Sari la conținut
Forum Roportal
Lxn

Controlul creierului la distanță cu aparatura psiho-electronică.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Apreciez că traficanții de aparatură psihotronică (sau de "servicii" aferente acestei aparaturi) sunt în echipă cu companiile de marketing și intermedieri și negociatori sau consultanți de tot felul (chiar și de matrimoniale). 

Oricum, nu era greu de ghicit cum apare banul gros și aparent legal: din intermedieri în care se face abuz de aparatura psihoelectronică. Această practică "profesionistă" ar putea fi lejer numită "trafic de influență". Prosperitatea din ultimii ani a companiilor de intermediere pe tot mapamondul îmi apare în sfârșit explicabilă: se datorează, comercializării, în secret, a acestei tehnologii militare (contactul la distanță cu creierul angajaților sau subordonaților), așa încât să fie forțate între civili contracte dezechilibrate.

La bază, se practică "îndulcirea" clientului ca să plătească pe un apartament, casă, job, mașină... soție sau alte tipuri de contracte atât cât nu face. Sigur că se poate și întoarce foaia și genera sentimente de repulsie, teamă sau disconfort față de o afacere. Din aceste manevre, intermediarii împușcă diferențe groase de preț

Editat de ♫ Blues ♬
Edit font
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ceea ce trebuia să fie aparatură pentru uz medical sau militar a invadat societatea civilă profitând de ignoranța civililor cu privire la tehnica militară și folosind pretexte produse în acest scop de unii politicieni: lupta împotriva terorismului. Ce se face, este cu toul altceva: forțare unei "verticale" sociale în mod abuziv, care este aproape de de a degenera în sclavagism.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Secretul acestei tehnologii a fost multă vreme bine păstrat sub amenințarea morții.

Înainte de a fi uciși fizic, denigrarea celor ce dezvelesc aceste abuzuri sau crime este executată sistematic și cu multă rigoare.

Când cineva își dă seama de aceste lucruri și nu se dedică cu totul "păstrării secretului", i se înscenează un "proces extrajudiciar", adică o așa zisă vină și o persecuție până la moarte, care să apară majorității martorilor (superficiali) ca una din următoarele variante: "justiție divină", "tribunalul conștiinței", "karma", "răzbunarea fostelor victime", "justiție masonică" sau "datoria unor răzbunători ai ...morților".
Manipularea este grosolană: nu este nicio justiție aici, doar înscenare. Dar, asta este "arta" mafioților, cu care ei se debarasează de cei ce informează majoritatea despre abuzurile celor puțini și foarte răi...inimaginabil de răi.
Așa se propagă ignoranța de-a lungul mileniilor, de pare că nu mai scăpăm niciodată de nedreptate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se spune ca "Fiinta Umana" este in asa fel creata, incat poate sa "bata" orice fel de tehnologie si ca tocmai de aceea Omul a fost tinut multa vreme in ignoranta, pentru a nu putea ajunge la "vremea" ("maturitatea")"activarii lui", pe deplin, in toata "splendoarea lui".

Editat de LuciaD
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce am înțeles din Biblie este: "spiritul este tare, dar carnea este slabă". Cel puțin în mediul în care microundele sunt ușor propagabile prin mijloace tehnice, adică pe Pământ, și nu sub Pământ sau sub mare sau în (navele metalice din) cer, omul este așa de vulnerabil la microundele ce se propagă fără obstacole încât, dacă vrea să supraviețuiască veșnic (ca specie), trebuie să se abțină de la a dezvolta această tehnologie (pomul cunoașterii - tehnologia "șerpilor" eterici extrage orice informații din capul oricui dar și injectează voci sau alte procese neurale). De aceea și legea 2 din decalog: nu copiați tehnologia destinată altor spații.

Dar problema robiei creierului a rămas se pare foarte spinoasă și ucigătoare în ciuda mileniilor de "evoluție". Conchid că nu făcurăm evoluție așa cum era necesar vieții pe Pământ. Ne ascundem acum degeaba unii de alții: am eșuat (din nou), ca specie de suprafață capabilă să se dezvolte în mod real și să trăiască cât Pământul.

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 15 ore, SenAnlatKaradeniz a spus:

Și cum putem să ne protejăm de aceste pericole?

Ne asociem cu Extra-Terestri ... ei au haine protectoare si de razele soarelui si alte arme inafara celori de pe Terra  ... :mda: 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

După toate aparențele, serviciile secrete românești, dar și ale altor state vestice, iradiază oamenii ca să îi stoarcă de bani. Deja povestea cu șantajul pe informații (despre fărădelegi) nu se mai practică, ci chiar tortura directă... sub oblăduirea NATO. Altfel nu pot să îmi explic amploarea fenomenului în țările cele mai civilizate.

 

E-T au...dar nu ne apără (de ei înșiși?), de ce oare.

 

Tartorii microundelor folosesc tehnici NLP ca să asocieze sistematic frica, disconfortul, durerea cu cuvintele "EU" și "Germania". Poi, nu știm noi, totuși, cine a dezvoltat NLP? La un copil fără discernământ ce atitudini vor crea aceste programe? Dar la un brainwashed la care, după un "brainstroke", se refac unele imprintinguri de prin inconștient, dar nu mai știe nici el cum i s-au cultivat?

Nu pot să nu bănuiesc că asta li se face multor copii.

Deocamdată, din ce se face, deduc că este pe agendă dezintegrarea UE. Mai greu îmi vine să cred că se experimentează ceva așa de "ambițios" precum izolarea EU-lui în cadrul psihicului, ca fiind un "element traumatizant". De la lichidarea ego-ului până la sclavie, ce diferență ar mai fi?

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 1 minut, Lxn a spus:

După toate aparențele, serviciilecsecrete romānești, dar și ale altor state vestice, iradiază oamenii ca să îi stoarcă de bani. 

Stiam ca Serviciile Secrete vor informatie nu bani ... de cele romanesti n-am avut idee cu ce secrete se ocupa :lol2:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 32 minute, The Unknown a spus:

Stiam ca Serviciile Secrete vor informatie nu bani ... de cele romanesti n-am avut idee cu ce secrete se ocupa :lol2:

Cum adica nu ai idee? Toata lumea stie ca tu esti sefa serviciilor secrete romanesti.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×