Sari la conținut
Forum Roportal
mariuslecrec

analize sange

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

am facut recent niste analize

leucocite 6,3

hematii 5,74 ?? aici sunt putin marite interval 4.3- 5.7

restul de la hemoleucograma sunt in limite normale

vsh 3 

colesterol 124.58

glicemie 78

trigliceridele putin scazute 35.76  interval 40-150

potasiu putin scazut 3,37 interval 3.5-5.3

 

hematiile sunt putin marite , oare e ceva?

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eram nerabdatoare sa aflu de rezultatele mele si am sunat doctorul sa vad daca le-a primit.   In State daca sint in limita normala rezultatele la sange sau la orice, nu te anunta, doar daca ceva nu este in ordine esti chemat imediat in cabinet.  Totul este perfect, a mai scazut spre bine din fiecare aparte cerut pe recomandare desi au fost in limitele normale si mai repetam toate analizele peste 4 luni.    Daca ma doare ceva are de-a face cu presiunea atmosferica sau schimbarea vremii, al temperaturii, trecerea timpului, etc., ceea ce nu prea se trateaza cu nimic pana nu este rupt ceva sau necesita operatie chirurgicala.          

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc, doctorul crede ca e ceva de primavara, ceea ce eu nu cred ca-i de la polen si alea toate ce aduce vantul si norii de ce se descarca ... astea-s americanisme.

 

Tot am dureri, de aceea am sunat, voiam sa aflu noutati si de ce ma doare inca desi respect tratamentul cu cea mai mare exactitate???   Deja nu mai suport schimbul de viata care a aparut cu aceste dureri, sa am grija sa nu cad, ca atunci deja sint intre alte paranteze.   Daca pana Marti nu simt schimbari, dau telefon si se va apropia din alt colt cazul ca s-ar putea medicamentele isi arata efectul cateodata mai tarziu.   Acum ma simt si slabita in general ca nu ma misc destul, de frica sa nu cad, afara din casa doar acompaniata merg, nu conduc masina sa nu fiu gasita eventual "sub influenta" de ceva intr-un caz aparte ca n-am chef sa fiu arestata, etc.  Ma vait toata ziua la stat pe ceva sau de ridicat iar o alta serie de dureri apar pe ici colo in diferite momente al zilei care dureaza o vreme.    Cat se poate de neplacuta situatie.       

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce este sângele de aur. Ce se spune despre persoanele cu această grupă sanguină 

"Aproape toate persoanele de pe planetă au un Rh pozitiv în sânge, excepție făcând doar 43 de oameni, care au fost identificați cu un Rh negativ".

*Nu-mi vine sa cred ca doar 43 de persoane pe PLANETA TERRA au RH+ in sange!!!*

Sotia verisorului din Oradea a avut aceasta mentiune speciala in sange,  Rh- ... s-a dus in Ungaria la Budapesta pentru un tratament sa ramana insarcinata in 1978 si a nascut o fetita sanatoasa dupa ce a stat in spital toata perioada sarcinei.  In Romania  nu era posibil atunci acel tratament.  Fiica lor esta le fel Rh- dar nu vrea copiii, a divortat de 2 ori ca mereu merge la Las Vegas sa joace Poker si pierde in favoare profesionalilor in cateva secunde zeci de mii de dolari.  Au emigrat in State si n-au probleme cu tipul de sange mai departe.   Eu nimic deosebit n-am vazut la ea sau la fiica ei inafara ca le place alcoolul afara din cale, nu pricep valoarea banului, si NIMENI nu conteaza pentru ei.  Din cauza cum vorbesc cu lumea sint singuratice ca nu se leaga prietenii daca mereu ele sint deasupra  ori cine si orice, dar asta vine de la prea mult alcool.   Asa-i si vecina la caracter, daca nu-i calea ei drumul bun, urla iesita din minti, tot alcoolica, nu grupa sanguina speciala.   

Fiul a avut o colega de clasa la facultate tot cu sange Rh- dar nu-si facea probleme.   Invataul era prioritatea ei sa aibe viata mai usoara!!!

https://www.impact.ro/ce-este-sangele-de-aur-ce-se-spune-despre-persoanele-cu-aceasta-grupa-sanguina

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sânge de Aur ... Sange Albastru ... Sange ... care mereu salveaza viata!!!   Pe noi ne cheama sa donam, dar nu ma duc, pentru ca nu demult cand era cu Vaca Nebuna nebuneala pe Planeta, nu accepta sange de la cei care au pus picior pe pamant din Europa rurala, si nici nu stiu cand s-a terminat acea criza care nu a pornit din Europa, din carne importat de undeva in U.K.    

https://www.capital.ro/cea-mai-speciala-grupa-de-sange-din-lume-descoperire-uluitoare-i-se-spune-sangele-de-aur.html   

Descoperire uluitoare despre această grupă de sange.  Potenţialul său de a salva vieţi este uriaș.  

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Merg azi Sambata dimineata la un centru de luat sange pentru analize ca nu sint multe deschise si pe ger deja stateau vreo 120 in usa.   Am zis sa asteptam.   Trece ora deschiderii si nu ne anunta nimic.  Noi stateam in masina ca eu nu ma inghesui pe vreme de COVID intre mexicani 99% care pentru angajare aveau nevoie de analize.    Ocolim un pic cladirea cand observam ca cineva incearca sa intre pe geam de afara in cladire, dar n-a reusit.   Mai erau 3 tinere pe acolo, am inteles ca lucrau in Laborator si usile erau securizate si nu se deschideau, de asta voia sa intre, mai era una inauntru dar nici ea nu reusea sa forteze usa sa-l sparga ca era si multa sticla, deci acel sistem de siguranta FUNCTIONA perfect, cred ca l-au programat ca numai Luni se deschide.  Intr-un final ocolim cladirea cam 1 km care include si revenirea in fata cladirii unde este Laboratorul.   In rand cate unu la distanta la care s-au mai adunat inca pe atati cel putin si iata-ne ca faceam maratonul pe stomacul gol so pe ger destul de repede.  Inauntru era un sistem de inregistrare digitala dar era una din ele care intra numele persoanelor si anumite date, ne chemau la un ghiseu pe cate 4 deodata sa verifice Trimiterile si Asigurarile sau sa colecteze plata.   Sala de asteptare este din 4 parti:- pentru femei cu copiii mici; - persoane in scune cu rotile sau alt echipament ajutator ca aici sint foarte multi veterani raniti ca orasul este flat si prielnica clima pentru bolnavi: - cupluri care stateau unu langa altu pe scaune atasate cu distanta de 2 metri intre si nu se putau misca in alt loc, iar cea mai mare sala pentru cei singuri cu cate-un scaun la distanta respectiva.         

Dupa 1 ora ma striga ca Asigurarea nu recunoaste Card-ul prezentata de mine :eek: ... individul, un tanar cand l-a copiat n-a dat atentie si prima parte din card nu s-a vazut, tocmai numarul de card, la care imi cere toate actele de identificare.   Mai astept jumata ora si ma cheama pentru test si vrea sa ma convinga: - ca ei sa fie SIGURI ca vor fi platiti de asigurarile mele pentru care platesc 1000 de dolari/luna, prefera sa le achit pe un Major Credit Card suma de USD 1.553,00 = una mie cinci sute cinci zeci si trei de dolari, costul aproximativ.    Am intrebat daca toti din cei prezenti au achitat aceasta suma ca a mers cam repede randul cel lung si am plecat de acolo.   Luni merg inapoi la doctor ca sa scrie ceva pe acea hartie ceea ce a omis.   

Metoda asta au inventat politicienii corupti democRATS, ca noi cetatenii sa-i intretinem pe ilegali, iar pentru munca lor Ei ceI mari primesc miliarde si n-au cheltuieli deloc. 

Intre Laborator si Asigurari exista un CONTRACT care pentru acel test plateste, respectiv colecteaza doar 35 de dolari.   Noroc a fost cladirea in care se afla fiind una din cele mai frumoase in oras, este din anii 1700 construit si decorat pe masura pentru un doctor in acele zile.  De acolo am plecat la Costco unde iar am tras un maraton ca locul este imens, ca sa cumparam peste roz, si pana ce am reusit sa si mananc era ceasul 12:30 PM, obosita la maxim, mai venea si unu de la cablul TV dar OMU a ramas sa se certe cu el, eu m-am culcat pentru o ora doar ca am fost trezita.   Afara era ceva mai cald decat in ultimele zile si am aerisit casa, am spalat rufe cu 3 masini mari, am preparat de cina ca OMU a vazut niste carnati de pui la COSTCO si fiind foarte pofticios aproape crud din pachet manca si i-a venit rau.   Doar in microunde le-a incalzit microbii din acel matz, nu-i de mirare.   Nu-i prima oara dar nu asculta iar eu nu sint dadaca si nici sora in spital sau alta servitoare, bolile nu eu le rezolv. 

Arunca mancarea mea din frigider care-i vechi de jumate zi, dar el stie ca este acolo de 2 luni, cu container cu tot le arunca, i-am dat directii ca spitalul incepe dupa ce a inchis usa dupa el ca de acolo vine ajutor nu de la mine.   S-a cam vindecat imediat ca l-am mai consolat si cu alte vorbe dulci ca Salvarea, Pompierii si masinile Politiei alergau nonstop aproape spre freeway si am sugestat sa-i chem sa-l duca si pe el undeva la un loc de tratament dar nu avea chef de mers niciunde unde l-am mai trimis.   

Maine-i alta zi.          

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sângele de aur, cea mai rară grupă sangvină

Sângele de Aur, cea mai rară grupă sangvină

"Sângele de aur, denumit Er, are Rh-ul nul, adică nu conține antigene Rh (proteine) pe celulele roșii din sânge. Aceasta este cea mai rară grupă de sânge din lume, cu mai puțin de 50 de persoane care o au.   Sângele de aur a fost identificat pentru prima dată la Australienii Aborigeni.  Cercetările de acest gen ar putea ajuta la dezvoltarea testelor pentru grupele rare de sânge, optimizând îngrijirea acestor pacienți, mai arată sursa citată."

*Ce atenti sint Australienii cu acesti 50 de oameni, parc-ar fi majoritatea populatiei.  Daca restul LUMII nu beneficiaza de acest grup rar, de ce se tot reclama???   Nici in 1000 de ani nu va fi studiat destul acel sange special ca pe urma sa se gandeasca la cum ar ajuta si pe altii cu o boala de sange.   Unde se sta la rand  pentru o tranasfuzie sa fie Madonna mai tanara si frumoasa ca si politicienele de mare democratie!!!*

https://www.realitatea.net/stiri/actual/sangele-de-aur-cea-mai-rara-grupa-sangvina-cate-persoane-o-au-si-ce-particularitati-prezinta_649e7f0b27bc7845761d6b32

 

 
 

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×