Buna !
Sper sa imi citeasca si mie cineva povestea si daca se poate ceva sfaturi ...
Am 40 de ani, sotia are 30 suntem casatoriti de 10 ani si avem o fetita de 5 ani jumate impreuna.
De ceva vreme incoace adica mai exact din 2017 fiindca au existat niste faze care m-au facut sa imi pierd increderea in ea am inceput sa urmaresc masina pe GPS si telefonul ei noaptea luat la puricat ! Stiu ca nu e frumos, nu e ortodox dar vroiam sa descopar ce se intampla cu ea, cu noi ! Orice tentativa de a discuta face to face este prada esecului, ca eu sunt prea gelos, ca eu nu inteleg, ca exagerez ca de fiecare data ,ca nu a facut nimic gresit,..etc.
Si acum sa revenim la titlul subiectului ... o identitate dubla ?!?
Ce am descoperit in mesajele ei, chat-urile ei... Nu stiu si nu inteleg, nu pot sa imi imaginez de ce o femeie maritata si cu un copil vrea sa para ... CURVA. Pardon de expresie, dar asa reise. In discutiile cu prietenele ei cele mai bune (BFF le zice) si unii prieteni (de liceu sau facultate) ii place sa inventeze povesti ca s-a culcat cu nu stiu cine, ca s-a pupat cu nu stiu cine,... de ce zic inventeze? pentru ca in proportie de 90% stiu exact unde si cu cine se intalneste si acele povesti nu se suprapun cu realitatea. Mai mult persoanele in cauza sunt reale (din lista de prieteni). Nu zice ca s-a culcat cu Marius si acesta nu exista in lista de prieteni sau cunostinte, ci cu Dan care exista ba mai mult sunt 2 sau 3 de Dan.
Fete si baieti, femei si barbati nu mai stiu ce sa cred, ce sa ma fac, Am nevoie disperat de un raspuns. De ce cineva si-ar insusi proprietatea de mai sus ?!? acum in viziunea mea CURVA este femeia care se culca si cu altcineva in afara de SOT, nu luam in calcul PROSTITUATELE care din pct. meu de vedere se culca cu oricine pentru bani sau alte beneficii.
Dar daca totusi e adevarat ? si poate mi-a scapat mie, poate chiar s-a culcat cu cineva. Iar daca nu e adevarat ceea ce simt si cred de ce ar inventa asa ceva ? atat de grav !
Va astept pe calea bitilor ...
O seara minunata !
Cristian.