aramis 18879 Report post Posted November 13, 2016 and the winner is .... deocamdata seamana cu noiembrie 2014, coz imense la toate ambasadele si consulatele. 2 Share this post Link to post Share on other sites
King1 8259 Report post Posted November 13, 2016 Sunt cu sufletul la gura de azi de dimineata, mai ales ca sunt implicat in miscarea unionista. Doamne-ajuta sa castige Maia Sandu! 1 Share this post Link to post Share on other sites
aramis 18879 Report post Posted November 13, 2016 m-as bucura pentru ei. vom vedea. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Davi_ 6965 Report post Posted November 13, 2016 Sunt cu sufletul la gura de azi de dimineata, mai ales ca sunt implicat in miscarea unionista. Doamne-ajuta sa castige Maia Sandu! dar ei vor? :lol: 1 Share this post Link to post Share on other sites
King1 8259 Report post Posted November 13, 2016 m-as bucura pentru ei. vom vedea. http://www.agerpres.ro/externe/2016/11/13/alegeri-in-r-moldova-s-au-deschis-sectiile-de-vot-pentru-al-doilea-tur-al-scrutinului-prezidential-07-24-40 Arată în timp real numărul votanților. dar ei vor? :lol: Numărul unioniștilor a crescut enorm în ultima vreme în Republica Moldova. De fapt, la ultimele măsurători(care oricum nu sunt de încredere, într-un sens vădit defavorabil Unirii) s-a constatat că sunt circa 30 și ceva la sută favorabili și până la peste 50% dacă le sunt expuse beneficiile :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Davi_ 6965 Report post Posted November 13, 2016 Frumoasa mobilizare. S-au ajutat intre ei, si-au pus la dispozitie casa, masina... frumos! Am citit cu placere despre asta. Sper sa facem si noi la fel luna viitoare. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Vriies 17545 Report post Posted November 13, 2016 Unioniștii sunt ăia bunii? :) Share this post Link to post Share on other sites
aramis 18879 Report post Posted November 13, 2016 cred ca unionistii au, în general, o pozitie corecta. am însa doua retineri. 1. granitele actuale exista de la sfârsitul razboiului, o schimbare a lor nu se poate face decât prin acorduri si negocieri internationale sau prin razboi. cred ca nimeni nu vrea razboi. 2. partida asa-zis unionista de la Bucuresti, în frunte cu Ghita, Ponta si alti penali de genul asta, e o parodie. mai bine zis, penalii autohtoni vor sa acapareze niste voturi, în lipsa de alte teme electorale. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Vriies 17545 Report post Posted November 13, 2016 stai așa, unioniștii sunt ăia care zic că, deși moldoveni, sunt români? și speră în unirea cu România? Share this post Link to post Share on other sites
aramis 18879 Report post Posted November 13, 2016 unionistii sunt cei care vor unirea, din câte stiu eu. 1 Share this post Link to post Share on other sites