algebra 0 Report post Posted May 8, 2006 Cam cati bani se mai pun la o nunta ? Pt o pers si pt doua, in euro...ca cica asa se face mai nou...Merg la o nunta la niste prieteni f buni, la un restaurant super... La o nunta am auzit ca fiecare invitat a primit o caserola cu prajituri, caserola din aia mica, in folie, si cine nu a vrut sa le manance acolo si-a luat caserola acasa...Ce ciudat, ca doar lumea e obisnuita sa se serveasca de pe platouri, nu sa primeasca doar o portie. Share this post Link to post Share on other sites
flori de camp 33 Report post Posted May 8, 2006 Cam cati bani se mai pun la o nunta ? Pt o pers si pt doua, in euro...ca cica asa se face mai nou...Merg la o nunta la niste prieteni f buni, la un restaurant super...La o nunta am auzit ca fiecare invitat a primit o caserola cu prajituri, caserola din aia mica, in folie, si cine nu a vrut sa le manance acolo si-a luat caserola acasa...Ce ciudat, ca doar lumea e obisnuita sa se serveasca de pe platouri, nu sa primeasca doar o portie. norocul meu ca nu am prea mers la nunti sofisticate. anyway...de faza cu euroii am mai auzit, dar acum depinde si de loc si statutul social al mirilor. si eu am niste nunti anul asta si zic ca 1 milion (in functie de buget 1,5-2 milioane, mai ales daca esti si ruda foarte apropiata sau apropierea dintre tine si miri) peste costul meniul e ok. Share this post Link to post Share on other sites
OacOac 11 Report post Posted May 8, 2006 Depinde de nunta. Daca e sofisticata tre sa scoti pe putin 3 mil vechi din buzunar pe pereche :flowers: Daca e mai putin fastuoasa merg si 1.5-2 mil Share this post Link to post Share on other sites
Miss Bitch 343 Report post Posted May 8, 2006 Depinde de nunta.Daca e sofisticata tre sa scoti pe putin 3 mil vechi din buzunar pe pereche :flowers: Daca e mai putin fastuoasa merg si 1.5-2 mil Cam asa. In euro....de la 50 de euro in sus. ;) Depinde de nunta. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted May 8, 2006 :flowers: daca esti invitat, atunci sigur trebuie sa te scuturi prin portofel dupa min 100$, insa daca doar te strecori la o nunta, unde e haleu si distractie, atunci nu te costa decat taxiul Share this post Link to post Share on other sites
kodat 1 Report post Posted May 10, 2006 cat mai multi... Share this post Link to post Share on other sites
kisstina 1 Report post Posted May 10, 2006 fara numar,fara numar,fara numar....nu prea stiu cati bani se dau...la mine mereu rezolva parintii problema asta. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Silentia lunae 0 Report post Posted May 10, 2006 Cam cati bani se mai pun la o nunta ? Pt o pers si pt doua, in euro...ca cica asa se face mai nou...Merg la o nunta la niste prieteni f buni, la un restaurant super...La o nunta am auzit ca fiecare invitat a primit o caserola cu prajituri, caserola din aia mica, in folie, si cine nu a vrut sa le manance acolo si-a luat caserola acasa...Ce ciudat, ca doar lumea e obisnuita sa se serveasca de pe platouri, nu sa primeasca doar o portie. Nu e nimic ciudat in a oferi invitatilor o caserola cu prajituri. Este o practica din ce in ce mai des raspandita si, pana la urma, este mai igienic decat sa tii platoul cu prajituri cremoase pe masa ore in sir. Vara poate fi un dezastru...Caserolele se pastreaza la frigider si se ofera la plecare, cate una fiecarui invitat. In ceea ce priveste suma de bani, trebuie sa tii cont de pretentiile restaurantului, adica sa acopere macar costul tacamului si, eventual, sa mai ramana ceva si pentru miri. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted May 11, 2006 (edited) ;) cunosc pe cineva , care in plic introduce doar xeroxuri...inka nu l-a prins nimeni. din ciclu:nu incercati acasa singuri! Edited May 11, 2006 by raulmaniac Share this post Link to post Share on other sites
flori de camp 33 Report post Posted May 11, 2006 Nu e nimic ciudat in a oferi invitatilor o caserola cu prajituri. Este o practica din ce in ce mai des raspandita si, pana la urma, este mai igienic decat sa tii platoul cu prajituri cremoase pe masa ore in sir. Vara poate fi un dezastru...Caserolele se pastreaza la frigider si se ofera la plecare, cate una fiecarui invitat.In ceea ce priveste suma de bani, trebuie sa tii cont de pretentiile restaurantului, adica sa acopere macar costul tacamului si, eventual, sa mai ramana ceva si pentru miri. :doh: io vreau fursecuri la cafea ;) Share this post Link to post Share on other sites