramane doar cu un rest infim. Si asta pentru ca se contopesc condamnarile. 

Potrivit surselor STIRIEST.RO, filmarile de la dosar sunt multe si explicite. Elevii de seminar au fost violati si amenintati sa nu sufle o vorba. Aceleasi surse judiciare spun ca, in urma cu mai bine de 3 ani, cand Corneliu „Barladeanu’” era profesor la Seminarul Teologic Ortodox „Ioan Gura de Aur”, din Husi, acesta ar fi obligat un elev (Denis T) sa intretina raporturi sexuale cu el. In caz contrar, elevul ar fi fost amenintat cu repetentia sau, mai rau, cu exmatricularea. In cursul anului 2017 Onila l-at fi violat de mai multe ori pe Denis T. Pe atunci vicitma avea 17 ani. Si Sebastian Jitaru l-a violat pe Denis in anul 2015 potrivit procurorilor care noteaza ca Denis T. este o victima comuna a celor doi inculpati. La dosar exista mai multe probe privind abuzurile sexuale cu minori de la Episcopia Husilor. Unele dintre ele s-au prescris fiind mai vechi de zece ani. Procurorii ieseni afirma ca una din victimele fostului episcop de Husi este actual preot. Cel mai probabil anchetatorii fac referire la Ionut Ursac, preotul din Deleni. De altfel, imagini cu aceste intretinand relatii sexuale cu fostul preasfintit, au aparut in presa tabloida inca de acum trei ani. Procurorii au audiat zeci de martori, iar printre acesti au fost multi elevi de la Seminarul Teologic. Multi au refuzat sa depuna plangere impotriva lui Onila si Jitaru. Exista insa patru victime care n-au mai rezistat si le-au povestit procurorilor despre violurile de la Husi. Strict juridic, fostul episcop este acuzat de violurile din 2017, victima sa fiind Denis T. Sebastian Jitaru este acuzat de violuri, agresiune sexuala si santaj, fapte comise din 2015 pana in vara anului 2017, atunci cand a fost arestat. Anchetatorii sustin ca una din victimele lui Jitaru, a vrut sa se spanzure dupa ce a fost violata. Corneliu Onila si Sebastian Jitaru nu au dat declaratii in fata judecatorilor si nici nu a avut loc vreo confruntare intre cei doi si victimele lor. 

De-a lungul anilor, la Seminarul din Husi au avut loc numeroase orgii sexuale care i-au avut protagonisti pe elevii de la Seminarul Teologic din Husi. Acestia le-au povestit cu lux de amanunte procurorilor cum au fost abuzati sexual de fostul episcop si cum nimeni nu a facut nimic pentru a opri acele abuzuri. Nici directorul Seminarului Teologic, preotul Andrei Zagan, sluga credincioasa a episcopului porno, Corneliu Barladeanu, nu a fost deloc interesat de dramele elevilor chiar daca stia ce se intampla. Zagan risca acum sa dea socoteala in fata legii. El a inchis ochii ani la randul in fata nelegiuirilor. A primit in schimb functii, bani si o parohie pe masura unde i s-a dat mana libera sa faca ce vrea. “Directorul Zagan stia multe din cele intamplate. Am avut un coleg de seminar care i-a povestit ca a auzit anumite chestiuni. Nu stiu ce s-a intamplat in urma acelei discutii, dar la doua saptamani dupa ea, acel coleg a renuntat la scoala”, povesteste un fost elev al Seminarului Teologic din Husi pe o retea de socializare. Preotul Andrei Zagan a fost tot timpul un protejat al Episcolpului Barladeanu. Inca din adolescenta, el ii cara geanta Preasfintitului, iar in ultimii ani era ca si o umbra a acestuia. Intre cei doi exista o stransa relatie de …prietenie. Alaturi de Zagan, alti cativa preoti de la Episcopia Husilor, risca sa se aleaga cu dosare penale pentru omiterea sesizarii unor infractiuni."

Intreg articolul aici:

https://stiriest.ro/2020/05/23/filmul-evenimentelor-care-au-dus-la-arestarea-lui-corneliu-onila-alti-preoti-sunt-vizati-de-procurori/

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Astia sunt un puroi care a fost tolerat si protejat prea mult timp. Li s-a urcat la cap ca ei nu patesc nimic, ca poporul are respect pentru un om in sutana si ca ei pot face orice. Se acopera si se protejeaza intre ei pana in ultima secunda. Foarte bine, sa ii vada toata lumea in toata mizeria lor, pentru ca vinovati nu sunt doar cei care au comis faptele, ci si toti care stiau si au tacut.

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Kenneth Copeland indeplineste cu zel si piosenie porunca lui Cristos de a imparti toate averile sale saracilor pentru a se putea mantui.

 

La fel au inteles si ultraortodocsii

 

fzpc626tvob11.jpg

 

Hyperortodocsii il acuza pe Osho ca a avut 93 de Rolls-Royce-uri (ceea ce e e o dovada de infantilism, doar copiii colectioneaza). Osho a zis ca crestinii sunt invidiosi si vor sa i le confiste (ceea ce s-a si intamplat dupa ce l-au matrasit pe Osho). Dar megaortodocsii au parcuri auto de masini de lux (una din ele e cat un apartament in marile orase). Iar aici, inlocuitorul extrapios al lui Onila la carma Husilor vine in Bentley de epoca la supersfestanie, ca sa onoreze cu Cristos care a mers pe jos si pe magarus:

 

 

Poze cu masinile de lux ale prealuminosilor. Ortodocsii de rand, care muncesc in fiecare zi 8 ore, o ora dus in trafic, o ora intors, ca sa puna o paine pe masa copiilor, au asa ceva? Cand au muncit preaparazitii sacri in viata lor de huzureala pentru a-si permite asa ceva? Cum au reusit sa puna deoparte din salariul lor de functionari publici luna de luna pentru astfel de bolizi?

Admirati aerodinamica monstrilor motorizati in acest articol preaminunat scris si ilustrat:

https://morometia.ro/ofcr/clerici/preoti-inavutiti/masini-lux-preoti/

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acest videoclip megasmerit arata care este imaginarul preafericitosului, cu ce isi ocupa el mintea zi cu zi, meditand la doctrina saraciei absolute predicate de Cristos, in care zicea ca mai usor trece o camila prin ac decat sa intre un bogatas in rai:

 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, asa reiese din interviu, ca el e.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×