Jump to content
Forum Roportal
cristtinha

Dragoste cu un barbat aproape divortat

Rate this topic

Recommended Posts

Am o dilema ,sunt implicata intr-o relatie ,la distanta ,cu un barbat aproape divortat sa zicem , vine dintr-o casatorie , din care a rezultat un copil ,ok , problema mea este urmatoarea : isi iubeste copilul si ar face orice pentru el ,nu sunt absurda ,la fel as face si eu ,dar .... ex (cum ii zicem noi ) ,nu accepta ca s-a terminat ,si il santajeaza emotional cu copilul , sa precizez k nu mai locuiesc impreuna de un an . Ii cere in permanenta bani,ok e datorua lui ,dar banii ii cere in urnatorul fel , vrei sa vezi copilul ,plateste k copilul nu traueste cu aer, si e destul de frustrant ,k de cate ori vorbesc ,se cearta si ea ii scoate ochii cu dragostea ei si ii tot propune sa lase totul de-o parte si sa incerce sa-si refaca relati . Precizez din nou ,eu nu sunt motivul despartirii lor ,ne-am cunoscut la ceva timp dupa ,eu il iubesc si el ma iubeste ,dar la fel de mult isi iubeste si copilul ,si ar face orice pentru el ,si mi-e frica ,sincer k il pierd in favoarea copilului si da sunt egoista ,dar tocmai pentru asta ,pentru legaturile lui cu trecutul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca il pierzi, il pierzi in favoarea EI, nu in favoarea copilului. Daca ramane cu EA, ramane pentru EA, nu pt copil. Nu mai inghiti gogosile lui. 

 

El e aproape divortat, aproape separat, aproape al tau... As zice ca e aproape barbat.  :help:

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum ar fi daca ai spune si tu ca o femeie normala ca nu te intereseaza aspectele care tin de relatia lui cu fosta?!
Tu abia i-ai intrat in pat si esti direct interesata ca aia ii cere bani, ca il "santajeaza".
Nu e treaba ta, nu e problema ta de rezolvat, nu ai niciun amestec in cum decid ei sa se porcaiasca, pe ce motive si cat de des.
Nu atat timp cat nu te afecteaza pe tine direct. Cand o sa ceara aia bani munciti de tine, atunci sa iti pui problemele astea.
Cand o sa te traga pe tine aia de mana si o sa iti spuna ca esti direct responsabila pentru copil (dpdv material,dpdv relational), pentru ca nu l-a facut singura, atunci sa comentezi.

Cum ar fi daca ti-ar fi si tie putin rusine de tine si nu ai gandi ca esti intr-o competitie cu copilul lui?!

  • Upvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Io zic ca e pacat sa ai relatii trupesti cu un rob al lui Dumnezeu nedivortat.

Pune capat acestei relatii, si ca sa fii iertata, fa 10 flotari si bea 3 Bloody Mary.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trebuie sa confrunti rivala. Du te acasa la ea si fa i un scandal monstru cu paruiala. Ii va fi teama sa iti mai faca necazuri cerând bani. Doar wrestlingul rezolva pb astea complicate

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da ,sunt geloasa,daca pot sa-i spun asa ,nu pe relatia cui cu copilul ,cred k este foarte importanta pentru el pentru amandoi ,sunt nedumerita de reactia ei ,de felul cum se manifesta ,de faptul ca el tace pur si simplu cand vorbeste cu ea ,se eschiveaza mereu ,sunt detalii care nu le stiu si prefer sa nu il intreb . Nelamurirea mea este daca pot fi prinsa intre doua lumi ,intre doua case ,el pracric imi cere sa fim noi doi o familile ,dar el in fapt si drept ,are deja una , k el inca o intretine financiar ,nu numai copilul,si pe ea . Da situatia financiara ,s-a ajuns si acolo incat sa-mi ceara bani "imprumut" pentru ei , ceea ce intre noi nu poate fii vb de un imprumut . Asta ma nelamureste ,el imi jura k ma iubeste ,dar familia lui este subiect tabu pentru el ..pur si simplu separa ,doua lumi ,cu mine si cu ei .

#master omega cum naiba sa ma duc s-o paruiesc ,traim in Epoca de Piatra ? Dc sa ma pretez la asa ceva . Eu nu i l-am luat eu ,precizez ,din nou ,erau despartiti ,dar nu sunt divortati

Share this post


Link to post
Share on other sites

master_omega face misto de tine. Si nu numai el. Eu o sa ma abtin. Te cramponezi prea tare de faptul ca erau despartiti, de faptul ca intentioneaza sa divorteze, de circumstantele sociale ale situatiei. Din ce spui se intelege ca legaturile emotionale sunt extrem de puternice. In situatia asta, puteau sa fie divortati de ani de zile, ca tot avea ceva de lamurit, discutat, impartit cu fosta sotie si tu tot pe din afara de-ai fi simtit.


Pe-aici, pe forum a fost multa vreme la moda expresia "divort mental". Se potriveste bine in situatia asta. Daca nu divorteaza mental, degeaba divorteza social.

  • Upvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da situatia financiara, s-a ajuns si acolo incat sa-mi ceara bani "imprumut" pentru ei, ceea ce intre noi nu poate fii vb de un imprumut. 

 

Retrage-te pana ai timp ... nu-s de acord cu bani imprumutati pentru acest scop!!!     

 

Ménage à trois??? 
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×