Jump to content
Forum Roportal
no-user-name

Anul 2020- un an catastrofal?

Rate this topic

Recommended Posts

Ianuarie -  criza din Iran ,  Incendiile din Australia,  invazie de lacuste in Africa,   o serie de cutremure si inundatii,  si izbucnirea epidemiei de coronavirus in Wuhan, China 

Februarie - Brexit fara acord cu UE si crash-ul burselor

Martie-  Epidemia de coronavirus se extinde in Italia si Iran.  Multe tari din Europa, America de Nord si Asia intra in carantina.   Incepe criza economica si creste somajul.  

Aprilie-   numarul celor ucisi de  pandemia de coronavirus ajunge la  100 000 , si la 2 milioane de infectati.  Plus incendiile din Ucraina care propaga prin vant radiatiile de la Cernobal si eruptiile vulcanice din Indonezia. Mai pe la finalul lunii aprilie vor trece pe langa planeta un asteroid si o cometa.

 

Si anul 2020 e abia la inceput.

Cine stie ce dezastre vor fi la vara, de la uragane la seceta si inundatii.  

Sa nu uitam ca in noiembrie vor fi alegerile prezidentiale din SUA, intre  Biden si Trump , doi politicieni batrani, senili, populisti infecti de la stanga la dreapta.  

Edited by no-user-name

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Si cand te gandesti ca anul 2019 a fost chiar un an bun.  

Mai ales pentru Romania, 2019 a fost cel mai bun an din ultimii 10 ani. 

 

Fara Caracal,  a fost un an bun pentru Romania. Piata s-a dezvoltat, stilul de viata a devenit mai bun,  afacerile ieseau pe profit, incepea o usoara crestere economica, liberalii revenind la guvernare in forta dupa 3 ani de cosmar PSD, nu mai zic de vizita Papei , Ciolos care a devenit sef ALDE,  Geoana care a ajuns nr.2 in NATO,  Halep care a castigat finala de la Wimbledon,  si Iohannis castigand alegerile cu un record de voturi in fata Vioricai Dancila.   A fost un an in care Romania a inceput sa se afirme la nivel global. 

Si vine 20-20 care ne baga la sapa de lemn! 

Edited by no-user-name

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aprilie  25, 2020  -  Kim Jong Un este în comă?!?!?!   asta e intrebarea secolului XXI la care nu se stie cand vom avea un raspuns real.  Presa maghiara a fost informat ca a murit liderul comunist ... 

Edited by The Unknown
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

daca a murit kim jong un, o sa ii urmeze atunci kim jong doi

Edited by Enki
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

doar in cazul cand "un" inseamna "unu" si in limba coreana :pardon: ... si in japoneza stiu un cuvant dar in koreana nimic.  Sayonara!  (film cu Marlon Brando, merita vazut.)   

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asteroidu fu si se du

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am iesit azi noapte in curte sa ma uit pe cer cum arata in ajun de Apocalipsa.  Imaginez ca si in univers acele astre circula ca noi pe un drum/traiectorie, invizibila dar multe alte stele se refugiaza din calea unui meteorit de dimensiuni mari sa nu fie desfiintati de la vitezomanul celebru!!!   Asta voiam sa observ pe cer, daca exista o deplasare de stele in grup, dar era calm. 

 Pe langa Luna la o distanta mare in doua parti am vazut 2 chestii foarte stralucitoare, una era chiar mare pe langa restul ca mai erau vreo 40 de corpuri luminoase dintre care multe erau avioane, m-am convins repede.    Am tras un scaun in gradina ca ma durea deja gatul sa ma uit sus pe cer si am observat tot ce se putea si tot ce se misca, dar erau doar avioane care ori plecau spre California sau mai incolo, ori veneau din acea directie si mergeau spre Est.  Nu cobora nici unu in Arizona ca erau prea sus si noaptea este inchis aeroportul.  Niciuna din obiectele vizibile NU erau aproape de Pamant desi foarte stralucitoare dar erau fixe pe cer.   O sa mai incerc si la noapte cerul sa vad daca este vre-o diferenta.   Sper sa fi luat si Virusul cu ei in alte orizonturi.    

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

cel mai de rahat an pe care l-am trait.

culmea e ca nici macar nu-i adevarat.

ma rog, pe de o parte e adevarat.

  • Like 2
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu n-am vazut nici asteroid, nici cometa. :no: imi vreau banii inapoi.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×