Jump to content
Forum Roportal
moon_angel

Pe ce criterii ne place muzica?

Rate this topic

Recommended Posts

Vorbind de muzica....petrnu cei care sunt pasionati de muzica.....pe ce criteriu iti alegi stilul de muzica preferat???Adica ce ii incanta pe oameni in general??Versurile???Sunetele???Sau ce??e o simpla curiozitate....cu ce ne atrage muzica asa de tare??? :afro: :flower: :geeca:

Eu cred ca si personalitatea e un factor important in alegerea muzicii.Versurile au un rol major...pentru ca daca ele nu-ti spun nimic..nu-ti transmit un mesaj...nu te atrage..bineinteles mai e si ritmul melodiei...

o piesa mai veche "spune" asa: music is the caey. pentru mine si nu numai, muzica e ceva f important. o asculti cand esti vesel, cand esti trist, cand ti-e lene, cand nu ai chef de teme, cand ti-e somn, in autobuz, in masina, pe strada (daca poti), in restaurant, IN CLUB, la scoala, la baie, o canti sub dus (eventual), in vise.... oriunde! deci, pana la urma ce e si cu muzica asta? va zic eu: E ca AERUL, pe care fiecare si-la alege dupa cum il duce capul, inima, gustul: dupa instrumental, dupa versuri, dupa voce, dupa imaginea celui ce o promoveaza, dupa vechime, dupa clip etc. Cel mai rau e ca unii isi aleg un stil muzical "preferat" doar asa...sa fie acolo, fara sa stie nica de el si tot ce inseamna asta. Si totusi...mai grav e atunci cand cineva spune ca ii place ceva, doar pentru. a ascunde o "identitate muzicala" mai putin apreciata! :x({|= :dee/

Da iti dau dreptate dj_hestia...vad ca din pacate mai nou se poarta efectul de turma....daca la majoritatea le place un anumit gen si tu te iei dupa ei....lipsa de originalitate e in floare :x....oamenii se iau dupa "ce e la moda"indiferent daca le place cu adevarat sau nu.De ex e la moda sa urasti manele sau sa-la injuri de Pilif nu?Cu toate ca acei oameni asculta la greu manele dar vor sa para altcineva

asa e deea_s! dar si mai rau e ca atunci cand se "dezlantuie", fatarnicii (in cazul de fata), o fac in asa fel incat sa stie toata lumea! si ma refer la momentele in care esti pur si simplu fortat sa asculti ceva ce nu-ti place. si traiesc asta pe propria piele, in fiecare zi, "gratie" vecinilor mei. Este exasperant cand, la ore FOARTE nepotrivite izbucneste de deasupra tavanului un val imens de manele si muzica lautareasca, la care se mai adauga si dedicatii live!!! :x

Gandim la fel.....:x.....iti dau dreptate.....am inteles ca-ti plac manelele frate si iti respect gusturile dar aia nu inseamna ca sunt obligat sa-ti ascult si eu asa numitul gen muzical :pee......de aia sa-au inventat castile.....sa asculte muzica la casti...nu? :x))

suntem pe aceeasi unda! :dee dar nu multi gandesc asa! majoritatea cred ca e placut sa fii "darnic", sa le dai si celorlalti sa asculte odata cu tine! se pare ca nu au auzit de proverbul ala "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!" :x