Jump to content
Forum Roportal

Rate this topic

Recommended Posts

Salut.Am 28 de ani şi trec printr-o mare problema.M-am decis mai greu sa scriu aici deoarece nu am mai scris pe un forum pana acum.Acum ceva mai mult de 5 luni de zile am cunoscut o fata.M-am indragostit de ea repede,iar dupa 3 saptamani deja ne-am mutat impreuna.Eu locuiesc in Londra. Aici ne-am cunoscut. Toate bune şi frumoase,dar simțeam ca ea îmi ascunde ceva.Apoi am lasat gandul acesta crezând ca sunt eu paranoic. Ne-am facut planuri de casatorie, totul era perfect.Imi spunea ca ma iubeste,iar eu credeam,pentru ca la rândul meu o iubeam la nebunie.Am început sa ne certam cam des in ultimul timp. In fine.Am amenintat-o ca plec,iar ea m-a întors din drum.Am ramas şi relația începuse sa meargă perfect.Apoi mi s-a părut ca iar îmi ascunde ceva(simțeam asta) şi de la o cearta mai aprinsa mi-am facut bagajul şi am plecat. Nici macar nu aveam unde sa ma duc,dar am plecat.A doua zi am vrut sa ma întorc, dar nu m-a mai primit înapoi. A zis ca odata ce am plecat, plecat sunt.Am început sa ma rog de ea sa ii cer iertare, dar nimic.Ma simțeam vinovat ca am facut-o sa sufere.Mi-a zis chiar a doua zi ca si-a luat bilet spre Italia pentru un weekend. Am zis ok in gandul meu vrea sa se recreeze şi sa stea cu prietenii(a stat 9 ani în Italia). Ma simțeam atât de vinovat ca plecasem. Socul a venit acum o saptamana când era in Italia. Am aflat din nişte surse Cs ea s-a dus sa se intanleasca cu unul.Deci suspuciunile mele erau valide.Am primit nişte poze care mi-au confirmat.Am avut unul din cele mai mari socuri din viata mea. M-am umilit 2 saptamani pentru ce?Ea asta a asteptat.... Sa plec.In seara asta am aflat ca respectivul e o cunostinta veche de care ea era indragostita de la 17 ani(acum are 26).Mi-a spus sa o las in pace ca e fericita şi nu vrea sa îl pierda.Eu unul nu mai pot, nu îmi pot reveni deloc,nu pot dormi noaptea,nu mananc.....nu stiu ce sa fac ca sa trec peste. Sunt deja 3 saptamani şi inca nu îmi pot reveni. Am intrat in depresie.O iubesc atât de mult. Nu o pot urî nici când stiu ca a atins-o respectivul. Nu am trecut niciodata prin asta şi am avut multe relatii.Sfatuiti-ma cum sa fac.Imi pierd mintiile. multumesc frumos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ceva tare n-ai baut tot acest timp??? un Gin sec sau altceva ... sau sa te uiti la filmul Patimile lui Hristos ca tot sintem in preajma de postul pastelui, eventual intr-un Pub sa intri acum de Lasatul Secului sa-ti gasesti consolare!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer cred ca mi-am nenorocit ficatul.I-am dat cu toate licorile tari.Faza e ca atunci imi aduc aminte şi mai rau şi ma afund mai tare in depresie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E clar ca ea nu te iubeste. asta nu ti-e suficient sa-ti revii? Sa te muti cu ea dupa trei saptamani a fost o mare prostie, de ce dracu' va grabiti asa, nu va inteleg.

 A facut ce-a vrut cu tine si tot tu te simti vinovat, ca un prost. Nu era pt tine, repeta-ti asta. Si iluzioneaza-te ca pe undeva exista aia care  te asteapta fix pe tine. S-ar putea sa functioneze. Si nu mai bea, ca nici o femeie nu merita sa te distrugi pentru ea. Mai ales una  care te-a inselat tot timpul practic si nici ea nu stie ce vrea de la viata. Gizas.

Nu te mai comporta ca o femeie  isterica si revino-ti,  viata ta atarna de o p..? Pe bune? Pai ce femeie ar vrea asa barbat, scuza-ma?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inteleg ceea ce zici şi ai perfecta dreptate.Faza ceea mai tare este ca am stat pana acum cu foarte multe femei.Nu e vorba ca viata mea se atarna de o p...!Problema este ca in mintea mea stiu ca e ceva gresit, dar e un sentiment care nu ma lasa sa traiesc.Oricum sper sa îmi pot revenii şi sa fiu bărbatul puternic care eram acum 6 luni.Multumesc pentru critica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Let it go, adica da-o dreaq. Nu o lua ca pe o critica, ci ca pe un sfat. Daca nu ii dai drumul, ce speri, sa se intoarca la tine? Si o sa fie totul ca in filme sau ce? Fii realist.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oricum sper sa îmi pot revenii şi sa fiu bărbatul puternic care eram acum 6 luni.

Vorbim peste 6 luni, pariez ca o sa te regasesti pana atunci, da-ti timp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×