Sari la conținut
Forum Roportal
Susiesusie

Iubitul meu Adaugă zilnic zeci de fete atrăgătoare pe Instagram!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna seara.

Îmi doresc din tot sufletul meu sa îl înțeleg pe iubitul meu de 3 ani dar nu reușesc. Ma face de ras și ma simt penibil in fata tuturor care văd ca iubitul meu Adaugă zilnic zeci de fete pe Instagram. Nu contează cine sunt, cum arată sau ce știu. El le Adaugă și le da like. Sa vadă toată lumea. Ma simt penibil și frustrata și plâng și depresia care o am ma înnebunește. Nu mai sunt eu.

Va confruntați cu asta? Ați fost in aceasta situație? Fenomenul înșelatului online este foarte nou și exista foarte putine studii in privința lui. Poate ca cineva aici ma poate lumina. Sa plec din relație? Sa accept? Ma simt mizerabil și îmi e Rușine cu mine și cu aspectul meu. Dacă ești băiat și citești asta, te rog nu ii fa la fel iubitei tale. Ma omoară puțin câte puțin și ma debusoleaza total și nu știu ce sa mai cred despre mine sau el. Am încercat sa vb cu el Și nu am ajuns la niciun consens. Ba mai mult, eu am fost cea blocată pt ca i-am urmărit activitatea. Am 26 de ani fac 27 in curând. Îmi doresc o familie și un soț bun. Pierd timpul cu el sau sunt eu nebuna și nesigura și ce face e ok? Va rog ajutați-ma pt ca nu mai pot, efectiv nu mai pot :(

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si ce daca le da un like???   Daca nu intra in pat cu ele la voi in casa, n-ai treaba cate like-uri da la cine, pana nu te bate sau chiar te face de rusine.

 

De ce te simt rusinata din cauza asta???

 

Si eu sint indragostita de Pierre Bachelet, ma excita si pozele ramase in urma, ca e mort de 12 ani ... dar si de  Alain Delon, Robert Redford, Robert Hossain si inca vreo 1 milion de barbati care in tinerete erau idolii multora ... oare pe cine disturb cu asta???    Trebuiesc ideile puse la punct in capul tau ... serios.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca acest lucru te afecteaza atit de mult si el refuza sistematic sa discute despre asta, nu inteleg de ce nu te gindesti serios la despartire. Nu te obliga nimeni sa stai intr-o relatie care iti face rau. Nu te obliga nimeni sa stai intr-o relatie in care esti nevoita sa-ti sacrifici principiile, mindria, demnitatea si sanatatea. Dupa parerea mea o astfel de relatie este abuziva.

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

A. Ce are special?

B. Ce nu ai tu normal? 

Sa suporti 3 ani de zile...

"...sa îl înțeleg pe iubitul meu de 3 ani dar nu reușesc. Ma face de ras și ma simt penibil in fata tuturor care văd ca iubitul meu Adaugă zilnic zeci de fete pe Instagram."...

 

Trecand peste fazele de genul "la 26 de ani aveam copil si casa de intretinut si etc..., sa nu traiesti toata fericirea posibila si imposibila, mi se pare pierdere de timp. IREPARABILA!

Cum te face de ras? De ce te simti penibil? Vezi postul de mai sus! Dar raspunde intai la A si B!

Editat de Lotroman
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 Ma omoară puțin câte puțin și ma debusoleaza total și nu știu ce sa mai cred despre mine sau el. Am încercat sa vb cu el Și nu am ajuns la niciun consens. Ba mai mult, eu am fost cea blocată pt ca i-am urmărit activitatea. 

 

Trist sa ramai langa un asemenea om. 

Nu conteaza ce te aduce in starea asta, conteaza ca pe el nu il intereseaza. Nu e obligat sa isi schimbe obiceiurile, dar firesc ar fi sa armonizeze relatia. Daca ii pasa, daca te mai vrea langa el.

Am 26 de ani fac 27 in curând. Îmi doresc o familie și un soț bun. 

 

Multi inainte.

Cine nu isi doreste stabilitate, iubire si liniste! Dar anii petrecuti langa o persoana nu sunt un garant ca aceste dorinte firesti se vor implini, Daca relatia nu te implineste, acceptand situatia, nu inseamna sa cladesti. Din contra, "pui umarul" la ceva ce te distruge. 

  • Like 1
  • Upvote 5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Îmi doresc din tot sufletul meu sa îl înțeleg pe iubitul meu de 3 ani dar nu reușesc.

Sper ca are mai mult de trei ani, altfel pare destul de precoce.

Serios acum, ai vorbit cu el? Cum justifica faptul ca face un lucru care iti provoaca suferinta?

Probabil ca zambeste si spune ca nu intelege ce te deranjeaza.

Daca nu te ia in serios, next. Pierzi timpul.

 

Inca o intrebare. Este mai mic ca varsta decat tine? Daca da, cu cati ani?

Editat de adal*
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pfoai!

Daca nici macar aparenta nu e in stare sa o pastreze...ai noroc ca nu se da una sexi la el.

Din prima ar sari pe ea.

 

Ma rog, ghinion, nu noroc.

Altfel ai fi plecat demult.

De ce te simt rusinata din cauza asta???

 

Si eu sint indragostita de Pierre Bachelet, ma excita si pozele ramase

Si banuiesc ca o strigi in gura mare la toti vecinii, prietenii, colegii lui de serviciu, rude, copii ?

Zilnic si la orice ora.

 

Vezi tu, in ziua de azi, asta inseamna sa dai like non stop la fetițe sexi.

Toata lumea vede.

 

Normal ca ea se simte prost.

Ce nu e normal, insa, e ca el nu intelege si ca ea accepta.

Editat de Stu'
  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pierzi timpul, ca sa raspund la una din intrebari. Nu e ok in primul rand ca petrece atata timp pe o astfel de retea. Iar daca tie nu iti convine asta... de ce stai cu el? Nu o sa se schimbe. NU o sa se schimbe, da? Daca nu intelege ca te deranjeaza, inseamna ca nici nu te respecta. De ce stai cu unul care nu te respecta si te mai si blocheaza? Nu-ti mai bate joc de tine. Tineretea nu ti-o da nimeni inapoi si o sa regreti anii pierduti. Nu mai sta dupa curul imbecililor. Ca fix acolo ii doare de tine.

 

Dar ce e aia "sa vada toata lumea"? Ce-ti pasa de gura lumii? Iti da lumea de mancare? Te ajuta lumea sa reusesti in viata? Las-o naibii de lume, ca iti pierzi timp si nervi pretiosi si de gura lumii tot nu scapi.

  • Like 1
  • Upvote 5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si banuiesc ca o strigi in gura mare la toti vecinii, prietenii, colegii lui de serviciu, rude, copii ?   Zilnic si la orice ora.

 

Cine ma cunoaste sau a avut cea mai mica discutie cu mine in persoana, in orice imprejurare, stie preferinta mea muzicala si ma tin minte dupa anumiti cantareti.  Aa am mai spus ca pe mine muzica ma "misca"  nu psihologul sau alcohol, droguri, franghia, arma, cutitul, etc.   Pe langa asta, de mica am fost educata sa nu-mi exprim sentimentele in public, a urla nu-i stilul meu, iar la o discutie despre filme, dezbatem/discutam despre de ce-mi place de unu-altu, si la fel nu gasesc nimic nepotrivit sa spun ca-mi place de vre-un actor chiar daca ma turn ON.  Santem fiinte umane.   Daca aparatura de telefon este acceptat cool obiect, cred ca si restul vine cu teritoriul.   De o vreme barbatii-si faceau relatii noi cu nevasta langa intr-un restaurant si daca voia casa, tacea.   Azi girl friend-urile se revolta ca nu-s respectate, ceea ce eu n-am experimentat ca nu se traia asa atunci.   Pe vremuri era o zicala ca anumite chestii o fata NU da pe Credit ... doar cu dobanda satisfacatoare :haha:    

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Va mulțumesc mult ca ați renunțat la puțin din timpul vostru sa îmi oferiți o opinie. Apreciez mult și ma ajuta sa cântăresc situația mai bine. Îmi cer scuze pt confuziile legate de coerenta mesajului meu. Aseară eram copleșită de emoții și ar trebui sa precizez ca iubitul meu nu are vârsta de 3 ani, ci doar relația noastră. De ce ma simt rușinată? De ce nu consider ca e ok? Și eu urmăresc vedete bărbați, dar nu băieți oarecare cu poze dezbrăcați sau prin mașini de fiță din oraș. Pipițe masculine. La el e altfel, nu contează vârsta, aspectul, popularitatea. Nu doar ca Adaugă cu zecile pe zi, dimineața pe wc, ci și le apreciază pozele. Nu nu pozele din News Feed, ci pe cele vechi, pt care a trebuit sa verifice profilul. Mie dacă un băiat îmi face asta îmi transmite un mesaj clar de interes fata de mine, și urmează sa fac eu o miscare. Prea puțin contează. Nu e prima oară. Înainte era un Facebook i-am spus ce simt și l-a șters. Acum dintr-un Instagram inocent unde inițial erau doar prietenii și poze, Într-adevăr pozele sunt cu mașina sau el fără cap, Dar prietenii noștri sunt și ei și știu ca e el și văd și ei la fel ca mine activitatea lui. De asta îmi e Rușine cel mai tare. Ca toți văd cât de interesat este el de alte femei.

M-a blocat pt ca ma considera nebuna și ca nu am niciun drept sa ii controlez activitatea. Ca îl stalkeresc. Ca nu sunt suficient de drăguța cu el sa renunțe la cont fără regrete. Ca trebuie sa merit sa renunțe la ceva ce ii place ca sa facă asta pt mine.

 

Da. El este mai mic ca vârsta. Dar m-a cucerit maturitatea lui care a dispărut total și dragul lui fata de mine care acum este 0.

 

 

 

 

Ce are el special? Aroganta asta și puterea asta sa fie crud și insensibil dar totuși sa susțină ca ma iubește și ma vrea. Ce nu am eu? Încep sa cred ca nu am minte in cap :(

 

Totuși au fost 3 ani in care am conviețuit in aceiași casa și îmi e greu sa accept ca nu ii mai pasa de mine. Am investit tot și m-am dedicat total, nu m-a interesat alt băiat si am crezut ca primesc același lucru înapoi.

Sunt o romantica incurabila, Mi-as dori atât de mult sa rezolv situația asta acum ... si revin la ideea ca eu nu mai am minte in cap ..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×