Jump to content
Forum Roportal
alexalex12345

ce parere aveti?

Rate this topic

Recommended Posts

Hello TPU. Ce parere aveti de astia cu gagici urate? adica eu ii vad pe toti cei care arata bine, cu grade, cu bani ca au gagici si femei misto din tipla cu o alta personalitate si o alta atitudine.Ei vor sa zica ca pfoai noi suntem niste persoane bune acceptam si gagici urate, suntem cu plecari in afara, cu munca, mari distractii, aventuri si vor ca si eu sa fiu langa ei cu ei si cu uratele lor auzi =)). dar uita te ce au toti care arata bine langa ei si n ar accepta vreodata ceea ce au ei.Eu sunt de parere ca au gagici naspa si urate ca nu se uita alta mai buna la ei. Voi ce parere aveti?

Edited by alexalex12345

Share this post


Link to post
Share on other sites

totul este foarte simplu , SUNT NUMAI OAMENI MARI CARE AU BANI SI CARE ARATA BINE AU O ALTA ATITUDINE AU GAGICI SI FEMEI BUNE DIN TIPLA SI COPII LOR LA FEL SI SUNT ALTFEL DE PERSOANE CARE AU GAGICI URATE SI TERMINATE VAI DE ELE, ASTIA DE CE AU URATE? SI MAI VOR CA EU SA FIU LANGA EI SI TOATE ASTEA =)) DAR UITA TE CE AU TOTI CARE ARATA BINE LANGA EI. CINE VREA SA INTELEAGA INTELEGE.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cine te vrea langa ei cu una urata???  ca nici eu nu inteleg mai nimic din materialul/ideea asta parca adus de potop la mal.

Simplu e in mintea ta, insa noi functionam altfel.  Tu ai o problema, cred ca nu-ti gasesti o femeie frumoasa desi te consideri atractiv, iar unu scund, gras cu burta, ochelari cu dioptrie mare, care lucreaza la un Institut Nuclear, se afiseaza cu o papusa Barbie si traiesc fericiti.   "Banii aduc fericirea" ... :o: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu pot avea iubita frumoasa , sunt un tip aratos si ma plac multe fete bune. era vorba de astia care au urate, toti terminatii cu 2 3 clase care nu sunt placuti de nicio fata buna si au toate uratele langa ei cica sa fiu si eu langa ei , n au nimic atragator, se tot baga in seama cu mine si vor ca eu sa stau langa ei si langa uratele lor:)) Am vecini cu grade mari, care arata bine, au o altfel de atutudine, au gagici si femei bune si n ar accepta vreodata ceea ce au astia langa ei, adica pe uratele lor. Astia au numai urate si cica sunt si ei cineva, daca dau fb`u vreunia , la vreo fata buna cu capu pe umeri, ma blocheaza aia si nici ca mai vorbeste cu mine, iar ei cica sunt si ei ceva.

Toti care sunt oameni mari care arata bine  , cu grade, cu o atitudine , vedete , vllogari pe youtube au gagici misto din tipla. astia de ce au toate uratele si terminatele langa ei? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unde traiesti ca unii au un harem langa ei???    E vorba de cont pe FB???  acolo nu conteaza cate si de care ai, like-uri sa-ti dea, cred, ca eu nu sint membru pe acolo :no: si nici nu ma preocupa vreodata cine cu cine se imprieteneste, cate clase au si asemenea amanunte.    Cum sa inteleg "uratele terminatele"???  

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai ba . nu e vorba de fb, ma refeream la pozele lor, cand ii vad ce fel de persoane sunt. ce nu intelegi din ceea ce am zis. astia au numai urate si toti care arata bine au gagici misto, eu cred ca unu cu gagici misto din tipla ar intelege ce vreau sa zic si ar spune ca mine, deodata ce si el are la fel. 

 uite aici un mare exemplu, cum ca toti care arata bine si au o atitudine adevarata, nu accepta orice gunoi langa el, asta se pupa pe acolo cu toate care arata bine si pe asta a ignorat o in ultimu hal si radeau toti  de ea. daca era asta pe  aici sareau toi terminatii astia pe ea iar asta a refuzat o. ce parere poti avea de astia cu uratele lor?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stimate domn, o femeie "urita" poate avea o multime de alte calitati pe care o femeie frumoasa e posibil sa nu le aiba. Frumusetea oamenilor paleste in timp si tot cu inteligenta si frumusetea interioara vei ramine ... sau cu lipsa lor :smile:

Nici nu mai vorbesc de faptul ca ceea ce tu consideri a fi o femeie urita altii o pot considera ca fiind frumoasa.

De asemenea, nici nu mai vorbesc de faptul ca barbatii nu cauta neaparat femei frumoase, ci femei interesante :derisive:

Mai mult, nici nu mai vorbesc de faptul ca doar persoanele superficiale se uita doar la ambalaj fara sa-i intereseze ce este inauntru.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×