Jump to content
Forum Roportal

Rate this topic

Recommended Posts

Am inceput o relatie de cateva luni, totul era foarte bine dar acum am inceput sa imi pun unele intrebari.Am o relatie cu un baiat de 20 de ani din Israel la inceput se comporta diferit sau poate asa am vazut eu.Am incercat sa-l inteleg din diferite puncte de vedere dar cand avem discutii mai serioase nu ajungem la nici o concluzie.Parintilor lui le.a spus ca suntem prieteni buni, nu ca avem o relatie, motivand ca nu vrea sa.i dezamageasca ca el a venit sa invete medicina si inca are 20 de ani.Cand l.am intrebat de ce nu putem sa punem poze pe retelele de socializare a spus ca nu vrea sa stie lumea ce face el.Nu stiu ce sa cred.Cand iese cu prietenii lui de putine ori m.a invitat si pe mine.Am constatat ca  noi nu prea iesim impreuna.Nu stiu de ce se comporta asa, si totodata arata ca este interesat de mine..si spune ca vrea sa continuam relatia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cei (cele) care zboara din floare-n floare si au simultan mai multi parteneri, prefera sa ramina liberi in ochii tuturor, deci si pe retelele de socializare.

Desigur, exista si varianta ca nu te place suficient de mult incit sa aveti o relatie clasica, exclusiva.

Cel mai bine este sa te comporti ca si el ... sa fii "oglinda" lui. Daca simti ca nu sinteti un cuplu in adevaratul sens al cuvintului esti libera sa te vezi si cu alti barbati.

Edited by Gaslight

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atata timp cat iti pui semne de intrebare, inseamna ca ai indoieli privitor la sentimentele lui pentru tine. Si bine faci. Asculta-ti instinctul.

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi era rau si consider ca ar fii trebuit sa stea cu mine dar el a preferat sa bea bere cu verii lui.Am plans de mam umflat...Pentru ca aveam atatea asteptari..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 1 minut, The Unknown a spus:

Esti evreica??? 

Buna intrebare. Mielena cred ca nu stie in ce s-a bagat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este vorba de faptul ca el va tine mereu cont de familie si de parerile parintilor sai. In mod sigur are ceva aranjat in israel, dar daca te multumesti cu o relatie pasagera, pentru el, atunci go on. Este ok!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×